Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sizce arkadaşlar Affetmek büyüklük müdür? yoksa kendini küçültüp karşındakini yüceltmek midir ? ona göre birini affedicemde.. sizleri dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sana ne yaptığına göre değişir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 affetmek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evrensel olarak düşünsek ? yani her konuyu içine katarak (tabi abartıya kaçmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Affetmek yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 affetmek vicdan rahatlatır genel olarak bakarsak. yani kimseyle küslük olmaması durumu rahat bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kaçıncı kez affettiğin önemli bence neyi affettiğinin yanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Asteroth said: Affetmek yanlıştır. sebebini de yazarsan beni daha çok mutlu edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu dünyada yaptıkların için kendini affedebiliyorsan.. onu da affet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ama mesela birini 1346. kez affediyorsan bu yanlıştır. evet sayısı da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kimse kusursuz değil ama o kadar büyük hatalar yaptığımı düşünmüyorum.tabi ki günahlarım var..hangimizin yokki ? ama 2-3 kere aynı hatayı belirli zaman aralıklarında yapan birini nasıl affedebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çünkü affetmek risk almaktır, büyük bir risk almaktır hatta. Birisini affettiğinde, yediğin şamarı boşverip, diğer yanağını uzatmış olursun ona. Yarın öbür gün kalkıp bir şamar daha yersen aynı kişiden, tek kelime etmeye hakkın olmaz sonra, çünkü affetmişsindir bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben film izlerken bik bik konuşuyorsa her sinirlendiğimde affederim ama mesela beni 850. kez aldatıyorsa onu affetmem gibi gibi değişik versiyonalrı var duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 "Lakin insanoğLu affetmeyi öğrenmedi affedersiniz ama affediLmeyi kim hakketti ki?" Adamın biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 affetmek günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Zheld said: affetmek günahtır ? günah mı ? sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Darkwall said: Sizce arkadaşlar Affetmek büyüklük müdür? yoksa kendini küçültüp karşındakini yüceltmek midir ? ona göre birini affedicemde.. sizleri dinliyorum. Herkes hata yapabilir, önemli olan senin bunu unutup karşındakine bir şans daha verebilmendir. Bize deil kendine sorman lazım burada. Affedersem bunu kendime yedirebilirmiyim veya hatayı unutabilirmiyim? cevap evetse emin olmak için yardım alabilrisn bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 affetmek iyidir, büyüklüktür. ama mesela sizi aldatmış birini affederseniz bence bu fazla büyüklük olur, bu kadar büyüklük insana sığmaz patlarsınız. böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PrudenT said: affetmek iyidir, büyüklüktür. ama mesela sizi aldatmış birini affederseniz bence bu fazla büyüklük olur, bu kadar büyüklük insana sığmaz patlarsınız. böyle. haklısın bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 seni affedeni affetmemek topaçlıktır mesela. bazı durumlar olduki affedilmicek şeyleri affettim.gün geldi ben ufak bi hata yaptım karşımdaki affetmedi.bu topaçlık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 affetmek Allah'a mahsustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 allah affeder çarşı affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çarşı Allah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çarşı her şeye karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 affet ama bagını kopar hem için rahat eder hem karşıdaki daha pişman olur hem efendigilini agırlıgını koyarsın sıfır ego insanlara imrenmişimdir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar