eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 serkanın da ümitinde penaltı değildi yapmayın gs iyi oynadı 2. yarı istanbul 3 e 2 yakaladı 3 defa aptallığına berabere kaldı... hasan sasın cok önce atılması gerekirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sen cvp verme o zmn haklıysan böle sinirlenip saçma sapan msjlar yazma.bu arada haklı olduğunu kabul ediorm ama kendini haksız gibi göstermeye çalışıosun böle yazılar yazdıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 walla iyide oynasa kötüde oynasa 14. hafta oldu yenilgisi yo daha gsnin iyi götürdü bu zamana kadar, derbidende en az 1 puan alırsa ilk yarıyı yenilgisiz kapatır gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hasanı bağrımıza basacaktık kötü oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ümit inki nasıl penaltı değildi ya bunu içtenliklemi söylüyorsun yoksa fenerli olduğun içinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Derbi stresi başlamış burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sivas lider mi oldu ya adamlar kopmadı bi yarıştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 içtenlikle gerçekten... bi daha görürüz akşam ama penaltıysa da öncelerine sayın... ama ben atladı gibi gördüm acı daraldı falan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Red said: sivas lider mi oldu ya adamlar kopmadı bi yarıştan sivas yenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ankaraspor yargıladı Sivas'ı,biz lideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 deniz yine gülüyüroum sana..ona nası penaltı diyosun hala anlamak mümkün değil yani. evet belki böyle coşup yorumlar yazdığım için haksız durumuna düşüyorum.ama susunca da tepemize biniyorlar ondan arada böyle çıkışlar yapmak gerekiyo..futbol bölümünde aratın maç yorumlarımı ayda 1 falandır hep.zaten her seferinde baksam buraya kafayı yerim çünkü bu akdar taraflı bi yazış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 anlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Penaltıları verilmemişmiş ahahah.. Aynı maçı izledik biz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yani şimdi görüyosunuz işte slatın yaptığı bu yoruma ne diyimki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Gilean said: deniz yine gülüyüroum sana..ona nası penaltı diyosun hala anlamak mümkün değil yani. penaltı demedim penaltı değil dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ya hakem konusu açıldımı herkes konuşabilirde gslıların konuşması harbi harbi komik oluyor..Anket yapılsın şu ülkede hakemler tarafından en çok kollanan takım kim diye %99 gs çıkar..ne penaltısı ne ofsaytı bu vakiiten sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 puhahah bi gs topiğinde de takışmayın yahu ne bu şiddet bu celal? maç bitmiş gitmiş uzatmaymış,faulmüş değilmiş boşverin boş konuşmalar bunlar,oynanan oyun hakkında yorum yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 e onlar oynanan oyunla alakali zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 said: serkanın da ümitinde penaltı değildi yapmayın gs iyi oynadı 2. yarı istanbul 3 e 2 yakaladı 3 defa aptallığına berabere kaldı... hasan sasın cok önce atılması gerekirdi Galatasaray iyi oynadıysa 2. yarı belediyenin aptallığı mı oluyor kazanamaması, Hasan Şaş zaten kırmızı karttan 7 dk. önce sarıyı gördü, çok önce derken 2 dk. önce falan mı demeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abi işte bak sorun burdan başlıyo.yani bunu sizi suçlamak için söylemiyorum. bu klasik bir Türk mantığıdır ve ülkede her alanda geri kalmamızın sebeplerinden biri de bu mantıktır. istersen bundan önceki 17834783124 tane maçı hakemle almış olalım(ki yok öyle bişi) bu maçta hakem inanılmaz hatalar yapınca neden biz suçlu oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 valla pek göremedim o alakayı topicte,sen gördüysen aferin ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ee size suçlu diyen kim? kim hakemle maç almak ister? ama bu ülkede federasyonu destekleyen tek kulüp gs , baştakiler gitmeden bazı şeylerin üstünü örtüp ,yeni bir sayfa açmak kolay değil.. dönüp dolaşıp aynı şeyler konuşulacak malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 galatasaray konusunda fenerliler niye gelir ağlar, bu da futbolmu, yok 5 dakka uzarmı, yok hakem kazandırdı, hasan şöyle böyle.. ne var bu kadar içinizde ukte kalana sabredin 1 hafta sonra dökersiniz içinizi, ısıtmayın şimdiden motoru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eldar said: said: serkanın da ümitinde penaltı değildi yapmayın gs iyi oynadı 2. yarı istanbul 3 e 2 yakaladı 3 defa aptallığına berabere kaldı... hasan sasın cok önce atılması gerekirdi Galatasaray iyi oynadıysa 2. yarı belediyenin aptallığı mı oluyor kazanamaması, Hasan Şaş zaten kırmızı karttan 7 dk. önce sarıyı gördü, çok önce derken 2 dk. önce falan mı demeye çalışıyorsun. 3 e 2 atamamak beceriksizliktir 3 kere atamamak aptallıktır... hasan sas 3-4 defa düdükten sonra topa vurdu itirazlar etti bi çok defa falan hakem görmemezlikten geldi en sonunda attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bonjo said: ee size suçlu diyen kim? kim hakemle maç almak ister? ama bu ülkede federasyonu destekleyen tek kulüp gs , baştakiler gitmeden bazı şeylerin üstünü örtüp ,yeni bir sayfa açmak kolay değil.. dönüp dolaşıp aynı şeyler konuşulacak malesef.. abi iyiki suçlamadınız ha.bi de suçlasaydınız ne olcaktı. ha bizim yönetim federasyonu destkeliyo diye biz taraftar olarak nie suçlu olduk? veya aynı şekilde anelkanın elinin olduğu sene sizin lehinize çalınan düdüklerin haddi hesabı yok ve o sene de nedense siz federasyonu destekliodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar