Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-İstanbul B.B

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Vodan said:
Arkadaşa dedim 89 da 2-2 olur. Hakem 5dk neyin uzatmasını verdi bilmiyorum 83. dk da açtım maçı ama 89 olmadı da 92 oldu. Bu kadar kısmetli takım olmaz. Neyse Fenerbahçeye kısmetmiş bozmak.

bozmak bizim işimiz zaten , ilk yarıyı lider kapatacaz bundan adım gibi eminim..
Sosyal ağlarda paylaş

herşey tamam da şu fenerli foırmasını bi çıkaramıosunuz be abicim..bana dioısunki 83te maçı açtım sonra da ne kısmetli takım.ulan bütün maç basmışız ha 70de olmuş ha 92de.83. dakkada açtığın maç hakkında böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz sonra neden biz coşup laf ediyoruz diye merak ediosunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Haftalardır hakem hataları diyip duranlar çıkıp konuşsun yine; Fenerbahçe hakem hatasıyla kazandı biz kaybettik.

İki kere gelip iki gol attı belediye ama ikinci gollerinde Orkun'un hatalı olduğu da gözden kaçmamalı. 2.yarı mücadelemiz iyiydi, böyle oynayacaksa eğer Hasan'ın Kadıköy'de olmayacak olması kötü.
Haftaya da namağlup ünvanımızı korumak dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi gidin hakem diye ağlamayın , hakem hatalarıyla aldığınız puanın haddi hesabı yok , bjkda Fenerbahçede gs'ın üstündeydi şu lig adil olsa , avrupada gruplarda aldıgınız tek galibiyet bile hakem hatalarıyla , 11-11 oynanan maçlarda gs ın ne hale düştüğünü herkes görüyor işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
ya bi gidin hakem diye ağlamayın , hakem hatalarıyla aldığınız puanın haddi hesabı yok , bjkda Fenerbahçede gs'ın üstündeydi şu lig adil olsa , avrupada gruplarda aldıgınız tek galibiyet bile hakem hatalarıyla , 11-11 oynanan maçlarda gs ın ne hale düştüğünü herkes görüyor işte..

siz de böyle kendinizi kandırmaya devam edin diyorum başka bişi demiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Ahah rezalet ya.. Gsliler bu maça seviniyor bi de REZALET takım.. Hakem sayesinde aldınız gene.. +5 nedir ya lol

Haftaya bizle de böyle oynarsanız gene fark yersiniz

yani şimdi sana bi laflar hazırladım da yazamıyorum işte.lütfen bu arkadaş futbol bölümünden banlensin.bu yorum sadece laf ettirmek için yazılmıştır
Sosyal ağlarda paylaş

hakem kimi neyi kolladi? 2 tane bariz penalti verilmedi ha tamam daha onceki haftalarda verilen beles penaltilara sayip susalim e peki bizim lehimize saibeli verilmis bi karar var mi su macta?

hasan ilk yarida hangi pozisyondan dolayi atilmaliydi? iskembeden sallayarak yorum yapmayin. ha izlemisindir gormusundur soylersinde gs a bu bok bakma atesiniz nerden geliyo?
Sosyal ağlarda paylaş

aytimania said:
gilean amma konuştun yaa tamam siz uefayı aldınız siz süper kupayı aldınız oleeey oleey metin oktay çok yaşa

sonuçta maç 2-2 bitti ve son anda yenilmekten kurtuldunuz yani

hayda al bi tane daha..nerden çıktı şimdi uefa falan? ortada yapılan saçma sapan yorumalr var onlara laf edioruz biz.sadece tahrik amaçlı yazılmış yorumlarla dolu topic
Sosyal ağlarda paylaş

aytimania said:
gilean amma konuştun yaa tamam siz uefayı aldınız siz süper kupayı aldınız oleeey oleey metin oktay çok yaşa

sonuçta maç 2-2 bitti ve son anda yenilmekten kurtuldunuz yani

al işte.

ayrıca hakem hatasıyla bir maç kazanılır 2 maç kazanılır.sanki bütün maçlarımız hakemle kazanılmış gibi saçma spaan konusuluo.

anelkanın elle kolla atarak kazandıgını maçları cok cabuk unuttunuz yahu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...