Vodan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Arkadaşa dedim 89 da 2-2 olur. Hakem 5dk neyin uzatmasını verdi bilmiyorum 83. dk da açtım maçı ama 89 olmadı da 92 oldu. Bu kadar kısmetli takım olmaz. Neyse Fenerbahçeye kısmetmiş bozmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 4 puan fark var, yenilsekte önündeyiz. ilk yarıyı lider bitirelim yeter, 2. yarı üstüne koyarak ilerleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Vodan said: Arkadaşa dedim 89 da 2-2 olur. Hakem 5dk neyin uzatmasını verdi bilmiyorum 83. dk da açtım maçı ama 89 olmadı da 92 oldu. Bu kadar kısmetli takım olmaz. Neyse Fenerbahçeye kısmetmiş bozmak. bozmak bizim işimiz zaten , ilk yarıyı lider kapatacaz bundan adım gibi eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Vodan said: Arkadaşa dedim 89 da 2-2 olur. Hakem 5dk neyin uzatmasını verdi bilmiyorum 83. dk da açtım maçı ama 89 olmadı da 92 oldu. Bu kadar kısmetli takım olmaz. Neyse Fenerbahçeye kısmetmiş bozmak.sırf hasanın pozisyonunda 3 dk geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hakemler bize çalışmadı diye çok üzüldünüz di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 herşey tamam da şu fenerli foırmasını bi çıkaramıosunuz be abicim..bana dioısunki 83te maçı açtım sonra da ne kısmetli takım.ulan bütün maç basmışız ha 70de olmuş ha 92de.83. dakkada açtığın maç hakkında böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz sonra neden biz coşup laf ediyoruz diye merak ediosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pasha said: istedigim oldu, su dandik takima yenilseydik harbi uzulurdum dogru diyorsun abi ama ne guzel, en basinda yeniyorduk, sonra yetistiler dandik mandik beraberligi yakaladilar ona uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Haftalardır hakem hataları diyip duranlar çıkıp konuşsun yine; Fenerbahçe hakem hatasıyla kazandı biz kaybettik. İki kere gelip iki gol attı belediye ama ikinci gollerinde Orkun'un hatalı olduğu da gözden kaçmamalı. 2.yarı mücadelemiz iyiydi, böyle oynayacaksa eğer Hasan'ın Kadıköy'de olmayacak olması kötü. Haftaya da namağlup ünvanımızı korumak dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya bi gidin hakem diye ağlamayın , hakem hatalarıyla aldığınız puanın haddi hesabı yok , bjkda Fenerbahçede gs'ın üstündeydi şu lig adil olsa , avrupada gruplarda aldıgınız tek galibiyet bile hakem hatalarıyla , 11-11 oynanan maçlarda gs ın ne hale düştüğünü herkes görüyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 fenerbahçenin hakem hatasıyla kazandığına inanmıyorum ben şahsen..adamlar köpek gibi oynadı işte ilk yarı.gayet de hakettiler maçı hem de onların da penaltısı verilmedi..taraflı olmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mADmaXimus said: Pasha said: istedigim oldu, su dandik takima yenilseydik harbi uzulurdum dogru diyorsun abi ama ne guzel, en basinda yeniyorduk, sonra yetistiler dandik mandik beraberligi yakaladilar ona uzuldum :( he he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ahah rezalet ya.. Gsliler bu maça seviniyor bi de REZALET takım.. Hakem sayesinde aldınız gene.. +5 nedir ya lol Haftaya bizle de böyle oynarsanız gene fark yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bonjo said: ya bi gidin hakem diye ağlamayın , hakem hatalarıyla aldığınız puanın haddi hesabı yok , bjkda Fenerbahçede gs'ın üstündeydi şu lig adil olsa , avrupada gruplarda aldıgınız tek galibiyet bile hakem hatalarıyla , 11-11 oynanan maçlarda gs ın ne hale düştüğünü herkes görüyor işte.. siz de böyle kendinizi kandırmaya devam edin diyorum başka bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Slat said: Ahah rezalet ya.. Gsliler bu maça seviniyor bi de REZALET takım.. Hakem sayesinde aldınız gene.. +5 nedir ya lol Haftaya bizle de böyle oynarsanız gene fark yersiniz yani şimdi sana bi laflar hazırladım da yazamıyorum işte.lütfen bu arkadaş futbol bölümünden banlensin.bu yorum sadece laf ettirmek için yazılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 maci izlemeden +5 nedir ya ahahahohoho yapmayin. hasan sasin kirmizi gordugu olayda en az 4 dakika gecti zaten, sahadan cikmadigi icin mac baslamadi bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ne banlenmesi ne diyosun sen be? Galatasaray top mu oynadı? Tek kelimeyle rezalet.. Böyle oynarsanız haftaya fark yersiniz bu kadar basit. Hakem iyi kolladı gene.. Hasan Şaş'ın ilk yarıda atılması lazımdı 10 dk kala atabildi yüreği yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 geçen sene miydi +8 dakika verilmişti, evvelki sene mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 git kendini köprüden at bu yorumdan sonra slat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Gilean komik oluyorsun harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya manyakmısınız siz kardeşim adam hakem verdi maç gsye diyo ya kafayı mı yediniz siz be? zeytinyağı gibi üste çıkısunuz yok bööle bişi. patideki fener lobisine de hiç yaptırım uygulanmamasını alkışlarla karşılıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gilean amma konuştun yaa tamam siz uefayı aldınız siz süper kupayı aldınız oleeey oleey metin oktay çok yaşa sonuçta maç 2-2 bitti ve son anda yenilmekten kurtuldunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hakem kimi neyi kolladi? 2 tane bariz penalti verilmedi ha tamam daha onceki haftalarda verilen beles penaltilara sayip susalim e peki bizim lehimize saibeli verilmis bi karar var mi su macta? hasan ilk yarida hangi pozisyondan dolayi atilmaliydi? iskembeden sallayarak yorum yapmayin. ha izlemisindir gormusundur soylersinde gs a bu bok bakma atesiniz nerden geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aytimania said: gilean amma konuştun yaa tamam siz uefayı aldınız siz süper kupayı aldınız oleeey oleey metin oktay çok yaşa sonuçta maç 2-2 bitti ve son anda yenilmekten kurtuldunuz yani hayda al bi tane daha..nerden çıktı şimdi uefa falan? ortada yapılan saçma sapan yorumalr var onlara laf edioruz biz.sadece tahrik amaçlı yazılmış yorumlarla dolu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aytimania said: gilean amma konuştun yaa tamam siz uefayı aldınız siz süper kupayı aldınız oleeey oleey metin oktay çok yaşa sonuçta maç 2-2 bitti ve son anda yenilmekten kurtuldunuz yani al işte. ayrıca hakem hatasıyla bir maç kazanılır 2 maç kazanılır.sanki bütün maçlarımız hakemle kazanılmış gibi saçma spaan konusuluo. anelkanın elle kolla atarak kazandıgını maçları cok cabuk unuttunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ayti maci izledin mi bilmiyorum ama 2. yari tek kale oynayan taraf bizdik ve 2 penalti vermedi. yenilmekten kurtulmadik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar