KahnX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Dün akşam izlediğimiz filmdi, arkadaşlarım vasat veya idare eder bulmuş olsalar da, ben baya sevdim tapıyorum taparım. http://www.dvdenlared.com/data/docs/20070811062658/easternpromiseszu6.jpg IMDB - Eastern Promises "Every sin leaves a mark." başroller Viggo Mortensen (aragornumuz) ve rus bir kadını canlandıran Naomi watts. Rus mafyası, KGB ve suçsuz masum bir rus kadınının kendisi gibi suçsuz bir kızın mafyaya karışmasından sonra (14 yaşında) tecavüze uğrayıp bebeğiyle ne yapacağını şaşırmasından sonra, bu rus kadının olayların dibini araştırması ve herşeyin mafyaya girmiş bulunmakta olan Nicolai (Viggo) ile gelişmesini anlatır. Nicolai'nin dövmeleri ilginizi çekerse, rus hapishane dövmeleri apayrı bi dünyadır. Bunun linki için de şuradan buyuralım; http://community.livejournal.com/easternpromises/47809.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben de dün gece izledim gayet beğendim. Avukata gitmiştim bi hafta önce, Ondan sonra cennet gibi geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben de geçen hafta avukata gittim..bu akşam da buna gidicem.demekki cennet gibi gelcek ehuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 son bir kac yilda izledigim en iyi filmlerden biriydi rahat rahat. Tabi filmde Turkler olunca ben amerikada sinemada O.. C.. diye eslik ederek bagirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende avukata geçen gittim cennet gibi gelcek demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şimdi geldim filmden..beklediğimden kötü ama iyi bir film. idealojisi oturmamış filmin ve havada kalmış bence.ama yine de bu yıl izlediğim en iyi filmlerden.görün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 film gayet güzel vasat denmesinin nedeni rahatsız edici derecede gerçekçi olması olabilir bkz hamamdaki dövüş hedesi bişey bide tatyananın mektubuna güldüm en sonunda hülya koçyiğitin mektubu gibi olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Çok güzel film. Aragorn döktürmüş, hem de baya döktürmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ben de yüksek beklentilerle izledim filmi ama kabul etmek gerekirse sıkıldım. Adından ve afişinden çok iyi bir gerilimle karşı karşıya olacağımı düşünmüştüm. Konusunu da okuyunca beni sürükleyeceğini sandım ama hayal kırıklığı. Hem çok kısa hem de gelişen adam gibi bir olay yok. Ya da oldu da ben mi kaçırdım? Mortensen'in ben rolüne yakıştığını düşünüyorum karizmatik havası var ama hamam sahnesinde yerle bir oldu o karizma. Okuduğuma göre Mortensen Rusya'da bir kaç ay kalmış. Dil konusunda gayet iyi bir hafızası ve aksan yapabilme yeteneği bulunuyormuş zaten kendisinin. Artı olarak, ingiliz aksanını çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Türkçesi Şark vaatleri çok merak ediyorum çok ilginç gelmişti yeni bitti izlerim birazdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Adiemus said: Çok güzel film. Aragorn döktürmüş, hem de baya döktürmüş :) bokunu cıkarmış cok saglam oyuncu yaw digeride fransız bir oyuncu oda baya iyi sergiledi rus rolünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 vincent cassell diğer eleman,LA Haine ilk filmi :) Naomi Watts'i da güzel bulan tek kişi benim sanırım,kadın çok tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ben de severim. İngiliz aksanının hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar