Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 virtual pcyi biliyorum zaten zamanında kullanmıştım ama yararlı bi yazı olmuş bilmeyen için eline sağlık(: tek oyun için uğraşmaya değmez ama işte, hem eski işletim sistemi falan bulmak gerek biz pas geçtik black dahliayı 2 saatlik uğraştan sonra, lighthouse oynamaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Evet eski oyunları oynamak biraz sorun yaa. Ben şu an tekrardan bir 98 krusammı diye düşünüyorum eski pcme. Böylece oturup oynarım huzur içind diyeceğim ama bu defa bir sürü sorun çıkacak yeni sistem parçaları için falan. Biri çıksa şunları yapsa ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oyungezer 2. yil sayisi serefine tam surum mount&blade veriyor super oldu, bir turlu kiyip alamamistim korsan kullanmak gibi bir terbiyesizlikte yapmadim iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aa iyiymiş alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu arada oyungezer ekibi yeni dergi cikartiyor free2play diye ismi f2p olmasian ragmen sirf MMO lar ustune odaklanan bir dergi olucakmis ve uc ayda bir cikicakmis piyasaya bide seyi okudum oyungeze su yeni acilan tekno hotel le analsmis, 1,500 metrakarelik bir alana 200 kisinin ayni anda oyun oyniyabilicagi nintendo&sony destekli bir komplex kuruyorlarmis kim bilir giris icin ne kadar alirlar 5 yildizli trustik otelde olunca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 3 ayda çıkana kadar her oyuna 35 tane patch çıkar demode olur yahu yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hardcore mmo culardan cok bizim kinaytci apaci tayfaya guide gibi bisi olucak sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 daha çok, levelin her ay verdiği mmo ekine karşı bişi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Level bu ay Stubbs The Zombie hediyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bu ay bitince şu başlığı değiştirin artık. hep aralıkta kaldı, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kinkaudonau said: Level bu ay Stubbs The Zombie hediyeli güzel mi ya bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 geyık, hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 güzel baya, eğlencelik. minik dozlarda oynamak lazım ama çabuk bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Dergiyi stubbs için aldım :) Tekken oyununun eksi kısmına "son bossa gıcık oldum" yazarak beni benden aldılar sağolsunlar sdf. Bi de ubisofttan şamar yediklerinden creed 2yi beğenmemişler sanırım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mumu said: Kinkaudonau said: Level bu ay Stubbs The Zombie hediyeli güzel mi ya bu oyun? HADİ YA sırf müzikleri için alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Redeagle said: Bi de ubisofttan şamar yediklerinden creed 2yi beğenmemişler sanırım :F nasıl bitti o iş? en son kaldırmışlardı siteden incelemeyi. sonra olan bitebi bilen var mı? ubisoft un tepkisi felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 OYNADIK (BETA) İNCELEDİK: Starcraft 2 BU GERÇEKTEN BİR OYUN MU: Heavy Rain İLK DEFA OYUNGEZER'DE: Mount & Blade: Warband RAPTURE'A DÖNÜŞ: BioShock 2 ROCKSTAR'DAN BİR KARA FİLM: L.A. Noire DOSYA: Savaş Sanatı ve Oyunlar TÜM OKURLARIMIZA TAM SÜRÜM HEDİYE: C&C: Tiberian Sun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar