Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ViKToR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bu ay PC Magazine dergisi Hitman: Contract oyununu veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hani updateler? Viktor göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 baydi ya oyungezer yeni ciktiginda daha kipir kipirdi dergi piyasasi uc dergiyide aliyordum o ara ama simdi level a EGM ye para vermeye kiyamiyorum bu ay ghost master ile warrior kings hediye veriyor tam surum eski oynlari toplayip iki iki vermeye basladilar dergiyi sattirmak icin hadi hayirlisi ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Oyungezer'i hala takip ediyorum ve bence gayet iyiler. Level 2 aydır almıyorum, birşey kaçırdığımı da sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bu ay PC Magazine dergisi Nam 67: Shellshock oyununu, Level ise Darkfall 2 ve Atlantis verdi. PC Magazine alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Nam 67 çok iğrenç bir oyundu ama sonuna kadar oynayıp bitirmiştim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oyun dergisi değil ama ben chipi seviyorum yani mart nisan mayıs üst üste aldım hepsi de iyiydi..türkçe video tutorial verdiler mesela flash ve dreamweaver için.onun dışında overclock etmeyi acemilerin bile anlayacağı şekilde anlatmışlar kasa toplamışlar.monitör karşılaştırmışlar ekran kartı harddisk bilmemne karşılaştırmışlar.linuxa yer veriyorlar çeşitli linux dağıtımlarını veriyorlar cdlerinde bence 300 sayfası da sindire sindiri okunup saklancak şekilde yapıyorlar,bi de 1ay önce falan galiba yeni bir şekil almaya başladı dergi sadece bilgisayar değil komple teknoloji dergisi gibi bişey yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Birde Alman Chip'ini sadece Türkçe'ye çeviriyor olmasalar süper olucak dimi ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Kaede said: Birde Alman Chip'ini sadece Türkçe'ye çeviriyor olmasalar süper olucak dimi ? :> 99'dan beridir Chip böyle zaten. En çok bu yüzden eleştirildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 chip mi? chip kalmadı ki artık, vogel medya grubu doğan a sattı chip i. pcnet gibi bir şey oldu. emin olun takip edeceğiniz teknoloji siteleri daha çok şey katar size, o kadar para vermeyin. 96 dan beri takip ederim, 2004-2005 gibi kendini tekrarlamaya ve saçmalamaya başladılar. 2006 dan sonra ise bir daha pek alasım gelmedi. keşke alman chip ten çevirseler diyeyim bir de. alman chip ten çevrildiği zamanlarda ne makaleler olurdu. mavi lazer gibi yenilikleri uzun uzadıya anlatırlardı ağır olurdu makaleler. einstein yılına özel bi yazı dizisi falan yapmışlardı harikaydı. şimdi, her ay aynı ashampoo spam programlar serisi beleşe veriliyor program olarak,o kadar. bi de spamden korunun, bilgisayarın iç dünyası, virüsler gelişti aman dikkat. başka bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 level aldım pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu ay Level dergisi The Suffering veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 BU AY OYUNGEZER MGS4 SOLID SNAKE POSTERI VERIYOR HUCUUUUUUUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ah ah, şu oyungezer yeni yazarların kötü espri yapmasını önlese, çok süper bi dergi olacak ama. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Viktor said: BU AY OYUNGEZER MGS4 SOLID SNAKE POSTERI VERIYOR HUCUUUUUUUUUM oh my fuckin god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bu ay Level'da Silent Storm oyunu hediye Eğer oyun için alacaksanız Mass Effect strateji rehberini olan kısmını ayırıp gerisini okumadan yırtabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mgs4 posterini kaçırdığıma çok yandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 LasT_SuRviVoR said: mgs4 posterini kaçırdığıma çok yandım. burada bir yerde iadesi gitmesi unutulmuş o sayısı var, istersen alıp yollayayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Level'ı gittikçe anlayamamaya başlıyorum. Yahu Diablo 3 duyurulmuş seneler sonra, adamlar gidip WoTLK 'ı kapak yapmışlar böyle hıyarlık görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 wotlk beta test başladı, her yerde wotlk haberleri dolanıyor, adamlar bu yüzden wotlk tercih etmişler. çok da anormal birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 wotlk diablo'dan daha yakın gelecek. şu an wotlk beta var ve oyun hakkında tonla bilgi çıkıyor. diablo için aynı şey geçerli değil. diablo'nun eski haber olmasının dışında kapakta diablo'yu görüp dergiyi açınca "diablo 3 anons edildi, 5 class var biri barbar biri witch doctor" diye bir paragraflık haber veya 1 sayfalık zaten bilinen şeyleri tekrardan görmek hoş olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nebilim wow zaten gündemde olan bi oyun. gerçi doğru diyorsunuz D3'ü geçen ay kapak yapabilselerdi anlamlı olurdu bu ay yapmaları bişeyi değiştirmezdi. hm doru la bu açıdan bakınca mantıklı geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Birkaç dergi Diablo3'ü kapak yaptı gerçi, PC Gamer'da gelecek ay yapıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar