Arden Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Arkadaşlar baktım ama bu konuda bir başlık göremedim. Belki açmakla hata ediyorumdur bilmiyorum ama bahsetmeden geçemiceğim... http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=407896 Önce dink sonra trabzondaki öldürülen papaz şimdide bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 süryani bi arkadaşla plan yapmıştık papazı bırakmazlarsa bizim cami imamını kaçırcaktık bizde ama bıraktılar adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 O döndü yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 olay dönüp dönmemesi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Papaz demişki çocuklar özür dileyip salmışlar paraya ihtiyacımız vardı ama pişman olduk demişler. Siyasi değilmiş. Yada papazın gözünü korkutmuşlarda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar