Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Aralık 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yukarda da görüldüğü üzere ben çalıyorum etrafta kimsecikler yok diye.(düriye vardı isyanı koymuş film izliyo artık)
playlistim yukardaki stikide dinleyen varsa istek parça da yapabilir keyfine göre.
saygı&sevgi
Mesaj tarihi:
yayına girdim post rock , experimental tipi şeler çalasım var hatta birazdan bir adet god is an astronaut albümü koyasım var direk.tek şarkılar halinde çok iyi olmadığını düşündüğümden.ama dinleyici siz olduğunuza göre farklı bişi derseniz onu da yaparım playlistim stikide duruyo
Mesaj tarihi:
azimle dinleyen iki sessiz dinleyicime teşekkür etmek istiyorum.. sabahın bu saatlerinde ben bu çaldıklarımla genelde yatağa uzanıp duvara falan kitlenmiş oluyorum yada şimdiki gibi camdan bakıyo oluyorum siz de sıkılmadınız umarım :) sıkılıp uyuduysanız da iyi seçim oldu uyku müziği olarak :)
Mesaj tarihi:
amatör gruplar cover yarışması I'den ödül almış 4 grubu dinliyoruz ardarda..3. bitmek üzere.
sırayla Birinci LAtex - Believe, İkinci 35mm - Seven Nation Army, Üçüncü Zirzop - Arkadaşım Eşek, Performans Özel Ödülü gRi - Yazmamışlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...