Creus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 o şarkıdan ötürüydü ya o :( çalmıcam bida onu aptal şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bugün 20-22 arasındaki programımda sadece; kaçırmayın:)çok tırt bi reklam oldu bu ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Son şarkımı çalıyorum ve yayını MrLevie ye bırakıyorum. Dinleyen herkeze çok çok teşekkür : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 aldım bu gece sadece Poets of the Fall çalıyorum. uzun süreden beri ilk defa radyodayım hafif tekliyorum kusura bakmayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 late goodbye ve de stay istiyorum... repi de attım bu arada >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bu lift'in ardından stay geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yukarda da görüldüğü üzere ben çalıyorum etrafta kimsecikler yok diye.(düriye vardı isyanı koymuş film izliyo artık) playlistim yukardaki stikide dinleyen varsa istek parça da yapabilir keyfine göre. saygı&sevgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Sabah şekeri = Rage ? Eh öyle bir denklem olunca 0 dinleyici kaçınılmaz oluyor galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 uyandırma servisi şekli..her sabah penth zehirledi insanları pop pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ehah edit şekli hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 kutulu sen kocaman bir çılgınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ses çok saçma sapan geliyormuş..kafa şaapmaya gerek yok o zaman.son parçam kaçıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bu sefer harbi girdim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Yayına girdim, istek falan da yapabilirsiniz =) Sesimle ilgili eleştriler sonrası mikrofon kullanmamaya karar verdim (yetemedim kabul). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yayına girdim post rock , experimental tipi şeler çalasım var hatta birazdan bir adet god is an astronaut albümü koyasım var direk.tek şarkılar halinde çok iyi olmadığını düşündüğümden.ama dinleyici siz olduğunuza göre farklı bişi derseniz onu da yaparım playlistim stikide duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 azimle dinleyen iki sessiz dinleyicime teşekkür etmek istiyorum.. sabahın bu saatlerinde ben bu çaldıklarımla genelde yatağa uzanıp duvara falan kitlenmiş oluyorum yada şimdiki gibi camdan bakıyo oluyorum siz de sıkılmadınız umarım :) sıkılıp uyuduysanız da iyi seçim oldu uyku müziği olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 amatör gruplar cover yarışması I'den ödül almış 4 grubu dinliyoruz ardarda..3. bitmek üzere. sırayla Birinci LAtex - Believe, İkinci 35mm - Seven Nation Army, Üçüncü Zirzop - Arkadaşım Eşek, Performans Özel Ödülü gRi - Yazmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ardından da yarışmaya katılmış gruplardan seçme bir kaç parça gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 itz britni bic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 durum tiyatir'in sarkiyi kesicem bu arada cok uzun tutuyo adamlar, biraz aksak ritim dinleyelim diye calicam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Yemek molasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aktım valla, program yapmıcak mı arkadaşlar 20 sularında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ah, one more cup of coffee. pek hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar