Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben küçükkene kapılara ve birbirine yakın duran duvarlara tırmanır, yere basmadan salonun 4 köşesini dolanırdım.. o kanepeden masaya o masadan öteki kanepeye vs vs.. ne güzel günlerdi yokmu kimsede atraksiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben küçükkene anneanneme yemek yeme konusunda deli gibi çektirmiş bir insanım, ancak korkutularak yemek yermişim. ilginç olan bölüme geldik; korkutma yöntemi. cama dayarmış beni ve dışarıdan geçen, gözleri hariç her yerleri siyah örtü ile örtülü dindar(!) teyzeleri hayalet olarak nitelendirirmiş ve beni onlara vermekle korkuturdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 biz küçükken o kadar fakirdik ki mukavva arası mukavva kemirirdik. biz küçükken o kadar fakirdik ki ayakkabı yerine çınar yaprağını ayağımıza bağlardık biz küçükken o kadar fakirdik ki başımızı sokacak bir evimiz yoktu. sokakta kartonlarda yaşardık ve benim odam bir köpek klübesiydi. 5yaşıma kadar bekçi köpeği pluto'yu öz kardeşim zannetim. ne zaman beni ısırdı o zaman üvey olduğunu anladım biz küçükken o kadar fakirdik ki yapmur yağdığında çamurları toplar ve kendimize tabaklar yapardık. nihayet yağışlı geçen bi sezon sonunda yemek takımı sahibi olabildik biz küçükken o kadar fakirdik ki 10yaşına kadar yiyebildiğim tek et kertenkele ve kedi eti idi biz küçükken o kadar fakirdik ki annem bize süt yerine arkadaki incir ağacının suyunu içirirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben küçükken çok acıktıydım bi gün ayamı yedim ama yenisi çıktı sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben küçükken çok küçüktüm gibi oldu ama kabul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben küçükken salonda 2 kere yangın çıkardım annem ateşli bişiyle uğraştığımı gördümü haala çığlık atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben geçenlerde baya bi ateş çıkarttıydım yağ yakaraktan hala küçük müyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben küçükken milli takım gol atmayı başarırsa sevinirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben küçükken şükrü saraçoğlunda kale arkalarının üstü açıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben küçükken adamın tekine çarptım düştüm bi baktım kim? Pele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 _Rion_ said: ben küçükken adamın tekine çarptım düştüm bi baktım kim? Pele! *Yarılır* Ben küçükken televizyona kafa attım kafam acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Televizyon önünde çizgi film seyrederkene üstündeki uzun yuvarlak çubuk hala adını bilmiyom düşüp kırılmıştı (gerçektir) ama sadece toz oldu etraf bide mamalı sütüm heba oldu :'( Edit: Kafamda parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben küçükken maradona hala top oynuyordu. ulan niye aklıma hep futbol geliyor ya... Demekki ben küçükken tek hobim futbolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ekiden ,su içerdik testiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yiğit özgür ün BİZ OSPUÇOCUUDUK! diye bağıran adamlı karikatürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Biz güççükkene yaman idik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken kimsenin nikneymi bile yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükkene boyum kısaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken beş yaşındaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken cep telefonları yaygın değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken kendimi bağdat caddesine atmışım.annem kolumdan tutup çekmiş.kolum çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükkene pogodi daha yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben küçükken evde misafir varken salondaki duvarı tamamen kaplayan dolabın arkasında gazete tutuşturarak yangın çıkarmıştım. Ben küçükken, yeni alınmış televizyonumuzu bulunduğu yerden üstüme düşürmüştüm. Ben küçükken, şehirler arası yolculukta susayıp, dolabı açıyorum diye otobüsün arka kapısını açıp düşmekten son anda kolumdan yakalayan bi amca sayesinde kurtulmuşum (Annemin yalancısıyım valla, küçüktüm hatırlamıyorum) Ben küçükken, evden kaçarak bir gün İstanbul'da gezip, sonra iyi niyetli bir teyzenin evin numarasını sorması -ve benim söylemem- sayesinde bulunmuştum. Ben küçükken çok daha fazla eğleniyodum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben küçükken hayat güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken tank namlusunun içine girmiştim.atış talimi yaparlarken bulmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar