Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360

Bone

Öne çıkan mesajlar

Yahoooooooo! Aldım ulan red ring of death'i sonunda. Hemde nasıl; sabah kalktım, kahvaltımı ettim. Dedim biraz Soul Calibur 4 oynayım. Neyse taktım SC4'ü menu'de Character Creation'a tıkladımmmmm ve makina takıldı E79 hatası verdi. Baktım google'dan e79 harddisk ile ilgili bir hataymış. Neyse sevindim büyük dert değil diye, çıkardım hard disk'i açmayı denedimm ki ne göreyim. 3 kırmızı güzel ışık bana selam veriyor. Daha alet ısınmamıştı bile, 5dk da bozuldu.

Yalnız bu E79 da biraz RROD(red ring of death)'in habercisiymiş.
Neyse bir yandan iyi oldu. Alet NTSC-J'di. Bugün abim istanbul'a tamire gönderdi. Anakartı PAL ile değiştirip aleti PAL yapcaklar. FF13 NTSC-J'ye çıkmıycak ne bok yiycem diye kafa yoruyordum bende.

Ehm Sonuç olarak, ne zaman RROD geleceği belli olmuyor arkadaşlar 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be. Bu günleride mi görecektik?!

said:

Well, the end is near. It was nice knowing everyone. If the super collider doesn't get us, then this surely means something else is coming. According to Edge Online, the Xbox 360 has outsold the PS3 last week in Japan almost 3 to 1.

Xbox 360 - 24,962
PlayStation 3 - 9,673

How could this have happened? Most likely this is due to a little game called Tales of Vesperia from Namco Bandai.

What's even more insane? The largest electronics retail store in Japan is SOLD OUT of XBox 360's.

So long and thanks for all the fish.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
said:
How could this have happened?

Bi de sormuşlar nasıl oldu bu diye. E konsol çıkar çıkmaz çat diye kırılır ve korsan oyunlar torrente rapide düşmeye başlarsa herhalde satar rakibine göre fazla sdfg. Oyunlar arasındaki fiyat farkına bakmamış arkadaşlar herhalde, biri 2 boş dvd ye mal oluyor, diğeri 50-80 EUR civarında sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar da OVerrated bir oyun değil. Aha http://www.gamespot.com/xbox360/action/assassinscreed/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score 'da ortalama score'u 8.2. Buna şişme skorlar da dahil. Şişmeleri çıkarsan 7.5 filan olur ki bir çok yerin verdiği skordur.

Aham şaham bir oyun değil, ama grafikleri ve oynanışı gerçekten çok iyi. Durmadan kendini tekrar etmese epic oyun olurdu. Overrated olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
E makine daha çok satınca her türlü orjinal oyun alımı da fazla olur?

geç gelen cevap,

fazla olurda şu an xbox ps3ten %30 daha fazla satmış durumda sadece ama orjinal oyun satışlarında fark çok daha fazla. demekki herkes korsan oyun var diye almıyo.

zate korsan oyun demek livedan banlanmma riski demek, livesız xboxta hiç bişeye benzemez bence.

ps3 ün en beklenenen oyunu mgs 4 cod 4 ün veya halonun sırf xboxtaki satışlarının yarısına bile yaklaşamamış malesef :/
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunlari gamstoptan aliyorum, indirim karti hede hodo verdiler falan baya guzel. Daha gecen gun WWE Smackdown oyunu aldim 2. el ve sadece 4 dolar verdim oyuna. PS3 oyunlarinin butun 2. elleri 55 dolardan basliyor. Ve bu 2. el yani ama Xbox oyunlarinda ikinci el fiyatlari genelde 35,25,17,15,10 ve 4-3 dolara kadar inerek gidiyor. Ha tabii mesela yeni cikan bir oyunu 1 hafta oynayip takas etmislerse o oyun 54 dolara kadar cikiyor 2. elde ama indirim kartiydi baska bi oyun takas etmeydi derken fiyati gene dusuruyorsunuz.

PS3un tek eksisi Xboxa gore bence oyun fiyatlari. Turkiye'de 180 YTL fiyata oyun vardi ya. Oha abi 180 nedir ya? Nedir yani bu saka mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...