ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yahoooooooo! Aldım ulan red ring of death'i sonunda. Hemde nasıl; sabah kalktım, kahvaltımı ettim. Dedim biraz Soul Calibur 4 oynayım. Neyse taktım SC4'ü menu'de Character Creation'a tıkladımmmmm ve makina takıldı E79 hatası verdi. Baktım google'dan e79 harddisk ile ilgili bir hataymış. Neyse sevindim büyük dert değil diye, çıkardım hard disk'i açmayı denedimm ki ne göreyim. 3 kırmızı güzel ışık bana selam veriyor. Daha alet ısınmamıştı bile, 5dk da bozuldu. Yalnız bu E79 da biraz RROD(red ring of death)'in habercisiymiş. Neyse bir yandan iyi oldu. Alet NTSC-J'di. Bugün abim istanbul'a tamire gönderdi. Anakartı PAL ile değiştirip aleti PAL yapcaklar. FF13 NTSC-J'ye çıkmıycak ne bok yiycem diye kafa yoruyordum bende. Ehm Sonuç olarak, ne zaman RROD geleceği belli olmuyor arkadaşlar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ff13 mu ? xbox a cikicakmiki ya ? edit: oha cikacakmis ps3 culere burdan selam ediyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Vay be. Bu günleride mi görecektik?! said: Well, the end is near. It was nice knowing everyone. If the super collider doesn't get us, then this surely means something else is coming. According to Edge Online, the Xbox 360 has outsold the PS3 last week in Japan almost 3 to 1. Xbox 360 - 24,962 PlayStation 3 - 9,673 How could this have happened? Most likely this is due to a little game called Tales of Vesperia from Namco Bandai. What's even more insane? The largest electronics retail store in Japan is SOLD OUT of XBox 360's. So long and thanks for all the fish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Idolm@ster xbox360a çıktığı zaman nerdeymiş bunlar. Oyun tek başına konsol sattırdı japonyada ki öyle pazarlanan bir oyun da değil. Daha 1 seneye kadar doğrultamaz belini ps3 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tales of Vesperia cok iyi diyolar AMA PLAYSTATION 3 UN DONANIM DAHA IYI! playstation a exclusive olan her oyuna karsi 5 iksboks exclusive olunca boyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Xbox360'ım var ama PS3 isterim, donanım dah iyi daha uzun ömürlü bu bir gerçek. Forza SONY! Oyun yapımcıları yetersiz, bi öğrenemediler ps3 için oyun yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ps3'e adam gibi oyun çıkarana kadar xbox ile takas ediyorum ilgilenin. Yeter artık mgs4 bitti ps3 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Arkadaşlar Xbox Live Tagları alalım ya. Oynarız birlikte birşeyler. Benimki AytekC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 play-asia.com dan hardware yolluyorlar mı türkiyeye ? xbox 360 ı ordan almaya kalksan gümrükte sorun çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gümrükten sorun çıkmasından ziyade, ağırlığından ötürü binecek kargo parasıyla buradaki fiyata eşit geliyor sanırım. Baktım evet dediğim gibi. Konsol 350 dolar Ağırlığı 8 kilo olduğu için 165$ kargo parası giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bende alicam haftaya ya cok canim cekti offf!!! 300 doler burede ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 said: How could this have happened? Bi de sormuşlar nasıl oldu bu diye. E konsol çıkar çıkmaz çat diye kırılır ve korsan oyunlar torrente rapide düşmeye başlarsa herhalde satar rakibine göre fazla sdfg. Oyunlar arasındaki fiyat farkına bakmamış arkadaşlar herhalde, biri 2 boş dvd ye mal oluyor, diğeri 50-80 EUR civarında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 öyle diyosunda xbox ile ps3 e ortak çıkan oyunlarda orjinal oyun satışında xbox katlıyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 E makine daha çok satınca her türlü orjinal oyun alımı da fazla olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aldım hiçte pişman değilim ps3 e açık ara basar mükemmel lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bende aldim bugun de baglamadim daha aksami bekliyorum herkes gelsin eve pes atalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kurdum oynadim, begendim arkadas. Super olmus. Burnout Revenge, Assassin's Creed, Viking Battle for Asgard, Lost Planet: Extreme Conditions, Jericho oynadim. SUPERDI ABI!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 GwindonSurion said: aldım hiçte pişman değilim ps3 e açık ara basar mükemmel lan sdf Ps3 sahibi misin? Ben de düşünüyorum 360 almayı da ps3 üstüne, neye göre yaptın bu yorumu ona göre fikrim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abi!! assassin's creed oynuyodum adamlar turkce konustu?? once osmanli askeri gordum sanirim aa negzel dedim, sonra biri daha konustu ama oldurdum onu, baktim 2 tane templar knight oldurdunuz yaziyor?? sonra baktim ustunde hacli zirhi falan vardi?? nasil turkce konustu ki bu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Baya konuşuyorlar yani "kime boyun eğeceksin" diye. Assassin's Creed de dünyanın en overrated oyunudur hala gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 O kadar da OVerrated bir oyun değil. Aha http://www.gamespot.com/xbox360/action/assassinscreed/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score 'da ortalama score'u 8.2. Buna şişme skorlar da dahil. Şişmeleri çıkarsan 7.5 filan olur ki bir çok yerin verdiği skordur. Aham şaham bir oyun değil, ama grafikleri ve oynanışı gerçekten çok iyi. Durmadan kendini tekrar etmese epic oyun olurdu. Overrated olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nileppezdel said: E makine daha çok satınca her türlü orjinal oyun alımı da fazla olur? geç gelen cevap, fazla olurda şu an xbox ps3ten %30 daha fazla satmış durumda sadece ama orjinal oyun satışlarında fark çok daha fazla. demekki herkes korsan oyun var diye almıyo. zate korsan oyun demek livedan banlanmma riski demek, livesız xboxta hiç bişeye benzemez bence. ps3 ün en beklenenen oyunu mgs 4 cod 4 ün veya halonun sırf xboxtaki satışlarının yarısına bile yaklaşamamış malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ben oyunlari gamstoptan aliyorum, indirim karti hede hodo verdiler falan baya guzel. Daha gecen gun WWE Smackdown oyunu aldim 2. el ve sadece 4 dolar verdim oyuna. PS3 oyunlarinin butun 2. elleri 55 dolardan basliyor. Ve bu 2. el yani ama Xbox oyunlarinda ikinci el fiyatlari genelde 35,25,17,15,10 ve 4-3 dolara kadar inerek gidiyor. Ha tabii mesela yeni cikan bir oyunu 1 hafta oynayip takas etmislerse o oyun 54 dolara kadar cikiyor 2. elde ama indirim kartiydi baska bi oyun takas etmeydi derken fiyati gene dusuruyorsunuz. PS3un tek eksisi Xboxa gore bence oyun fiyatlari. Turkiye'de 180 YTL fiyata oyun vardi ya. Oha abi 180 nedir ya? Nedir yani bu saka mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yeni dashboardun geldigi update torrente dusmus. gozumuz aydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 BANWAVE geliyor kaçın djaghdhasjgjsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar