Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360

Bone

Öne çıkan mesajlar

Surekli mario gormekten bunaldigimdan dolayi oynamaktan cok keyif aldigim wii mi satip bende x360 ailesine dahil oldum.Acikcasi normal televizyonda bu kadar iyi performans alabilecegimi bilmiyordum.Su anda The Bourne Conspiracy oynuyorum oyun harika ve cok keyifli tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kabalık olucak ama butun postları okuyamadan soru soruyoruz, amerikada turk bır arkadas xbox almak istiyor ama turkiyede online gaming destegı var mı yok mu tam olarak anlayamadık, amerikadan alıp turkıyeden kullanmak ıcın ps3 mu daha mantıklı yoksa xbox mı? hangısı daha sorunsuz ınternet destegı verıyor? artısı eksisi nedir kısaca?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
kabalık olucak ama butun postları okuyamadan soru soruyoruz, amerikada turk bır arkadas xbox almak istiyor ama turkiyede online gaming destegı var mı yok mu tam olarak anlayamadık, amerikadan alıp turkıyeden kullanmak ıcın ps3 mu daha mantıklı yoksa xbox mı? hangısı daha sorunsuz ınternet destegı verıyor? artısı eksisi nedir kısaca?

ikisindede bi sorun olmaz,bi kaç oyunda ntsc userlarla pal userlar birbirleriyle oynayamıyo sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...