nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ben aldım çok güzel oynuyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Capon konusunda Disappear'a bende katılıyorum, çünkü benim ikisboksum'da NTSC-J ve bazı oyunların 1 ay sonra çıktığıda oluyor. Mümkünse Pal alın bence arkadaşlar. Neden? Çünkü güzelim Avustralyalıların oyunları erkenden tezgaha koyma gibi bir alışkanlığı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Halo 3'ün multisi baya iyi gibi. Peki bir sorum daha var, PAL aldığım takdirde oyunları nereden ısmarlamamı tavsiye edersiniz. Ps3 için play-asia kullanıyorum da xbox için sanırım play-asia'da japan ve asia formatları var, başka neresi var kullan dediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 playasiada us versiyonuda bulunuyo cogu oyunun, ama pal takilcaksan sendit veya gameseek.co.uk takilacaksin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ebay.co.uk tan baya oyun almıştım zamanında pal olarak. baya ucuz oyunlar düşebiliyo. halo 3 ü kargo dahil 13 sterline almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 100 paunda elite falan satıyorlar niye böyle ucuz? Acaba banlı falan mı diycem adam yanında 3 tane oyun veriyor, orjinal hepsi, firmwareli falan da dememiş? Kapmak mı lazım? Ama sadece UK postluyomuş, yapma bacım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Surekli mario gormekten bunaldigimdan dolayi oynamaktan cok keyif aldigim wii mi satip bende x360 ailesine dahil oldum.Acikcasi normal televizyonda bu kadar iyi performans alabilecegimi bilmiyordum.Su anda The Bourne Conspiracy oynuyorum oyun harika ve cok keyifli tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Anlamadığım bişey var şimdi benim; Silver üyelik sadece demo indirmeye falan mı yarıyor, arkadaşlarımla online olarak halo 3 oynamak istediğimde, gold üyeliğe mi ihtiyaç duyuyorum? Bu da aylık paralı üstelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 HELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet, online oyun yapıp Multiplayer'a akmak istiyorsan Gold üyeliğe ihtiyacın var. O da aylık ücretli. Fakat WOW'daki prepaid card gibi zımbırtıları olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 That's gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 elesso said: ebay.co.uk tan baya oyun almıştım zamanında pal olarak. baya ucuz oyunlar düşebiliyo. halo 3 ü kargo dahil 13 sterline almıştım. amazon turkiyeye oyun yollamiyo diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Adam da amazon değil, ebay demiş zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 USB ile bilgisayarıma bağlayıp video atabilir miyim hard diskime xboxtaki? Oluyorsa hangi formatlar olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 flash diskle veya newtwork üzerinden atabiliyodun sanırım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nileppezdel said: USB ile bilgisayarıma bağlayıp video atabilir miyim hard diskime xboxtaki? Oluyorsa hangi formatlar olur? Benim bildiğim kadar ile, eğer direk X360'daki HD'ye herhangi bir dosya kopyalamak istiyorsan özel adaptörün olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 başka yöntem yok mu ya ? xport falan okuduk da beceremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 türkiyeye resmi olarak ne zaman gelir sizce? hazır fable 2 de çıkmak üzereykene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kabalık olucak ama butun postları okuyamadan soru soruyoruz, amerikada turk bır arkadas xbox almak istiyor ama turkiyede online gaming destegı var mı yok mu tam olarak anlayamadık, amerikadan alıp turkıyeden kullanmak ıcın ps3 mu daha mantıklı yoksa xbox mı? hangısı daha sorunsuz ınternet destegı verıyor? artısı eksisi nedir kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 benim bildiim kadarıyla ps3 de türkiye seçeni var ama içi boş... xboxda ööle bi seçenek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bingildak said: kabalık olucak ama butun postları okuyamadan soru soruyoruz, amerikada turk bır arkadas xbox almak istiyor ama turkiyede online gaming destegı var mı yok mu tam olarak anlayamadık, amerikadan alıp turkıyeden kullanmak ıcın ps3 mu daha mantıklı yoksa xbox mı? hangısı daha sorunsuz ınternet destegı verıyor? artısı eksisi nedir kısaca? ikisindede bi sorun olmaz,bi kaç oyunda ntsc userlarla pal userlar birbirleriyle oynayamıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ACİL XBOX LAZIIIIIIEAAAAAAAAAAM! OOOOOOF kimse satmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gittigidiyor.com a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 GittiGidiyor. Bu kadar kalmış ama elite falan bitmiş. Irmak koyar belki tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sabah akşam gittigidiyordayım zaten, buldum da bir alet ama bakalım. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar