mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://www.youtube.com/v/O83y1hDUgVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu ne abi çok dandik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bazi insanlar cok seviyor, bazilarina ise hic komik gelmiyor Aslinda vidyo genelinde komik degil bence de ama "yedik onu biz" lafi direk efsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 eet yedik onu bizden başka bişi yok ztn :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Eheh yedik onu biz kısmı über.. Bide eski biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Babun.org'un vidyolarındaki seslere benziyo. O ekip mi yapmış acaba. Güzelmiş bu arada. Basitliği güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ortaokul yıllarımı fetheden videonun bu şekilde beğenilmemesi beni çok üzdü açıkçası. var mı atraksiyon memurları gibisi yahu. yeni nesil anlamıo hiçbişeyden:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 HAHAHAHAHAHAHA çok eski ya bu. ama ne gülerdim eskiden ve bunu arıyordum. teşekkür ederim hehehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 KingOfLoss said: Babun.org'un vidyolarındaki seslere benziyo. O ekip mi yapmış acaba. Güzelmiş bu arada. Basitliği güzel. evet onların sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu ne ya hiç gülmedim walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bu ne yaw diyenler direk belli ediyor yaşları :) Destroy Cartoon 'dan bir flash animasyon . Şu anda kendileri kapandı ama yeni bir sitesi var çalışmalarını içeren . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bir zamanların gerçek efsanesi bu video öyle demeyin bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben de beğenmedim. Konunun boşluğu sıkıntıya soktu beni. Sanki sadece "yedik onu biz?" lafı için hazırlanmış gibi duruyor. Hani böyle geyik ortamında birisi orjinal bir şey söylerde onun üzerine başarısız espriler kurulur ya öyle işte. Bu arada yaş polemiği yapmışsınız da bu videoyu ortaokuldayken izleyen arkadaş şu an kaç yaşında mesela? Ben pek yeni nesil sayılmam da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 İlk gördüğümde çok gülmüştüm yeniden görünce yine güldüm. öyle ahım şahım değil ama güzel ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 97 miydi 98 miydi neydi bu animasyon yayinlandiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sen daha çocuktun yani dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 of bunu ilk izledigimizde bagımlısı olup tekrar tekrar izlemiştik arkadaslarla. "yedik onu bis" kısmı süper zaten ama ayrıca diğer diyaloglar da süper. çok orijinal bir animasyon herkesin gülmemesi normal. 97/98 senesi falan değil bu arada, en eski 2002 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2000den onceydi toggie, emin misin 2002 olduguna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 98di o ve ben 08 yaşındaydım omg O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kingpin said: sen daha çocuktun yani dsafsd sen degildin ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kotu ben sevmedim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çook eski harbiden, dönemin dillere dolanan repliği idi. Hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Evet zamanında efsaneydi bu, açıp açıp izlerdim gülecek başka birşeyim yoktu zaten. Adamın o kasıntı suratıyla, şişmiş mide ifadesiyle "...Yyedik onu bis..." deyişi mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 98 falan değil 2000 yada 2001 olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar