KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Zamanında bana yazılmış bi ceza var 58 ytl gibi bişey. Gürültü mü rahatsızlık verme mi ne öyle bişeyden (yalan o ayrı, hikayeye girmiycem) 4 ay falan oldu ödemedim hala. Bu durumda ne olacağıyla ilgili bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İdam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 rabbit daha önce böyle bir ceza yiyip idam edilmişti, ordan biliyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Toggie ciddiyet lütfen. :P Edit: Şaka bi yana abi sende neden ödemedin ya çok para değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 subwoofer'ına el koyarlar bişi olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ilk haftada indirim vardı bi de. punk'ın tekinin gazına geldim sdf. o değil para da yoktu. unuttum bile. artı haksız yere alınmış olmam daha da sinir bozucuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ödeme boşwer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 RabbiT said: Toggie ciddiyet lütfen. :P diyene bak diyene, playboy tavşanı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 RabbiT said: Edit: Şaka bi yana abi sende neden ödemedin ya çok para değil sonuçta. Allah'ın toggie'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 muhtemelen faiz gelir katlanir durur para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu arada kim yazmış bu cezayı merak ettim, gürültüden ceza yiyen kişisel bir duruma tanık olmadım daha önce. hikayeyi de anlatsana biraz, şikayet edenin kulaklarını çınlatalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Faiz biner sana haber vermezler , unutursun 10 yıl sonra çıkarıp koyarlar önüne . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bian önce git öde bencede,faiz binip 10 sene sonra 546 milyar borcunuz var derlerse ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ne olur ne olmaz ödemek lazım. o değil de referanduma,seçime oy kullanmayanlara ceza vardı o noldu? ödedi mi millet? adssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kaçarsan hekşat yiyebilirsin, poliste aimhek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben bi sicil çıkarayım bi bakayım. aziz nesin hikayesine dönmesin de durum. pek sıkı takip edilmiyo da takip edileceği tutar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Katlanır büyür sonra haciz gelir televizyonunu alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guards Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ayda 5 ytl gibi bi faizi var yakında evi arabayı alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ayda 5 ytl? oho tamam ya. bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Faiz binebilir evet. Madcat said: ne olur ne olmaz ödemek lazım. o değil de referanduma,seçime oy kullanmayanlara ceza vardı o noldu? ödedi mi millet? adssdf Ahah sanırım o cezaların takibi toplam ödenecek cezalardan daha pahalıya geldiğinden bıraktılar ucunu, öyle geyikler kalmış aklımda =) Oy vermek yükümlülük değil ki anasını satayım, hakkımı kullanmadım diye ne ceza yazarlar anlamam. Neyse gelirse öderiz onu da eheh. edit: evek ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 faiziyle ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 devlet nasıl para kazanıyor sanıyorsun HI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 borcun maksşmum ulaşcağı seviye ceza miktarının 2 katından fazla olamıyo diye hatırlıyorum bu tarz cezalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 KingOfLoss said: Zamanında bana yazılmış bi ceza var 58 ytl gibi bişey. Gürültü mü rahatsızlık verme mi ne öyle bişeyden (yalan o ayrı, hikayeye girmiycem) 4 ay falan oldu ödemedim hala. Bu durumda ne olacağıyla ilgili bilgisi olan var mı?1 ay içinde ödemessen 3 ile çarpıyorlar yani 174ytl ye tekabül ediyor ve faiz binmiyor ama ceza kesildikten sonra 15 gün içinde ödersen %5 indirim yapılıyor.ve bu cezayı ödemessen seninle ömür boyu gider ödeyene kadar ilerde şirketin falan olur vergine işler gene alır o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kaçarsan yorgun ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar