Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

400 Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burtonesk said:
sigara içerek izledim.

lol

sigara içmeyi sadece nefes gerçekten hani alayım off yeter artık yaptığım zaman bırakmayı denerim .
bi de boğazlarımı çok rahatsız ediyor ona uyuz oluyorum..

bi de tiryakisi olan adam paket taşır.

bu adamın sigarası bitsin veririm alamıosa otlanıosa.

ama klasik bir otlakçı ve zevk için içiosa nefret ediyorum öyle hareketlerden .
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Bizimkiler sigara içmeyeni 2. sınıf görüyor.

hah, ben de onu diycektim şimdi.

Türkiye'de sigara içenler arasında öyle tuhaf bir olay var ki, sigara içmeyen insanları "eksik vatandaş" gibi görüyor, sigara içmemelerini "beceriksizlik" görüyorlar.

o yüzdendir burda birisi çıkıp "sigara içenler 2. sınıf vatandaştır" diyince, sigara içenlerin "hayır kardeşim 2. sınıf felan değiliz, bakın Atatürk var" gibi laflar söylemesi.

Ha bir de daha da ilginç gelen şey,
bir yandan
"Abi sigara içmek kral birşey, tamam zararlı ama ben seviyorum, senin buna karışma hakkın yok" tarzı savunmalar yapılırken,
bir yandan da
"ya abi valla bu son, bir daha içmiycem, bırakıyorum sigarayı bu hafta" tripleri var.

Herhalde "sigara kültürü"yle alakalı birşey bu.
Çok seviyorum, komik oluyor izlemesi.

RabbiT said:
Nedendir bilemem hiç birşey yıldırmıyor beni. Yani izledim videoyu eee sonuç dedim kendi kendime. Üzücü; keşke demesem.

aslında sigara içen herkes "zararlı" olduğunu biliyor.
ama "gerçekten" bilmiyor bunu.
nasıl bir durum bu?
şöyle,
ezbere bilinir bazı şeyler, içinde zehir var, içinde zift var, içinde fare zehiri var vs vs denir.
Ama bunu gerçekten yaşamadıkları için "geyik muhabbeti"nden öteye gitmez.
İşte yıllarca sigara içip de, etkisini göstermeye başladıktan sonra pişmanlık başlar. "Aa hakkaten zararlıymış, oysa biz dalga geçiyorduk bunla" denir. Tabii ondan sonra geri dönüş yok. Ama gençken işte heyecanlısın, ateşlisin felan, hiç zararı olmuyacakmış gibi düşünüp içip durursun felan.
Güzeldir bunlar.

deadwoll said:
Bir ortama girdiğinde herkes ellerini sigaralarına atıp pakedi dolaştırırken "hayır kullanmıyorum." diyebilmek ne kadar güzel bir şey biliyor musun?

en güzeli şeydir bak,
"elindeki paketi herkese tutup sigara dağıtan eleman"ın paketinden bir tane sigara alıp, ikiye kırıp çöpe attığında,
ordaki sigara tiryakilerinin yüzündeki ifadeyi görmek çok keyiflidir haha.
herkese tavsiye ederim :P
Mesaj tarihi:
içen içiyor abi.
napacaksın?
yasa var ama uyan yok, ceza kesen de yok.

geçen hastanede gördüm.
hastanenin kantininde bildiğin tıp öğrencileri oturmuş sigara içiyor, hem de sigara içilmez, cezası şudur şudur levhasının altında.

tamam sigara içilmez, tamam cezası var,
iyi güzel de bunun yaptırımı olmadıktan sonra istediğin kadar ceza koymuşsun ne farkeder?
Mesaj tarihi:
o kadar basit degil bone

ben kanuna uymam vs demek

ben kendi takildigim mekanlarda napicagimi biliyorum

senin anlamadigin bu sefer sigara icen yaninda o mekani isletenede ceza geliyor

hadi bakalim goreyim icebiliyorsan bagdat caddesinde bir yerde milyar ceza kesilirken sahibine :)

kaldiki sigaranin yasak oldugu bir cok yerde ornegin havalimaninda neredeyse mukemmel uygulaniyor, gecen gorum haha uc kisi kanun uygulanamaz vs bos isler.

Essek gibi uyacak herkes uymazsa bu seferki sopa saglam cunku
  • Yeni Oluştur...