Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

400 Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kingpin said:
sigara içen insanlar pek çok yerde 2. sınıf vatandaş olarak ilgi görüyor zaten nedir gereksiz ayar verme çabaları ? öyle de olması gerekiyor bence.

crits you 1337
Mesaj tarihi:
arkadaşımın söylediği üzere avrupada bazı yerler sigara kullananları artık işe bile almıyor kendine zarar veren başkasınada çok rahat zarar verebilir düşüncesiyle buradakilerde ikinci sınıfmıyız diye eğlenebiliyor.herkesin tuttugu kendıne tabi kimene :P
Mesaj tarihi:
7 ay bırakıp tekrar başlayan biri olarak diyeceğim tek şey.

"Ne olursa olsun, 1 tane dahi içmeyin. Bıraktım diyorsanız bir daha ömür boyu içemeyeceğim diyin. Buna nargile, puro, cigar ve bilimum herşeyi dahil edin."
Mesaj tarihi:
sheref said:
ben sıgara içerek 2. sınıf oluyorsam siz sıgara içmeyerek benim classımdan uzak durunuz lütfen :))

2.sınıfsınız işte :P hayattan olan hıncınızı sigaradan çıkarıyorsunuz :D
Mesaj tarihi:
Abso +1
kesinlikle dogru.Ben de 2 ay icmemistim.Yani 2-3-7-10 ay onemli degil.İlk 15 gun cok siddetli ariyordum,sonra yavas yavas azaldi.Sonra bi gece arkadaslarla toplandigimizda birayla bi tane ictim,valla 1 ya valla bak ltf ltf diyerekten.Donuste 1 paket aldim.Tekrar en basa sarmis oldum.Yani birakanlar kesinlikle 1 tane diye bile olsa yanindan gecmesin,kafada silmek lazim.
Mesaj tarihi:
yalnız 2. sınıf insan muamelesi dünyanın bi çok yerinde geçerli. amerikanın bazı şehirlerinde, avrupanın belli başlı metropollerinde, singapurda vs. de yaşayan elit kesim sigara içenlere selam bile vermiyor.
Mesaj tarihi:
benim isyerim istanbulda

ise alirken is sordugum soru sigara iciyor musun oluyor

eger sigara iciyorsan saat 9 aksam 19.00 veya artik mesai nin uzadigi donemde sigara icmeyeceksin diyorum. Ben kendi adima kokusundan bile nefret ediyorum, yani disarda iciyim geliyim vs kesinlikle kabul disi.

Apache said:
arkadaşımın söylediği üzere avrupada bazı yerler sigara kullananları artık işe bile almıyor kendine zarar veren başkasınada çok rahat zarar verebilir düşüncesiyle buradakilerde ikinci sınıfmıyız diye eğlenebiliyor.herkesin tuttugu kendıne tabi kimene :P
Mesaj tarihi:
eisenheim said:
üstüne bile yazdılar cinsel şeylik yapar gebertir die.. ona rağmen içiyonuz ya..

bizim cin insanımız "... düşürür" yazan paketleri almayıp başkasını alıyor o yüzden işte.
  • Yeni Oluştur...