Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undead Rogue

diablotg

Öne çıkan mesajlar

orc kotu gorunuyor, ya gobekli rogue mu olur? raki masasindan kalkmis gibi duruyor. gnome racial felan da +50k ap li racial olsa gene oynanmaz o igrenc cucelerle. 0-6 yas grubuna hitap ediyo. gerci tauren karakteri olan bir arkadas bikac saat gnome ile oynadiktan sonra "bg da hic target alinmadan oynamak zevkliymis" demisti sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Krmz said:
çok büyük pişman olursun sırf raciallarına bakarak yada "ulan şundan çok var bundan açmıyım" diye açarsan. göze en güzel gözükeni açmalısın derim başka bişi demem. saatlerce, günlerce bakıcaksın ona göre.. gerisi yalan

asıl ilerde ciddi ciddi pvp yapmaya kalkarsan pişman olursun yanlış ırk açarsan sırf güzel göründüğü için.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru söylüyor, sırf zırhı üzerinde güzel duruyor diye tauren açtım, lanet ettim. Raid yapsan dar yerlerde önünü göremezsin, 2sn stun desen hiç bi zıkkıma yaramıyor kaçamıyorsun, heal atsan atamıyorsun(shaman), koca öküz bglerde ilk hedef oluyor ekranda nereye tıklarsan tıkla bi tauren denk gelir yani falan da filanda, karakter seçimini ırksal özelliğini yerinde kullanabileceğin bir classa göre açmak her zaman daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna başladığımdan beri UD Rogueyeyim 2 Yıl olmuştur.

Eğer Horde acmak istiyorsan Undead'den başka şansın yok zaten Ally acmak istiyorsanda UD acamazsın :)

Rogue oyundaki oynaması en zevkli class'dır En önemli özelliğin " mana " derdin yok cok büyük avantaj özellikle mana kullanma gereksinimi duyan claslar ile oynadıysa dünya varmış diyebilirsin :)

Pvp gelince;

Forsaken Bencede cok büyük avantaj şunu kimse unutmasın Rogue class'ın Poison sürme gibi özelliği var ve karşı adam size slow verdigi zaman sizde ona slow vermiş oluyorsunuz.

- Adam sana Slow attığında sende ona slow verebilirsin. ( Shiv )
- Cloak Of Show bir çok slow efektini kaldırıyor. Aynı özelliklete 2 tane Skill'e hiç gerek yok.
- Cloak of Shadow olmasa bile Sprint var imp.sprint yaptıgın zaman slow efekleri kaldırabiliyorsun.

Bu demek oluyorki. escape artistten özelligi aslında roguelerde zaten var ve aynı özelliğe gerek yok.

Ama fear öyle degil Fear yedigin zaman tek kurtulma şansın Trinket oda olmadıgı zaman dön dolaş dur

UD rogue acmanı tafsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

of zamanında sae nef kesiyoruz dwarf aç fear ward mis gibi demişti =p şimdi yalan oldum tabi misler gibi human açardım yada female elf açardım.bi süre sonra sıkıldım animasyondan biraz editlemeye calıstım bi kaç bişi indirdim goblin oldu karakter sonra wow.error verdi banlendim sandım bi dahada yapmadım noggenfoggerda cooldown kalkmıs ftw :>
Sosyal ağlarda paylaş

diablotg said:
merhabalar ben undead rogue düşünüyorum aradım bulamadım böyle bir topic eğer varsa af ola.Undead rogue herkes açık ara en iyi diyor bide rogue oynamak gerçekten zevklimidir

merhaba arkadaşım;

bende rogue oynuyorum son derece zevkli bi class pvp olsun pvm olsun..iteminde çok önemli olduğunu zannetmiyorum rogue classı başlı başına çook zevkli..benim ırkım gnome :P şimdi gnome yazısını okurken kesin içinzden ıykk diyen olmuştur ama gerçekten pvpde çok işe yarıyor..racial özellik escape artist ftw!!!!>:D< üstelik trinketimde var 2x eder SoC özelliğimi genelde dotları silmek için kullanıyorum.ancak SoC da biliyorsunuz slow özelliklerini kaldırabiliyor..ve gnome ırkının bir artısıda savaş alanında pek göze batmaması..en azından ben pek fazla göze batmıyorum arada bir pot içiyorum daha da küçülüyorum.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
bende blood elf rogue var gayet memnunum yurdum pinglerinde bazen sorun oluyor ama garotte+racial+kick birazda trinket yardımıyla casterlara karşı ölümcül oluyor ama elinin iyicene alışması ve ping in de yanında olması lazım bir sn kaçırırsan geri dönüş çok zor

katılıyorum doğrusu rogue oynayan birisinin olmassa olmazı latency nin en azından sarı renklerinde gezmesidir.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün eye of stormdayım gnome rogue umla.Dip hp yim oturdum ekmek yiyorum.Kocaman bi tauren warrior belirdi karşımda stormheraldıyla yanımdan geçti gitti görmedi beni hahah.Hiç unutamam o günü.
Ben undead shadow priestımla pvp kasarken gnome lardan nefret ederdik horde olarak(halada öyle gerçi).Sonra canım sıkıldı bigün gnome rogue açtım dedim kesip kesip milleti /lol çekeyim sinir olsunlar iyikide açmışım.Ne class olursa olsun gnome oynaması ayrı bir zevkli.Gnome dan nefret eden horde arkadaşlarımın charlarını gnome mage-rogue-warrior la rerollettim.Hepsi bir kaç pvp den sonra ''abi manyak zevkliymiş bu gnome ya'' dediler >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Yeager said:
doğru söylüyor, sırf zırhı üzerinde güzel duruyor diye tauren açtım, lanet ettim. Raid yapsan dar yerlerde önünü göremezsin, 2sn stun desen hiç bi zıkkıma yaramıyor kaçamıyorsun, heal atsan atamıyorsun(shaman), koca öküz bglerde ilk hedef oluyor ekranda nereye tıklarsan tıkla bi tauren denk gelir yani falan da filanda, karakter seçimini ırksal özelliğini yerinde kullanabileceğin bir classa göre açmak her zaman daha iyidir.

Tauren racialları arasında en sevdiğim şudur
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
@Bone; forsakenler kötü değil ki? Bence Azeroth'da içinde en pis patlamış yaratıklar onlar. Düşünsene mis gibi insansın, sonra vebaya yakalanıp ölüyorsun mindless zombie olarak çürümüş bir ceset olarak tekrar kalkıyorsun ama en acıklısı daha sonra aklını, anılarını ve duygularını geri kazanıyorsun.

yeni gençliğin emo akımının sonucudur undead'in bu kadar tutulması :)
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
Eğer Horde acmak istiyorsan Undead'den başka şansın yok zaten Ally acmak istiyorsanda UD acamazsın :)

blood elf, troll, orc ne güne duruyor?
orc rakı masasından kalkmış gibi deniyor da, ud sanki çok über.
o da iskelet işte bildiğin.
en azından orclar tam assassin tipli duruyorlar :P

trollerin agility'si gayet iyi, ayrıca blood elfler de tam rogue karakteri olmuş. gnomela yarışsın diye koymuşlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...