Apache Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Köpekler Ağladı, İnsanlar Seyretti Adıyaman'da otomobilin altında kalan köpeğin can çekişmesini ağlayarak izleyen ve başka araçlar çarpmasın diye kendilerini siper eden diğer köpeklerin görüntüsü yürek burktu. Turgut Reis Caddesi'nde meydana gelen olayda, plakası ve sürücüsü belli olmayan bir araç caddede yürüyen bir köpeğe çarptı. Kazada yaralanan köpek, yol ortasında yaklaşık 1 saat bekledi. Vatandaşlar can çekişen köpeği yol ortasından kaldırmak için kılını kıpırdatmazken, diğer köpekler kendilerini yaralı arkadaşlarının önüne siper etti. Can çekişen köpeğin başında ağlayıp havlayan köpekler, diğer araçların çarpmasını engellemek için yol ortasında öylece bekledi. Yoldan geçen bazı araç sürücüleri köpeği son anda fark ederek aniden frene bastı, bazıları ise fark etmedikleri köpeği ezerek üzerinden geçti. 1 saat boyunca yol ortasında bekleyen köpeği sonunda bir vatandaş yolun ortasından kaldırdı. Diğer sokak köpekleri arkadaşlarının yol kenarına alınmasıyla birlikte oradan uzaklaştı. Bir vatandaş, yaşanan olayda köpeklerin vicdanının sızladığını fakat insanların vicdanının sızlamadığını belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 aynısını geçen gördüm. yolda bi karga vardı. taksi bunu görünce yavaşladı ama karga kaçmadı altında kaldı arabanın. böyle sağa sola çırpınmaya başladı. ben ulan noluyo demeden 10 tane fln karga nerden geldiler aynen anlamadım bi çöktüler yola. ne insan yaklaştırıyolar ne araba. böyle deli gibi uçuyolar tırstı millet yaklaşamadı yaralı kuşa. böyle de bişe oldu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hayvanlar kadar bile olamıyoruz demek ki çoğumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kargalar öyledir ama meşhurdur o olayları. Yerde yaralı karga görürseniz yaklaşmayın asla. Eğer eve alırsanız ve görürlerse siz salana kadar evinizi sararlar çıkana saldırırlar. Veya ellediğiniz görürlerse siz yaraladınız zannedip size saldırırlar. Hiçkok filmi gibi olursunuz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Karga bi de 100-150 sene yaşar sana bi taktı mı ölene kadar bırakmaz peşini ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 abi..... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 insan ölse üzülmüyorum varya !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İnsanlarda o hayvanlardaki insaniyet yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ne biçim bi millet olduk ya resmen hayvanlar bizden daha insan olmuş.... offfff =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ne işiniz var olum it ile, o da çıkmasaydı yolun ortasına, ezilmiş iyi olmuş, çok var zaten ekranı yumruklamak istiyorsanız ben de sizi seviyorum Bu mantıklı zihniyetler de var, yolda yürürken kedileri tekmeliyenler var. En azından bizim evin etrafında yok. Görsem vururum zaten :) (şaka değil hakkaten vururum, havalı tüfek var 15metreye kalibre edilmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 "İt vicdanı olsun bari" lafını lügatıma ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osres Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://youtube.com/watch?v=-_g0rSY7sEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 osres süpersin ya ben bunu tvde izlemiştim hayvanı yalıyo temizliyo besliyo falan ama gece maymun soğuktan donup ölüyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Vay anasını, video çok iyiymiş be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Oeh cidden muhtesemmis video.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Canlı be abi her ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ulfang said: insan ölse üzülmüyorum varya !.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 belgeselde izlemiştim. dereye su içmeye giden geyiğin bi tanesini timsah kapıyor. tam bitirici hamleyi yapacakken, su aygırı çıkıp geyiği kapıyor timsahtan. tabi herkes su aygırı yicek sanıyor. ama su aygırı geyiği karaya çıkarıp, kafasını ağzının içine alıyor. yedi yicek derken, anlıyoruz ki ,ölmesin diye yapıyormuş o işi. uni tenefüs gibi bir şey. ama tabi fazla yara alan geyik ölüyor. su aygırının gözüne zoom yapılıyor ve gözü yaşlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sakın yerde yaralı bir karga görünce yanina gitmeyin. Lisedeykene okulun önünde öle bi karga gördüm ucamıyordu.Yanına gittim. baktım falan. Sonra bi ses, GAKK GAKK GAKK diye ^^ havadaki arkdasları ben bişi yapcam sandı heralde. bi baktım hepsi bana it dalısı yapıyor.Kulubeye sıgındım benim cıkmamı beklediler falan.İlgincti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar