Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yıllardır NTV'de çalışan ve ekranlarda uzun zamandır sporun her dalında görev yapan NTV'nin deneyimli spor spikerlerinden Okay Karacan istifa etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 oha en sevdiğim spor spikeri/sunucusu, vs. niye etmiş ki link bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 oha sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ohaa niye ki be? Ntv de kan kaybı devam etmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 spor haber sitelerinde var ama hiçbirinde sebep yazmıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Daha yüksek paradır sebebi ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Benim de en sevdiğim 3 spikerden biri, bari star a geçsede doğru dürüst cl maçı izlesek. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 adam akıllı futbol maçı anlatan tek tük spikerlerdendi.acaba neden ayrıldı ntvden baya merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 arada öksürük krizi tutmalarına ve barça sempatizanlığına,kelliğine hasta olduğum adam paraya gitmez yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ulen bu bıraktı ercan taner de bırakırsa yandık keşke ilker yasin ölseydi de okay karacan istifa etmese idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 seviyoduk biz bu adamı ntv ekranlarında, niye istifa ettirdiniz lan sevimli keltoşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fox alır bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bir kanala spor müdürü veya benzeri yüksek bir görevle geçecektir ondan istifa etmiştir muhtemelen. Show tv'de ekip sağlam orası değildir. Doğan grubunda ŞL, 1. lig ıvır zıvır var başlarında ilker yasin ama çok yetenekli spikerleri yok sabri ugan falan var. oraya gitme ihtimali de yüksektir. ATV de olabilir ama orada da anlatılacak maç yok. Bir de son ihtimal FOX var sadece premier lig için geçeceğini sanmıyorum oraya. Ama üzüldüm açıkcası istifasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cnn e geçsede adam gibi f1 yorumcusu olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tam da ben yazacaktım cnn e geçsin f1 anlatsın. süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Okay'ın F1 sunumu en çok eleştirilenlerin başında gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 öyleydi ama özledik be D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ohaaa çok üzüldüm ya ntvden başka hiçbiyer kesmez yetmez okay karacan'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 moriQ said: cnn e geçsede adam gibi f1 yorumcusu olsa.En güzel tespit buydu .. Cine5 zamanını çok özlemesemde NTV deki Formula 1 zamanını gerçekten özlüyorum.. OOOWWWW kazaya bakınnnn birbirine girdi otomobiller Allah korusun burdan bir yaralanma çıkmasın. Yüce Rabbımız pilotları korusun tarzı anlatımlardan gerçekten bıktım.. Ha şu var Formula 1 açısından çok büyük bi kazanç olur fakat Futbol spikerliğini bitirir Okay Karacan için en iyi seçim doğan grubu olacaktır.. Şampiyonlar ligi maçları için. Cambiasso (kambiyasso)'yu Kombiyassa okuyan bir spiker daha istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 zaten doğan bünyesindeki herhangi bir kanala geçerse, şunu yap bunu yap diyerek bir sürü şeyi anlattırırlar diye düşünüyorum. ntv çok önemli hatta en önemli çalışanlarından birini kaybetmiş ona yansın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 olayla alakalı değil ama şöyle bir haber daha var : ATV'de şok gelişme... Santra yayından kaldırıldı ATV'de beğenilerek izlenen Santra programı yayından kaldırıldı ATV yönetimi az önce aldığı bir kararla, her hafta pazartesi günleri yayınlanan, Kemal Belgin, Kazım Kanat, Faik Çetiner, Tuğrul Yenidoğan ve Bülent Tulun'un Santra programının yayınına son verdi. Programda yorumcular arasında bazı tatsız olayların yaşandığı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya bu adamı severimde her real madrid maçında higuen maça çıkınca beşiktaşlı higuen in kardeşi diyen bu mu ? yanlız rahat 4 maçtır aynısını diyo sürekli diyo salakmıyız biz anladık yani =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yorumları okuyunca okay ölmüş gibi algılanıo :D gençti çocuk ya töbe töbe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 90 ların ortasında falan mı kuruldu ntv o yıllardan beri vardı sanırım bu bide Murat Kosova işte dehşet güzeldir ntv futbol programlarını falan seslendirirlerdi avrupa maç özetlerinde bile adam heycanla anlatırdı, üzüldüm ben ntv ile özdeşleşmişti bu adam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 CNN Turk, Star hepsi doğan grubunda ya zaten ŞL ve F1'i de aradan çıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar