Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okay Karacan istifa etti!

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Bir kanala spor müdürü veya benzeri yüksek bir görevle geçecektir ondan istifa etmiştir muhtemelen.

Show tv'de ekip sağlam orası değildir. Doğan grubunda ŞL, 1. lig ıvır zıvır var başlarında ilker yasin ama çok yetenekli spikerleri yok sabri ugan falan var. oraya gitme ihtimali de yüksektir. ATV de olabilir ama orada da anlatılacak maç yok. Bir de son ihtimal FOX var sadece premier lig için geçeceğini sanmıyorum oraya.

Ama üzüldüm açıkcası istifasına.
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:
cnn e geçsede adam gibi f1 yorumcusu olsa.
En güzel tespit buydu .. Cine5 zamanını çok özlemesemde NTV deki Formula 1 zamanını gerçekten özlüyorum..

OOOWWWW kazaya bakınnnn birbirine girdi otomobiller Allah korusun burdan bir yaralanma çıkmasın. Yüce Rabbımız pilotları korusun tarzı anlatımlardan gerçekten bıktım..

Ha şu var Formula 1 açısından çok büyük bi kazanç olur fakat Futbol spikerliğini bitirir Okay Karacan için en iyi seçim doğan grubu olacaktır.. Şampiyonlar ligi maçları için.

Cambiasso (kambiyasso)'yu Kombiyassa okuyan bir spiker daha istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

olayla alakalı değil ama şöyle bir haber daha var :

ATV'de şok gelişme... Santra yayından kaldırıldı
ATV'de beğenilerek izlenen Santra programı yayından kaldırıldı

ATV yönetimi az önce aldığı bir kararla, her hafta pazartesi günleri yayınlanan, Kemal Belgin, Kazım Kanat, Faik Çetiner, Tuğrul Yenidoğan ve Bülent Tulun'un Santra programının yayınına son verdi. Programda yorumcular arasında bazı tatsız olayların yaşandığı belirtildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...