bicuwee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 arkadaki bir dişimin böyle yarısı gitti anlamadım nasıl oldu. sabah bi kalktım aynaya baktım dişin yarısı yok biraz çürüktü dişim ama uçmuş ne yapmak lazım şimdi oraya dişçiye gitmesek ne olur :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dişçiye gitsen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bicuwee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yok gideceğim zaten geyik yaptım herhalde dolgu yaparlar dicem ama dişin yarısı yok ağrımıyoda anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Daha önceden dolgu yaptırdığın bir diş olmasın o? Şayet öyleyse, dolgu düşmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yarısı yok derken içeriye doğru yarısı mı yoksa harbi harbi yarısı mı? İçeriye doğru yarısı ise dolgun düşmüştür. Harbi harbi yarısı gitti ise ve acı hissetmiyorsan ya eskiden kanal tedavili diştir yada bilemiyorum. Her iki durumda da kesinlikle diş doktoruna git hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dolgu yapılır muhtemelen,çürükse kanal tedavisi yapılabilir yine belki ozaman yandın zaten(uyuşunca bişey anlamıyosun gerçi).Onun dışında bişicik olmaz,biraz dızzt dızzt,yapıştırıcı hop dolgu tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 absonun dediği gibi, ya dolgu düşmüştür, ya da kanal tedavisi olduğun bi dişin yarısı gitmiştir. kanal tedavisi olduğun için hissetmemişsindir dişin sinirlerini çekiyolar çünkü. acil git bi doktora abi sakata gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bicuwee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kanal tedavisi hiç olmadı eskiden orada dolgu vardı ama dolgu olsa biraz daha olsun diş olurdu orda yarısı tamamen yok dişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Diş doktorundan ziyade ortodontiste görün bence , sekil bozukluklarıyla ilgili daha iyi yardımcı olur gerektigi zaman dis hekımıne de yonlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Büyük ihtimal dişinin köklerini tek tek çekecek. İlk kök ve şans eseri 2. kök acı vermezken 3. kökü çekmeye çalıştığı zaman uyuşturucunun etkisinin azalmış olmasından kaynaklı acı hissedebilirsin. Gideceğin dişçiye bağlı olarak 45-60dk'ya yakın sürebilir yapacağı işlem.(tecrübe :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 benim 4 adet azı dişimin yarısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar