Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yıllar sonra ilk defa bir Hakan golü izletti Hakan bize. Yıllar önce her sezon 15-20 tane attığı, milli takıma ve GS'ye nice maçlar kazandıran gollerden biri. Yıllardır gol atamıyordu bu şekilde doğru düzgün. Hatta bir ara iyice bozuldu tekniği, özgüveni gitti sırf pas vermeye başlamıştı. Kaleye şut çekmeye korkar olmuştu. Nihayet eski Hakan gollerinden birini gördük o yükselerek doğru yere doğru zamanda vuruşla. Yanlız benim anlamadığım şey, Hakan dribbling yapamıyor. Sanki futbola dün başlamış çocuk gibi top ayağındayken heyecanlanıyor, ayakları birbirine dolanıyor hemen pas veriyor Yani tamam çok iyi olmayabilir bu özelliği ama 20 sene profesyönel futbol oynamış bir forvetin, gerek milli takım gerek Avrupa devleri gerek GS'de nice maçlar çıkarmış başarılar kazanmış bir adamın topla hala dünkü çocuk gibi heyecanlanıp sanki patlayacak bomba gibi bi an önce kurtulmaya çalışması garip geliyor bana. Geçen gün tesadüfen yıllar öncesinin derbi gollerini buldum youtubeda. Hakan eskiden gayet dribbling yapar, ayakla gayet teknik çalımlar atarmış, hızlı da bir adammış. Hele 4-1 biten bir 1994 GS-FB derbisi var ki Hakan'a inanamadım. Defansı yerle bir ediyor, karşısındaki adamı maymun ediyor, bir sağdan bir soldan kaçıyor, top sürüyor çalım atıyor... E ne oldu tüm bu özelliklerine? Hadi yaşı gereği eskisi gibi hızlı olmayabilir (ki dünkü performansıyla en azından topsuz alanda gayet hızlı olabildiğini de gördük) ama o top sürme, çalım ve pas özellikleri nereye gittiler, hepsi nasıl köreldi bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 uzun aradan sonra açıldı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ama varya hakemde herhalde köklerinden türk falan yunan takımını görünce bayağı bi yardımcı oldu gs ye.arda nın pası verdiği anda adam ofsayt penaltı penaltı değil zati nasıl oldu anlamadım böle bi hakem görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 galatasaray gruptan çıkar çıkmasına bence ama sonrasında ne olur bilemiyorum. serkan çalık ile neden başladı bu maça feldkamp? nonda niye alındı? ümit karan neden yedek? feldkamp ne yapmaya çalışıyor? bence bunları sorgulamalı galatasaray taraftarları. ligde oynadığı oyunda da bariz bir düşüş var galatasarayın sezon başına göre ve özellikle avrupa maçlarında çok kötü oynuyor takım tecrübesizlikten. 90 yaşındaki feldkamp'ın bunu nasıl çözeceğini bilmiyorum ama böyle devam ederse gerçekten işi çok zor galatasaray'ın bir üst turda zira 2. çıkarsanız şampiyonlar liginden gelen herhangi bir takımla, 3. çıkarsanız başka bir grubun lideriyle oynayacaksınız. hadi grup lideri yine bi nebze ama. umarım toparlar galatasaray. bir de lincoln var. ehe bu adam napiyor? tatile erken başlamış sanırım. değişik bir adam ya. niye oynamıyor mesela? topsuz alanda hiç yok, zerre kadar koşmuyor, gelen her topu paslıyor. sene başındaki lincoln nereye gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 mumu sende abartmışsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lincoln ilk 20 dk koştu pres yaptı hatta defansa bile geldi bi ara ama geriye kalan 10 oyuncuda hic birşey olmayınca oda ister istemez takıma ayak uydurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lincoln'ün son birkaç maçtır ne kadar etkisiz oynadığını kabul etmiyor musunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lincoln oynamıo bjk maçındaki olaydan sonra yalan dolan 2 koşu yapıo o kadar ligin başında bölemiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 nocom said: 2 turk takımı da kazandı, 2 de 2 iyidir fbyi turkten saymıyorsun gibi bir izlenim var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 eagle_dnz said: nocom said: 2 turk takımı da kazandı, 2 de 2 iyidir fbyi turkten saymıyorsun gibi bir izlenim var burda yok o anlamda demedim. salı oynadıgı ıcın fb, aklım carsamba ve persembeye gitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 panionios u bile yendiyse gs uefayı alır. tbrklerr!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ezmode said: panionios u bile yendiyse gs uefayı alır. tbrklerr!! :D Çocukluğuna inmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Panianios dakika 90 da gol attı. GS GG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hey allaaam ya. delircem. sen 90 dakka dayan 91. dakkada gol ye. rezillik ha. gidip döverim ben bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gs her hafta 90 da golleri atınca karşı takıma da biz onu dioduk levo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 e siz de atın?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Madcat said: Panianios dakika 90 da gol attı. GS GG! bariz fenerli bu be nası sevinmiş bahsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evet sevindim ama fenerlilerin % bilmem kaçının olduğu gibi, GSYİ SEVMEM GO TO HELL falan gibi bir düşüncem olduğundan da değil. Bu sene gsyi uefada birşeyler yapabilecek kapasitede göremiyorum. Fenerliyim ve fener içinde CL de birşey yapabileceğini düşünmüyorum keşke uefaya gitsek orada finale kadar zorlayabileceğimizi düşünüyorum. Hemen ortamı germeyin,gg oldu çok büyük ihtimal bana göre çünkü bordo yatar,nasıl interin psv ye yatacağı gibi,bizim önümüzü kesmek için yatıcak,bordoda yatıcak evine dönücek,seneye bu kadroyu güzel transferlerle güçlendirsinler finale kadar gitsinler herkes kadar sevinirim ama bu sonuçlarla kazandığı maçı 2 nizami olmayan golle kazanan gsnin üst turda yer almasını istemiyorum ve sevindim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 özhan fransız kankalarını ayarlar sen yorma kafanı bence. bordo bereliler orda yenilmez gs de çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kupa meselesi nasıl olsa olmayacak bırakıp gidelim zihniyetiyle olmaz. şu anki uefa maçlarında hep eksilerimizin rakip takımı küçük görmekten dolayı olduğuna inanıyorum. işler zora girdiğinde anca aklımız başımıza geliyor. bunu yenildiğimiz takımlarla oynadığımız maçlarda, yediğimiz gollerden sonraki halimizden anlayabilirsiniz. ben inanıyorum ki galatasaray daha zorlu rakipler geldiğinde kendi potansiyelini sahaya sürüyor olacak. o yüzden hiçbirşey şimdiden belli değil. bordo "Türk düşmanlığı yapıp" yatarsa o maça, onursuzluk örneği sergiler. Ama panioniostan önce galatasaray'ın düşünmesi gereken kendi maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Daha GG olmadık be. Son maç Bordeaux ile berabere kalırlarsa ya da yenilirlerse yine çıkıyor GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 grubu garantilemiş hatta liderliği garantilemiş bordo yedeklerle cıkarsa panionios rahat yener. gs yense bile çıkamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Senaryolara yer yok.Gs son maçını alır ve çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bordeaux satmazsa çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tur gs ye bağlı değil,yeneriz geçeriz falan noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar