eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 austria wieni yenersiniz burda çıkarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tbrler efendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hakemi begendim :) niahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ohh süper oldu valla.. gerçi hakemin hakkını yememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 maç biter heralde yakında, tebrikelr gs ye. hayırlı olsun. konu galatasaray ın hakem hatalarına gelmesin, iki tane hakem hatalı gol atmış olabilir gs, hakemi satın aldığı vs komik iddialar. ayrıca gs yense dahi çıkamayabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yahu ilk golümüz ofsayt, ikinci golümüz de tamamen hayalgücü bir penaltı, pozisyonun penaltıyla alakası yok üstüne serkan sarı görmeli. Hatta o pozisyon sonucu adamlar 10 kişi kalıyor bir de üstüne. Şunların 1/10 u olmayacak kadar ufak şeyler için ligde "GSyi hakemler kolluyo, hakemi satın almışsınız" diye cirit atıyo burda herkes. UEFA hakemini de mi satın aldık naptık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şimdi 1.helsingborg 7 2.bordo 6 3.galatasaray 3 4.panionios 1 5.austuria vien 0 Bir dahaki maçlar: Vien - Panionios Bordouex - Helsingborg Bordo maçı grup liderini belli edecek maç olacak, bu maçın berabere bitmesini istiyorum, çünkü Bordo kazanırsa son Panionios maçına takmazlar pek mağlup olurlar. Berabere biterse son maçı grup liderliği için kazanırlar ve herşey bize kalır. Ayrıca Vien 1 puan alırsa süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hakemi ligdekiler gibi uefadakileri de aldık. maçı da kurtardık haliyle... yalnız burada bir ilk sözkonusu bir yunan takımını deplasmanda yenen ilk Türk takımıyız. bir de ilk yarıda Kalli'nin yaptığını fazlaca yadırgamadım. Çok kolay gol yiyen bir ekibiz ve rakibi tanıyamadan kontrollü oynamak mantıklıdır. Sonuçta öyle ya da böyle yendik. Bu arada ben Bordeaux'nun ve Austria Vienna'in Panionios'a yatacağını seziyorum. Biri Fransız diğeri Avusturyalı ikisi de pek sevmez bizi. Ama umarım onurlarını unutup da öyle bir hata yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 vien-panionios maçı belli edecek bence 3.yü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 luinir kalan tüm maçları yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 avrupada türk takımları için ilginçtir hakemle gelen 2 gol neyse austria panaionos maçıda 0-0 felan biter vien bişiler yaparsa kazanır bi halt yok bu yunanlarda son maçıda alırsak 3. oluruz tabi feldkamp aklını başına alırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 g b m a y p Bordeaux 2 2 0 0 4 2 6 Helsingborg 2 1 1 0 4 3 4 Galatasaray 3 1 0 2 6 5 3 Panionios 2 0 1 1 1 4 1 Austria Wien 1 0 0 1 1 2 0 Austria Wien 06/12 Panionios Bordeaux 06/12 Helsingborg Panionios 19/12 Bordeaux Galatasaray 19/12 Austria Wien tablo böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 panionios 2 macını da alamazsa gs cıkar... olay bu austria wieni yener gs burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 4.maçlar: Bordo - Helsingborg Vien - Panionios 5.maçlar: Galatasaray - Vien Panionios - Bordo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 _LURTZ_ said: g b m a y p Bordeaux 2 2 0 0 4 2 6 Helsingborg 2 1 1 0 4 3 4 Galatasaray 3 1 0 2 6 5 3 Panionios 2 0 1 1 1 4 1 Austria Wien 1 0 0 1 1 2 0 Austria Wien 06/12 Panionios Bordeaux 06/12 Helsingborg Panionios 19/12 Bordeaux Galatasaray 19/12 Austria Wien tablo böyle.. maçlar haftayaymış güzel, vienden beraberlik istiyorum, yenerek umutlanmasınlar ama yenilmesinlerde çok mu şey istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hakemide transfer edek takıma.ii oynuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 haftayaki maçların ikisi de berabere biterse über olur ama bordeaux helsingborg u yener gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 panionios 2 maçıda yenerse gs gg oluyor,gsden çıktı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 o sizi bağlamıyor ki artık gsnin ilk 2 ye girme şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 evet yok ama bordeaux birinciliği garantilerse panionios'a yedeklerle falan çıkıp yenilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 böyle bala döte maç kazandığımızı hatırlamıyorum. ilk gol ofsayt-rıdvan bile fısıldayarak söyledi :D ikinci golde penaltı görünmüyo sadece son gol güzel.. çok zevksiz bi maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 _LURTZ_ said: evet yok ama bordeaux birinciliği garantilerse panionios'a yedeklerle falan çıkıp yenilebilir doğru öyle bir mantıkla bakarsak beraberlik gerek evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bordo sırf bize inat verir panionionsa maçı.vienide yenerler.tamam.elenioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kapak olsun Yunanlara, iyi oldu, biraz da onlar haksızlığa uğrasın. GS da artık kendine gelsin gruptan sonra daha zor rakipler gleicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şimdi haftaya perşembe geceis gelmeden konuşmak saçma aslında ama futbol konuşuyoruz zaten samçalığın zirvesindeyiz =) bordeaux haftaya kazanır zaten ve 9 puan yapar. eğer panyonlar kalan 2 maçını kazanırsa, gs ye güle güle diyor uefa yetkilisi. aksi takdirde sorun yok, ben sanmıyorum bu yunan takımının 2 maçı da kazanabileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar