Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panionios-Galatasaray

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Yahu ilk golümüz ofsayt, ikinci golümüz de tamamen hayalgücü bir penaltı, pozisyonun penaltıyla alakası yok üstüne serkan sarı görmeli. Hatta o pozisyon sonucu adamlar 10 kişi kalıyor bir de üstüne.

Şunların 1/10 u olmayacak kadar ufak şeyler için ligde "GSyi hakemler kolluyo, hakemi satın almışsınız" diye cirit atıyo burda herkes. UEFA hakemini de mi satın aldık naptık :)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi

1.helsingborg 7
2.bordo 6
3.galatasaray 3
4.panionios 1
5.austuria vien 0

Bir dahaki maçlar:

Vien - Panionios
Bordouex - Helsingborg

Bordo maçı grup liderini belli edecek maç olacak, bu maçın berabere bitmesini istiyorum, çünkü Bordo kazanırsa son Panionios maçına takmazlar pek mağlup olurlar. Berabere biterse son maçı grup liderliği için kazanırlar ve herşey bize kalır. Ayrıca Vien 1 puan alırsa süper olacak
Sosyal ağlarda paylaş

hakemi ligdekiler gibi uefadakileri de aldık. maçı da kurtardık haliyle...

yalnız burada bir ilk sözkonusu bir yunan takımını deplasmanda yenen ilk Türk takımıyız.

bir de ilk yarıda Kalli'nin yaptığını fazlaca yadırgamadım. Çok kolay gol yiyen bir ekibiz ve rakibi tanıyamadan kontrollü oynamak mantıklıdır.

Sonuçta öyle ya da böyle yendik.

Bu arada ben Bordeaux'nun ve Austria Vienna'in Panionios'a yatacağını seziyorum. Biri Fransız diğeri Avusturyalı ikisi de pek sevmez bizi. Ama umarım onurlarını unutup da öyle bir hata yapmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

_LURTZ_ said:
g b m a y p
Bordeaux 2 2 0 0 4 2 6
Helsingborg 2 1 1 0 4 3 4
Galatasaray 3 1 0 2 6 5 3
Panionios 2 0 1 1 1 4 1
Austria Wien 1 0 0 1 1 2 0

Austria Wien 06/12 Panionios
Bordeaux 06/12 Helsingborg
Panionios 19/12 Bordeaux
Galatasaray 19/12 Austria Wien

tablo böyle..

maçlar haftayaymış güzel, vienden beraberlik istiyorum, yenerek umutlanmasınlar ama yenilmesinlerde

çok mu şey istiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi haftaya perşembe geceis gelmeden konuşmak saçma aslında ama futbol konuşuyoruz zaten samçalığın zirvesindeyiz =) bordeaux haftaya kazanır zaten ve 9 puan yapar. eğer panyonlar kalan 2 maçını kazanırsa, gs ye güle güle diyor uefa yetkilisi.

aksi takdirde sorun yok, ben sanmıyorum bu yunan takımının 2 maçı da kazanabileceğini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...