AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Daha önce açıldımı bilemiyorum . Arama yaptırdım fakat bi sonuca ulaşamadım . İzlemeyenler ve bilmeyenler için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim . Ben baya bir etkilendim ve bu kadarını beklemiyordum . 1. Video http://www.maniacworld.com/Phone-Salesman-Amazes-Crowd.html 2. Video http://www.maniacworld.com/Phone-Salesman-Amazes-Crowd-Part-2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gerçek mi bu =) , böyle bir yetenek popstar tarzı yarışmalar için fazla bence niye daha önceden ünlü olmamış acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 müthiş ses ama popstar yarışmasında ne işi var. ye Opera falan yapsın bu sesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 süper sesi varda bunu star yaparsan küçük emrahdan farkı kalmaz o nası bir bakıştır abi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bu herif kadar mütevazi hiç bir yarışmacı çıkmadı bu yarışmaya herhalde şu güne kadar . Bayılıyorum adama hakkaten , sesine ve kişiliğine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gözüne kestirdin yani herifi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 geçen banada mütevazi felan diyodun ne ayaksın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Oha yoksa sana da mı bayılıyor kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ohaaa diycem bu ses ne ya hicmi kimse kesfetmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 valla bilemiycemde bazen sulanıyodu sesimi çıkarmıyodum da bu adamada böyleyse artık konuşmanın zamanı geldi zaynınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Fevkaladeninfevkindebiyerlerde helal olsun... Sonunda bayan jüriye kollarıda açtı>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Süper helal olsun gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 jurideki hatun kim ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bende adamın sesinden çok jürideki bayana takıldım. Kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ss aldım abso editleyemezsin nede olsa yengeye iletiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 I've got the power to edit aslında ama serterkekkim tırsmam ben öyle tehditlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gerçek hayatta editlerim seni diyosun yani =[ peki sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Pavarotti ölüp adamda reankarne olmuş^^ Bu sesi bu zamana kadar nasıl keşfedememişler oda ayrı bir soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Adam telefon satıyomuş, nasıl keşfedicekler? Ben telefon almaya gittiğimde telefon satıcısı operaya başlarsa kaçarım ordan, bakmam arkama bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bağyanın adı Amanda Holden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yalnız ilk girişinde jüriler " öfff bi gereksiz daha geldi" modunda bakıyorlardı. Adam birden bir söylemeye başladı adam ağzından kalemi falan düşürdü yani.. Da o ne bakışlardır abi. Niye o kadar hüzünlü abi. Edit: videoları ekledim böylesi daha kullanışlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yalnız jüriyle beraber ben de dumur oldum. ohannes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sok oldum. Yakinda unlu bir operet olabilir kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 adam şarkı sölemeye başladı ve benim ağzım açık kaldı anında bi vaaaay bee oldum helal umarım harcanıp gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar