Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en serbest mmorpg

Bone

Öne çıkan mesajlar

UO' yu harcayan türk gmleri oldu kanımca. yani türk serverları ve gmleri. çok çok eğlenceli şeyler çıkartılabilirdi halbuki .add komutuyla. savaş mı, abi çevirin bi mekan kurun şehir. savaşsın iki taraf kazanan döşesin mekanı siz de yardımcı olun vs. koyun iki tane dragon kapıya ohhh
SINIRSIZDI herşey, ama bizim gmler boyna edit, küfür edeni banla vs gibi çok önemli görevlerdeydiler. ben RP'yi bi tek uo da yaptım yani, hikaye yazıp şehir savaşları çıkarttım. dragon koydum iki tane, deli gibi de loot koydum içlerine hem pk hem maviler beraber kestiler sonra pklar mavileri kesti. ben de pkları kestim faösdm neyse efenim konu bu değil tabi, uo çok çok çok çok serbestti. ve biraz da hayal gücü istiyordu. yani ne bileyim wow ilen uo yu birleştriceksin süper bişi olur. şuan uo oynamıyorsam o saçma interface yüzündendir hahae bi de skill yoktu abi, archersın ok atıosun. ee? ok yani bitti auto shot. mageler güzeldi de, interface kötü işte bin tane büyüyü koyuosun ekrana vs
Sosyal ağlarda paylaş

serbestlikten anladığım , oyunun beni bişeyler yapmaya zorlamaması.. bu konuda en başarılı oyun da SWG idi benim zamanımda.. isteyen istediği şekilde eğlenebilirdi , ve illa ki belirli bi noktaya gelirdi. hala nasıl bu hale getirildi , hangi mantıkla ve hangi amaçla anlamış değilim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Runes of Magic de biraz sınırları genişletmiş;
- Herkesin ve her guild'in evi oluyor.
- Evler istenildiği gibi döşenebiliyor.
- Guild'ler kendi bayraklarını dizayn edebiliyor.
- Tek bir Class yerine iki Class'da ilerleyip istediğinizde Class değiştirebiliyorsunuz.
- Alchemy, BS, Tailoring... gibi yeteneklerden 1 tanesinde en iyi, 3 tanesinde iyi, 5 tanesinde normal olabiliyorsunuz.
- Eşyaları binbir türlü şekilde geliştirebiliyorsunuz (yeteneğinize ve şansınıza bağlı patlayabiliyor)
- Dungeonlar sabit değil, her seferinde farklı yerlerde farklı yaratıklar/hazineler çıkabiliyor

diye gidiyor özellikler..

Alışılmışın dışında bir çok sistemi var. Oyunun herkese açılmasına da 8 gün kaldı. Oyunun tek sorunu f2p olduğundan seviyesi hakkında yorum yapamıyorum / yapmak istemiyorum. Umarım KO fln gibi olmaz diyorum sadece.

Oyunu Frogster(Alman) ile Runewaker(Uzak Doğu'lu) iki firma geliştiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...