Soultan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ya yazık bu adama, harbi bir tanıdığı falan varsa el atsın olaya herif ciddi bıçak sırtında yaşıyo ve bide mal gibi bunu youtube a ifşa ediyo. Ne diyim yazık, gerçekten bir tedaviye ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yazık adama be :) guli guliler buli buliler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi çok mal bu herif ya, yakışır mıydı lan size HA ? neyi savunuyor bu adam tam şizofren. edit: ayrıca 2. videoda bi yerden okuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu adam hakkaten rol yapıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben bi tanesini izlemeye bile dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yok abi rol mol değil,şizofren bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 harika mal rolü yapıyor tebrik etmek lazım bildiğin mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 olm ahahha su yukardaki video da adam saddama ciddi uzulmus ahaha hahahahahaha altındaki videodada mal kagıda yazmıs ordan okuyo yazık hakketen bu herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 " O Hikayede Ki Mal Benim " engin gunaydın sanırım bu takıyı kime taktığı belli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Arkadaşlar, tamam güzel gülüyoruz eğleniyoruz da, durum çok üzücü aslında. yukarıda da çok kişi belirtmiş, bu adamın MUTLAKA yardıma ihtiyacı var. Şaka değil bu. Çok fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Saddam videosu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 tipe gel allahım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bu eleman arkadaş kurbanı öle biliyorum ben.elemanın bir iki arkadaşı var bunu gazlamışlar gazlamışlar buda mal zaten sonuç bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yazık adama arkadaşlarıyla konuşması gereken şeyleri yanlızlıktan videoya çekiyor .yanlızlıktan terelelli olmuş adam allah kimseyi böyle çarpmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sostizm said: Arkadaşlar, tamam güzel gülüyoruz eğleniyoruz da, durum çok üzücü aslında. yukarıda da çok kişi belirtmiş, bu adamın MUTLAKA yardıma ihtiyacı var. Şaka değil bu. Çok fena... +45645 yani baksana,elemanın kendi dünyası var.Gerçekten soyutlamış kendini.Karşı cinsle ilgilide ciddi problemleri var,buda baya bi ortada. Edik: Dağlara taşlara yani,kimsenin başına vermesin allah böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ya ne yardimi abicim bak admain desktopu war 5+1 surrouns sistemi war laptopu war iyi bi internet baglantisi war demek ki herif bi yeren iyi bi para kazaniyo abi eee evi felanda war acta acikta deil herif full fors hayatinda da mutlu kimin ihtiyaci war abi yardima sizce adamin mi acep bizim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 BonePART said: ya ne yardimi abicim bak admain desktopu war 5+1 surrouns sistemi war laptopu war iyi bi internet baglantisi war demek ki herif bi yeren iyi bi para kazaniyo abi eee evi felanda war acta acikta deil herif full fors hayatinda da mutlu kimin ihtiyaci war abi yardima sizce adamin mi acep bizim mi Yardımdan kasıt maddi yardım değil :D Adamın sörrond ses sistemi vs olması, herifin bunalımda ve tedavi edilme gerçeğini değiştirmiyo. Ayrıca normal bir insan sörrond ses sitemi, leptap dan önce yaşadığı yeri adam eder ki adamın umurunda değil, tipik şizofreni işte. Bu anlamda yazık, bu anlamda yardıma ihtiyacı var diyoruz. Bunuda hani ne biliyim adamın arkadaşları, eşi dostu buraya takılanlar görürse bi el atsın diyoruz. İnanın adamın intihar haberi geşirse şaşırmam, sanırım hapta kullanıyo. Neyse fazla uzattık ama eğlencelik tarafı kalmadı bu videoların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 son videolarini izlyince karar verdim ki ya adami kacirmislar kafasian silah dayayip cekmisler bu videolari yada adam cidden cok temiz bi ot toz hap felan bulmus adam super tripte ya yane dedigim gibi yardim felan diel adamin ihtiyaci olan ne kullaniyosa izede daitsin yeter euahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 en iyisi buymus yaw olsada koymaliyim http://www.youtube.com/watch?v=pbYdgz8fV1o&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 çok vahim adamın hali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Soultan said: BonePART said: ya ne yardimi abicim bak admain desktopu war 5+1 surrouns sistemi war laptopu war iyi bi internet baglantisi war demek ki herif bi yeren iyi bi para kazaniyo abi eee evi felanda war acta acikta deil herif full fors hayatinda da mutlu kimin ihtiyaci war abi yardima sizce adamin mi acep bizim mi Yardımdan kasıt maddi yardım değil :D Adamın sörrond ses sistemi vs olması, herifin bunalımda ve tedavi edilme gerçeğini değiştirmiyo. Ayrıca normal bir insan sörrond ses sitemi, leptap dan önce yaşadığı yeri adam eder ki adamın umurunda değil, tipik şizofreni işte. Bu anlamda yazık, bu anlamda yardıma ihtiyacı var diyoruz. Bunuda hani ne biliyim adamın arkadaşları, eşi dostu buraya takılanlar görürse bi el atsın diyoruz. İnanın adamın intihar haberi geşirse şaşırmam, sanırım hapta kullanıyo. Neyse fazla uzattık ama eğlencelik tarafı kalmadı bu videoların. Tam olarak ben de bunu demek istiyordum ama dilim varmadı Bone. Para değil konu. Bu arkadaş ya derin depresyonda ya da depresyona beraber başka başka psikeatrik sıkıntıları var. tanı koymak haddimiz değil ama ÇOK BELLİ Kİ mental problemleri var ve internet ortamında BİZ dahil bunu artırıyoruz. Umarım, tüm samimiyetimle umarım ki, bu delikanlı intahar etmeden veya tamamen kaymadan profesyonel bir yardım alır. Arkadaşla falan olcak destek faslını çoktan aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 BonePART said: en iyisi buymus yaw olsada koymaliyim Oha bombaymış yalnız bu olay :D abi bu nedemek ya ahahaha,"topum inşaata kaçtığından beri düşünüyorumda,ben gay'miyim acaba?" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bu topun inşaata kaçma mevzusunu dinledikten sonra 2 sonuç çıkardım: ya dalga geçiyo bizimle ( ki yinede rezil bi durum :D ) , yada arkadaşları dalga geçiyo adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 yok artık ya ıyıce sasırdı kendını bu ercık..yazık valla cocuga..ben cozemedım neden ole dusundugunu valla ya adam acayıp zekı ben anlamadım yada bu cocugun artık yardımla falan duzelcek bı yerı kalmamıs bıtmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 adam bildiğin şizofren ya,başka açıklaması yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar