mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 HAHAHAHAHAA yeni bir internet efsanesi doguyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 en büyük ercik bizim ercik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 shadow ercik favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 evet ercik falan yalan, shadow ercik yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dj ercik benim favorim."Böyle Tiyesto gibi dünyaca ünnü diceyler VirTUğal dicey programıyla kendi müziklerini yapıyolar,tamamen aranjesi benim olsan bestemle * tıkı tıkı * evet böyle müzik yapıyoruz" Şizofren kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 insan mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ayrıca "giyme eşyası" nedir be. giysi diyoruz ona sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 abi bune yaw yani yok artık demek istiyorum bu kadarıda olmaz demek istiyorum. hatta diyimde yok artık bu kadarıda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 3 ay ömrü kalmış idare ediverin :D ercik gider videoları efsane olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 adam bitmiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Adam ufoları canlı sanıyor ROFL Ayrıca kilit kelime dikkatinizi çekerim MIĞLANTIS! Bütün videoları izleyin hitap cümleleri hep aynı rofl adam öncede n bi hazırlanır be KRAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fosfor bitmiş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kingpin said: adam bitmiş ya :D bitmek ne kelime,bu adam hakkaten şizofren abi,çok ağır yani. Youtube'dan pm attım güzelce,dedimki bi psikoloğa gitsen hani?Belki hayatının yönünü olumlu şekilde değiştirir diye. From: justincikercik Sent: November 28, 2007 Subject: selam Message: neyim var benim tam anlıyamadım kardeş gayet iyiyim ben sen iyimisin düşün bakim belki kim iyi kim kotü çıkar ortaya allaha emanet ettim kendisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 allaha emanet etme sen onu direk havale tıss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yanlız odayı bok goturuyo :D amele 5+1 im var dio :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 5+1i de yanyana dizen metabolizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hehe 5+1 i yerde köşeye küma halinde koymuş nası sorrond olcaksa löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ekran kartıda ps3 oyunlarını kaldırıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu ne abi ya bu adam gerçekmi hakkaten işi gücü mü yok mal ya öldüm gülmekten dagıldım offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sorunlu insanlara yardım edilen bir kuruma başvurup bu insanada yardım isteyelim :( İnşallah en kısa sürede düzelir.. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 thelegbra said: baba haplı bu adam, arkadaşla onu tartışıyoduk, bu son verdiğin videoda daha fazla belli ediyo. alakası yok hiç bi belirtide yok herif reha muhtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sus mike, eski fakelerden kim kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 SORAĞAND SES SİSTEMİ AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Lann !!! ::o Bu insanımsı bana bi yerden tanıdık geliyo. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Neden noteburk? Neden yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar