RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Süper yaa ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 az önce bunu zaten konu dışında koydular nie açtın li ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 RabbiT said: WoW Oynama!.. Konu ile alakalı bi durum vardı bende Link attım ortaya yahu. O kişi benim zaten. Buda topici. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Alakalı bir video; MMO ve WoW hakkında röportaj yapmışlar sokakta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 "Oynadım beceremedim" LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 cokta farkli degildik yav,2005 yilini hatirlamiyorum dogru duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ehue gayet iyiymiş :D ama ikinci videoda iş yok, kaşarları yolda çevirip "sevgiliniz 24 saat oyun oynasa naparsınız?" diye sormanın alemi yok, ortamlarda eller havaya yapıp absolut şişeleri açtırmayanları napsın o karılar, gördüm, sinirim bozuldu, küfür üstüne küfür yağdırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 iyiymiş. kasmışlar baya kendilerini gerçi eheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben oynuyorum wow şahsen bende mi sorun var hatun olaraktan? Sanmıyorum.. Gereksizmiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ben 2 haftada 1 level atlayarak oyun düzenimi kurmuş bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ben bilgisayarın başından kalktım WoW u kapattım iki ay evveli baktım gerçek dünya rezalet bir yermiş şimdi geri dönmel istiyorum. Bağlantılar nasıl lag hala azman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 benim öss seneme denk gelmişti.. öss ye hazırlanamadım ama olsun üni deyim :D şuan bırakmış durumdayım baktıım zaman geriyede çok saçma geliyo.. sanırım normale dönüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 espri niyetine de olsa gerçekleri söylemiş. aynı şey ko oynayan küçük çocuklar falan içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 burak marmarada işletme mi ikütisatmı ne okuyordu.. yok arada gidip kitap vermişliğim de varda neydi bölümü unuttum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Heh 2 kez bırakıp başladım,hala sevmiyorum şu WoW'u,ÖSS seneme de denk geldi biri etkilemedi fazla gerçi,iyiydi aslında. İlk başladığımda bende videodaki gibi 2 gün kalkmadım pc başından,yemek ve tuvalet sadece.Birde WSG'yi ilk keşfettiğimde 3 gün hiç xp kasmamış,rank kasmıştım.23 Level'da 1 hafta 6 rank kastım :) Bu arada video efsaneymiş cidden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 :D güzel videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 abartmışlar be :p öyle saatlerimi başında geçirdiğim bişey değ.. .. 16 saattir oyundaymışım ya. yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar