yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 asdsasadsaf gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Güzel maçtı ama son ana kadar hep bu BJKnın kanser etme durumunu çekmelimiyiz bizler ya yazık günah bu taraftara. Bir maçta söyle rahat rahat izlesek. Aslında 8-0ı baya rahat izlmiştik ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yıldo baggins said: horten said: Neyse umarım porto maçında da üzücez fener tayfasını. Abi sunu ogrenin önce. Siz Beşiştaş taraftarısınız, AntiFb değil. Bizim elimizden gelen bişey yok, BJK yenince otomatik üzülüyo Fenerliler, biz Siirt köy hizmetlerini taraftarı olsak ne fark eder? geffen said: şimdi 8-0ın acısı geçti mi ben bunu merak ediyorum. telafi ettiniz mi onu? Şimdi bunu buraya yazmanın ne anlamı var? Bu nasıl bi nefrettir anlamıyorum, ailenizden birini mi öldürdü Beşiktaş'ın başkanı falan? Nasıl bu kadar moral bozar bir BJK galibiyeti? Etmedik çko canım yanıyo, hadi gülsün yüzün biraz.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yıldo baggins said: nocom ban kesmiyo seni ne diyim ki ne desem haklı olcak bi yol bulcan sen supersin aga. bye. cool. uzun cümleler kuramıyorsun hala anladım :) bu arada senin nicke noldu ? yorunge dısında gözükmüştü en son >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nocom said: Fistan said: marsilyadan fark gelebilir ---- Slat said: Marsilya Liverpool'un rekorunu kırmaya çalışır fakat 1-2 gol eksikle rekoru kıramaz.. ---- mADmaXimus said: 0-9 ---- Loli-pop said: marsilyla 5 çeker.. ---- nocom said: fenerin çıkma şansı ne kadarsa bizimde o kadar şansımız var, neden millet bunu görmek istemiyor ? evet biz liverpooldan 8 yedik. ama bu gruptaki şansımızı değiştirmediki. 1-0 yenilsekte 0 puan almış olacaktık. marsilyayı yendiğimiz takdirde gruptan çıkma şansımız epeyce artacak. siz 8 le dalga geçeceğinize inter maçında ne kadar rezil oynadığınızı düşünün. ---- Mike said: Marsilya Liver'e göz dağı verebilir. 0-9 diyorum. ---- LucifeL said: abi bize çaktılar ama bjk inş çakan taraf olur bari uefa ya gider.çünkü biz fb olarak dün sıçtık ama bjk marsilya yı yenemeyecek kadar kötü bir takım değil aksine yenebilecek kadar yetenekli ve çok iyi bir taraftara sahip inş.sonun bizim fb ye benzemezde bu gece çakar bjk. lucky 5 gibisini X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Nocom 6 kere daha quoteları postlarsan 8-0'ın acısını çıkaracaksın ha gayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Slat said: Nocom 6 kere daha quoteları postlarsan 8-0'ın acısını çıkaracaksın ha gayret.. keşke liverpul tarafatarı olsaydınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nocom said: yıldo baggins said: nocom ban kesmiyo seni ne diyim ki ne desem haklı olcak bi yol bulcan sen supersin aga. bye. cool. uzun cümleler kuramıyorsun hala anladım :) bu arada senin nicke noldu ? yorunge dısında gözükmüştü en son >:D< gerdi mi adfasdafasd sana bu kadar zevk veriyosa o zevki vermek için bikere daha banlanırım sorun diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cevabını aldın sen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nocom sen kendin banlanmadın sanki? yeni sistem gelince tüm banlar açıldığı için banın açıldı senin de. gören de çok iyi insan olduğun için banını açtılar sanıcak, belki düzelmişsindir diye banlamamışlar tekrardan. ayrıca lucifel'in gayet bjk yanlısı, güzel mesajını neden quote ettin anlamadım? 8e mi tamamlamaya çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 PrudenT said: nocom sen kendin banlanmadın sanki? yeni sistem gelince tüm banlar açıldığı için banın açıldı senin de. gören de çok iyi insan olduğun için banını açtılar sanıcak, belki düzelmişsindir diye banlamamışlar tekrardan. ayrıca lucifel'in gayet bjk yanlısı, güzel mesajını neden quote ettin anlamadım? 8e mi tamamlamaya çalışıyosun? 1. si ben ban yemedim demedim ki mesajları bır oku istersen ? bana banlandıgımı soyledi, bende ona sende banlandın demıstım. şimdi anlıyormusun ? 2. si iyi birisi oldugum için değil 1 hafta sonra askere gideceğim için banımı açtılar, yeni sistemle alakalı değil. 3.sü lucifelin yazdıgını alıntı yaptım, cunlu saçma yorumların dışında mantıklı güzel yorumlarında oldugunu gostermek ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 the oc'nin yeni sezonu baslamis yahu, kaliforniya yerine kadikoyde cekiliyormus bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 the oc'deki hatunlar gelecekse sorun yok benim için, taraftarlık da bi yere kadar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fenerin hatunlari ocdekinden iyidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yok aga stadda birine yan gözle bak direk alıyolar aşşa.. Hadi arkadan fordlayam desen o da nafile, güzel hatunların arkasında halk ekmek kuyruğu gibi kuyruk oluyo hevesin kursağında kalıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 zuheha ne alemsiniz lan.. birbirinizin suratini gormeden amacsizca birbirinize laf yetistiriyorsunuz. isiniz mi yok babs? gidin sosyal olun lan amma guldum sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 beşiktaş bu galibiyetle 2-1 lik liverpool galibiyetinin şans eseri olmadığını da göstermiş oldu bence kısaca. en çok üzüldüğüm şey de liverpool'un bize patlamasıydı ki portoyu 4lediler sağolsunlar. ben inanıyorum ki bu takım bu oyunla deplasmanda portoyu yenebilir. neden olmasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 inşallah yener beşiktaş. tam süper olur. 1. çıkarsa gruptan herkeze kapak olur hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok çok zor bir maç. porto deplasmanında bakalım ne yapıcaz. diğer maçı da marsilya alır gibi. ama beraberlik çıkması da olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu arada ibrahim toraman da sakatlanmış http://www.ntvspor.net/pages/17494.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Son 10 dakkayı sekerek oynamıştı zaten, belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şunu çok merak ediyorum. Neden Beşiktaş topiklerinde rakip taraftarların Beşiktaş taraftarına saldısı oluyor? Neden Galatasaray topiklerinde bu yok? Yoksa insanlarda bir hazımsızlık mı var? suBzer0 said: Maç ne olur bilemem ama , siz tribün şova kendinizi hazırlayın. Kalp ve hazım sorunu olan rakip taraftarlar maçı izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 her topicte var ama sanırım sen bjk li olduğun için sana öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 gören de beşiktaşın manyak başarıları var çekemiyoruz sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 var abi başarısı manyak bişey hemde.en farklı mağlubiyet şampiyonlar ligindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar