_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bunların asimetrik kesim abi bu yeni moda diye klasik bi yalanları vardır :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 İşin yeteneğinde değilim, berberden düzgün bi saç modeliyle çıkma ümitlerimi gömeli 10 yıl filan oldu da işin asıl gıcık tarafı berberin ta kendisi. Bik bik bik ötüyo bi kere tepende. 1 saat 2 saat onu çekmen lazım. Hayır işin kötü yanı, adamı tersliyemiyosun da, hayati bi konu var ortada tersine gelir, gıcık kapar filan abuk bişey yapar yani suyuna gitmen lazım. Hı hı diyip geçiyosun, 2 saat konuşuyo. Yetmiyomuş gibi bi de ayna merasimi var bu işin. Ayna getirilir, kafanın arkasında tutulur öyle.Ve malum sorular gelir: "nasıl olmuş? olmuş mu? nasıl?" Yüzünde de sergi kurmuş ressamın takdir bekleyen ifadesiyle salak salak bakıyo.Sanki 10 milyon dolarlık tablo çizdi adam... Yok abi yine saçın ebesini vazelin bağımlısı yaptın diyesin, berberin bütün havasını söndüresin gelir, diyemezsin. Yine kısık bi "hı hı" yla geçiştirirsin olayı.Sonra eve gidip aynaya bir daha bakınca düşünürsün keşke orda söyleseydim diye, ama iş işten geçmiştir... İçimde kalmış ya, ne gıcık biriktirmişim berberlere karşı=) Kahrolsun berberler, yaşasın saç uzatmak!
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bi kerede benim abi şuraya dokunm dediğim yeri kesmeseler kurban kesicem yaa saçı elimle tutuyorum yine adam diyor bi saniye bırak tamam kesmicem diyor sonra pat gitti saç
cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sırf düzeltme parası almamak için çok iş yapıyormuş gibi gözükeyim diye çıplak tenin üzerinden defalarca makineyle geçen berber ftw
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Direk emo kesimi mi yapıyo bu ymauk kesenler? Nası oluyo? Şimdi saçım uzun, derdim yok. Okula giderken de diyalog -nası olsun? -kısa. dan ibaret oluyodu.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 taşınalı bir kaç ay oluyor.. hazır uzağa gelmişken saçlarımı kestirmek için yeni bir yer bulayım dedim. girdim düzgün gözüken bir berbere. çıktığımda kendimi tanıyamadım. saçlarım arkaya doğru yükseliyordu ya. / / ____/ aynen böyleydi. aynı hızla eve gttim ve makasla kendim düzelttim. allah kimseyi beceriksiz berbere düşürmesin be kardeşim...
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben çocukluktan beri kılım sen ne sölersen söle o kafasında bişey beelirlemiş onu yapacak, her çıktığımda bir daha asla diyordum babamın berberiydi onndan mecbur gene gidiyordum.. 6 senedir saçlarımı kendim kesiyorum ( ensler de dahil) makinem ara makasım 2 tane biri pahalı makasım var.. ev arkadaşım kardeşim babam amcalarım, 2 tane yakın arkadaşım hep bana kestiryorlar( aletleri de ara makasla pahalı olan makası da onlar hediye etti ).. walla zamanla öğrendim, isteyince oluyor.. zaten şu aralar herkez karıştırıyor saçlarını bir cesaret girecen 5 10 kere yaptınmı elinde alışıyor hızlanıyorsunda demem o ki kendi işini kendin hallet
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yaw en kıl olduğum şey bi berberin bir berbere gel beraber bir berber dükyanı açalım demiş pardon konu saptı en kıl olduğum şey bi berberin, saçımı yamuk kesmesi..ben görüp söylüyorum bazen burası yamukmu ne filan die..anca öyle düzeltiyo..
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesela benim kulak önlerim tüm saçımdan daha çabuk uzuyor oralarını ben kesiyorum.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kabul edelim GÜZEL KESEN BERBER YOK yok yani istanbulda belki 1000 berbere gittim bi tanesi güzel kesmedi eytereee beee bde bunu dediimde kesin birileri çıkar abi benim berber güzel kesiyor der LAN GİT senin berber güzel kesmiyor güzel kesememesini seninle muabbet kurup samimiymiş gibi davranaramk ekarte etmeeye calısıyor o kadar.
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Güzel kesen berber var. Ben gidiyorum.
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ADRES VER! O berberi görmek istiyorum :]
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dorican (ve diğer uzun saç sahipleri!), kendin kes saçlarını, senelerce öyle yaptım ben. banyoda ıslatıcan saçlarını, eline makas alıp, saçlarını bööle tutam tutam öne alarak kıtır kıtır kesicen. süfer de oluyo valla, zaman içinde model bile kasılabiliyo :) erkek berberi ise büyük problem, eniştenizin hala bi tane sabit berberi olamadı, sürekli çeşitli lavukla uğraşıyo kendisi de :/
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yillarca berberimle olan dialog sorununu 2 ay once cozduk.Her zaman az kes derdim ona yani suralari az kes suralari boyle flan.Adam megerse az kes yani iyice kısalt olarak algiliyormus.Neyse birer cay falan ictik anlattim uzun uzun.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 byzasz said: ben çocukluktan beri kılım sen ne sölersen söle o kafasında bişey beelirlemiş onu yapacak, her çıktığımda bir daha asla diyordum babamın berberiydi onndan mecbur gene gidiyordum.. 6 senedir saçlarımı kendim kesiyorum ( ensler de dahil) makinem ara makasım 2 tane biri pahalı makasım var.. ev arkadaşım kardeşim babam amcalarım, 2 tane yakın arkadaşım hep bana kestiryorlar( aletleri de ara makasla pahalı olan makası da onlar hediye etti ).. walla zamanla öğrendim, isteyince oluyor.. zaten şu aralar herkez karıştırıyor saçlarını bir cesaret girecen 5 10 kere yaptınmı elinde alışıyor hızlanıyorsunda demem o ki kendi işini kendin hallet sen berber olmuşun yaa gelelim biz sana
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hatta yamuk kestiklerindede kabul ettiremezsin. yok abi orası uzayınca duzgun gorunur derler hep bi bahane valla...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Olivies said: yillarca berberimle olan dialog sorununu 2 ay once cozduk.Her zaman az kes derdim ona yani suralari az kes suralari boyle flan.Adam megerse az kes yani iyice kısalt olarak algiliyormus.Neyse birer cay falan ictik anlattim uzun uzun. hadi ya....ya öyle bir anlatmışsınkş konuşma bitince berber abinin gözünden 2 damla yaş gelmiş bilmedim...bilemedim....affet demiş..sende yaa yaaa..demişsin..bi an bakışıp sora sarılmışsınız. yada ben manyağım.
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Llama said: byzasz said: ben çocukluktan beri kılım sen ne sölersen söle o kafasında bişey beelirlemiş onu yapacak, her çıktığımda bir daha asla diyordum babamın berberiydi onndan mecbur gene gidiyordum.. 6 senedir saçlarımı kendim kesiyorum ( ensler de dahil) makinem ara makasım 2 tane biri pahalı makasım var.. ev arkadaşım kardeşim babam amcalarım, 2 tane yakın arkadaşım hep bana kestiryorlar( aletleri de ara makasla pahalı olan makası da onlar hediye etti ).. walla zamanla öğrendim, isteyince oluyor.. zaten şu aralar herkez karıştırıyor saçlarını bir cesaret girecen 5 10 kere yaptınmı elinde alışıyor hızlanıyorsunda demem o ki kendi işini kendin hallet sen berber olmuşun yaa gelelim biz sana yok işte son bir kaç yıldır yataktan kalktım saçı moda olduğu için kendinde kesersin çok kısa yapmayacaksan :) ben derim ki kendi saçını kendin kesecen, uzun uzun anlatırımda olayı, başta yavaş keseersin ama sonra zamanla hızlandığını görürsün.. ben kardeşimin saçını 6 yıl önce makine olmadan uzun da sürse amerikan kesmiştim, berbere inandıramadık benim ve makinesis kesitiğime. gerçek olan şudur ki berber ollsun kuaför olsun sen ne sölersen söle o kendi bildiğini keseer, saçları ıslattığından çok almamış gibi durur ama çıkıp saçı kurutunca kuş gibi gezersin 15 gün..
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Xaenin said: Bir de ayna tutup "olmuş mu :D" demiyolar mı ... saçları kestirdikten sonra dalga konusu oldum berbere zaten ben hep 3 numara vurduruyom böyle arka tarafların uzunluğu iyimi diye ayna tutuyo pis pis gülüyo uğraşmayın işte erkeğe kısa saç gider 3 numara iyidir güzeldir...
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Eheheh ya bizim burda bi berber vardı gözleri gözükmüyordu amcanın 28742 yaşında japon desen değil gözleri yok desen hiç değil nasıl saç kesiyordu e bravo :D
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Uplama ihtiyacı hissettim. İbiş gibi oldum.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 saçı yamuk kesiyosa berberin gitme iyi berber bulana kadar değiştir laf mı... adam tekeline almadı ya saç kesim piyasasını
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 benim gibi saçınız uzadığı zaman 2 haftalık uzasa bile şekil almayan bir saç ise bir traş makinası alın ve kendiniz kesin evde. oh mis çok rahat. asker traşı 2 haftada bir. o değilde eskiden berbere gittiğimde ensemle uğraşırdı 30dk boyunca devamlı bi eliyle kafamı öne itip dururdu zaten sanırım o yüzden artık kendi kendimi traş ediyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sac kesimini onemsemeyen adama mustahaktir. erkek bir insan evladi (olsa olsa) senede 5-6 kere tras olur, bari adam gibi bir yerde olun. gidin adam gibi bir kuafore, 10-15 ne istiyorlarsa verin, sonra eve gidince ayna karsisinda "bok gibi olmus" egzersizi yapmayin
Öne çıkan mesajlar