Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni radyo yayın çizelgesi

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Evet yeni cizelgeyi yapmanin zamani geldi. Mevcut WJ kadrosu ve yedeklerden aksam 18.00-02.00 arasi yayin yapabilecekleri kendilerine uygun 2 saati ve gunleri buraya yazmalarini rica ediyorum.

Eger listede olup "Yok artik heves meves kalmadi ben calmak istemiyorum" diyen olursa belirtirseniz sevinirim.

Kadro

Fistan
Black
Darqainu
Tunca
Laorx
Asteroth
Dory
Dynun
orc_lord
Gimli
Cthulhu
ZaugnaKhaldun
MrLevie
Kingpin
Penthesilea
Apache
Dela
Solonor
Horacegoesskiing
Dregoth

Yedekler

Creus
Chiptech
Voys
Robinson
Gilean
GERGE
Griswold
Mike
Dev

Yeni wj alimi simdilik acik degil, cikacak cizelge sonucunda duruma bakilacak. Sadece ilgili kisiler mesaj atip topici belli duzende tutarlarsa sevinirim.

[edit: Korax guncelleyeyim derken hata yapmis, eski haline getirildi, caktirmadan verdigimiz gecici rahatsizlik icin ozur dileriz! :P]
Sosyal ağlarda paylaş

önümüzdeki birkaç ay boyunca o saatlerde yayın yapmaya bağlantımın müsait olabileceğini sanmıyorum bir süredir yaşadığım dandik kampüs bağlantısı sorunu dolayısıyla..artık yedek mi yaparsınız, gece yarıları canın sıkılınca kimse yokken çal mı dersiniz , listeden mi çıkartırsınız bilemiyorum.ama bağlantım düzgün olsa da o saatler arasında çalmayı(dinlemeyi) sevmiyorum o da ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

cuma carsamba haric(o gunler ders veriyorum) 20-22,22-00,00-02 arasi her turlu uyarim
carsamba cuma da 20-22 dısında her saate uyabilirim

of ne cok guncelleme yaptim ya
uykulu uykulu post atmamalyim

ozel istek yapiliyorsa ben cuma 22-00 veya 00-02yi taleb ediyorum efendim *şirin bi smiley koydum var sayin buraya*
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...