HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Redeagle said: minör spoylır Pacifist oynayıp onu kurtarmanın yöntemi var mı bilemiyorum zaten. Ben ikinci oynayışımda ortama bazukayla girince keşfetmiştim hehe. ozellikle en zorda oynarsa baya kastirabiliyor ama gayet mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Kaede said: oha ferideyi öldürmüş abi hiç tahmin etmedim ölebileceğini, cutscene girer kurtarırız gibi düşünmüştüm. give me deus ex'de gerçekten zorlayan bir yer orası, baya da yakınmışım aslında kurtarmaya. affet beni faridah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 mobile shit olabilir veya MMO S-E bu ne yapacagi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 başkası almasın diye almışlardır. hitman sniper, hitman go falan ahahah öyle oyun mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Hitman Global Offensive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 we are working on an ambitious idea which we’re calling Deus Ex: Universe. The concept behind Deus Ex: Universe is to create an ongoing, expanding and connected game world built across a generation of core games. It’s a commitment on our part to deliver meaningful content that expands the franchise on a regular basis and to deliver a deep conspiracy that will span several connected Deus Ex games, creating a more immersive and richer experience than ever before. Deus Ex: Universe will include PC and console games, but also additional Deus Ex games and experiences available in other media such as tablets, smartphones, books, graphic novels, etc... You might have seen the name pop up recently in the press – well this is what it’s all about. I’m pleased to confirm that we are already into production of the starting point for Deus Ex: Universe with a new game for PC and next-generation consoles. We’re very excited about it at the studio and I wanted to let you know that most of the team behind Deus Ex: Human Revolution is already working hard on this new game. It took us four years to learn how to create a unique Deus Ex experience with Human Revolution and it was important for me to keep this knowledge within the franchise. http://cdn.eidosinteractive.com/mtl/marketing/Community/Blog/Golem_DeusExUniverse.jpg ^ resim kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LO2Rx8YlSWY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Square Enix files trademark for Deus Ex: Mankind Divided Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ne iyiydi ya by https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/p370x247/10313713_523151117786268_6103722624754137065_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 orj deus ex daha iyiydi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 son oyun yoklukta oynandi da hayiflanacak birsey yok yani arkasindan bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 aynen öyle güzel oyundu ama orjinalin tırnağı değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 +1 Senaryo zayifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 http://kotaku.com/how-deus-ex-predicted-the-future-1616252703 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 http://www.kotaku.com/how-deus-ex-predicted-the-future-1616252703 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 eidos batmazsa yeni bişiler çıkıcak buna ama thieften sonra nasıl olur artık bilmem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Seru said: son oyun yoklukta oynandi da hayiflanacak birsey yok yani arkasindan bana gore. Senaryo, dialoglar, kullandığımız skiller, şehir atmosferi vs oldukça başarılıydı. Şu oyuna yoklukta oynanır dedik ya, Pillars Of Eternity de çıkınca yerin dibine batırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ana karakterin batman'e bağlaması dısında iyidi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Warhero said: Seru said: son oyun yoklukta oynandi da hayiflanacak birsey yok yani arkasindan bana gore. Senaryo, dialoglar, kullandığımız skiller, şehir atmosferi vs oldukça başarılıydı. Şu oyuna yoklukta oynanır dedik ya, Pillars Of Eternity de çıkınca yerin dibine batırırız.ilk oyunu oynayan insanlarin o yorumu yapmasi dogal. Obur turlu standartlarimiz yavas yavas yerin dibine gecer. Saydigin ogelerin hepsi iyi ama ilk oyuna gore hepsi basitlestirilmis ve geride kalmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 http://cdn.eidosinteractive.com/mtl/marketing/Community/Blog/Deus%20Ex/DX_DC_FallenAngel_layout_Scarf.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 prequel novellaymış bu, bizim pilot kızın öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bir de cizgiroman vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar