Nomak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Deacon said: Laraken said: çindeki weapon mercahnt nerde yahu bulamadım ve çok mu bahtsızım denk gelemedim diyim. Sewers'ta da vardi bi tane. Otelde girişte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 eyvallah ben de otelde buldum diğerlerine de bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi neden cinematicleri 720p+cücük compresionla atmıslar oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 oyun bu haliyle 9GB, 1080p kasacak olsalar eksbaksçı bebeler oynayamazdı DVD limitasyonları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 xbox image'ı 6 gb falan. pc ve xbox ta compression ve dosyalar farklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sereglin said: EU ve steam uyumlu key satılan bir yer var mı? nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bilgisayarı garantiye vercem pazartesiye başlamıyım diyordum kaç gündür ama bugün dayanamadım. oyun süper lan daha yeni dışarı çıktım detroit city de ama ohş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Cuce said: abi neden cinematicleri 720p+cücük compresionla atmıslar oyuna? demian said: oyun bu haliyle 9GB, 1080p kasacak olsalar eksbaksçı bebeler oynayamazdı DVD limitasyonları yüzünden. 2 farklı versiyonu olsaydı bari. ama oda farklı bi tad vermiş blade runnerı falan hatırladım onunda böleydi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Abi konuşmam gereken NPC'yi questi almadan öldürmüşüm, tik gibi kaldım napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://www.portlandmercury.com/images/blogimages/2010/08/17/1282032847-1nelson_ha_ha.jpg Save yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Tamam konuşmam gerekmiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 oha spoiler yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ilk boss çok kekti lan, bi roket 1 emp attım sora dibine gidip tazerle verdim şoku, öldü lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sonda ki daha kek 1 emp grenade attim 3 tanede grenade launcher 5 saniyede oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 uçan bir hapishane gemisinde geçen dlc gelcekmiş, şifrelerden bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 adamlar ne oyun yapmıs be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 oynadıgım en iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 <3 crossbow <3 sadece ete saplandığı sürece oklarıda geri toplayabiliyoruz süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bitti :/ 10 dakika bile sıkılıp kapamadım oyunu ki oyunlara cok tutulan biri degilim. film gibiydi roman gibiydi. edit bu e3 videosundaki render sahnelerininde %90ını görmedim oyunda. derleme degilden temiz is yapmıslar orası için hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tGbZS4hNb98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ya keske herkeze farkı kol aug'u yapıcalarına 1 erek 1 kadın modeli daha yapsalarmış. herkez aynı boy tip olmamıs hiç. hanı bu işin standartı bu aslında ama olsun insan hersey cok güzel olunca bunuda bekliyo. acıckası grafikler beklediğim kadar iyi gelmedi. interfaceler şahane ama. cin süper la baya yardırmıslar cinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Grafikler iyiydi ya. Özellikle optimasyon süper olmuş işte, kaç kere söylerim daha bilmiyorum; bilgisayarımda gördüğüm en iyi grafikler oynanabilir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ya cok daha cılgın dramatik ısıklandrmalar gerekiyodu. heryerde değil tabiki, staril olması gereken mekanalr staril dağınıklar dağınık o konuda baya temiz oyun. cok emek verilmiş en sonunda para bitmiş cok net. ben bütün oyun bizim ev gibi olur diye bekliyodum. cok baktım bı ayarı falanmı kapattım dıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 grafikler çok güzel de oyun çok sarı yalnız ya. içim baydı benim sarıdan, paticigi bile turuncudan yeşile aldım oyundan çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar