Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 razzRaziel said: LathspeLL said: Bu gece bir sürprizleri varmış, Türkiye saati ile gece 1'de oyunda bir mesaj belirecekmiş. "Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. -Adem Jensen." lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Nomak said: Sağda solda gizli side questler var deniliyorö bu china townda bir hotelde kız buldum ben onun dışında pek denk gelemedim, çinden ne kadar daha devam ediyor bitiren var mı Detroit Detroit'de çetenin olduğu bölgedeki helikopter pistinin tam orda bir anten var konsolu hack edip anteni devre dışı bırakıyorsunuz. Sokakda gördüğünüz bir kadından illegal nerden silah bulabilirim diyorsunuz, para karşılığı polis merkezindeki armory'nin şifresini veriyordu. Ordan biraz exp gelmişti. oyunun başındayım şimdilik bunları gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oyunu çok begendim kasmıyorda makinemde ancak load timelar cok uzun bazen bi yeri 4-5 loadda geçtigimde çıldıracak gibi oluyorum var mı kısaltmanın yolu? ya da herkeste uzun mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Patch çıktı düzeldi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Herkes uzun diyor da ben hiç uzun hissettiren load time'la karşılaşmadım. En fazla birkaç saniye. Daha Detroit'teyim gerçi ama uzunsa her yerde uzun olmalı heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 benim makinemin eskiliğinden kaynaklı heralde o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Korsan için öyle yapıyoralr bence. Oyun çıktıktan sonra hemen patch çıkıyor bir sürü crash'ı, loading süresini düzelten. Zaten biz Steam ile indirene kadar yama da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Yani ben de çok ahım şahım olmayan bir laptopta oynuyorum ama bilemem ramin 2gb ve altındaysa olabilir heralde öyle.. Bende de crash sorunları oluyo, şimdi son driverı indiriyorum, devam ederse square enix'e güzel bir mail atacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nileppezdel said: Herkes uzun diyor da ben hiç uzun hissettiren load time'la karşılaşmadım. En fazla birkaç saniye. Daha Detroit'teyim gerçi ama uzunsa her yerde uzun olmalı heralde :/ işte bu parasını ödeyip de hakkını alan kullanıcı Luriel said: oyunu çok begendim kasmıyorda makinemde ancak load timelar cok uzun bazen bi yeri 4-5 loadda geçtigimde çıldıracak gibi oluyorum var mı kısaltmanın yolu? ya da herkeste uzun mu böyle? bu ise tipik bir korsan kullanıcısı zffddg 1.622 patchiyle düzeldi loadingler, 10sn'nin altına düştü oyun çıktığının ertesi günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oyun evet güzel, ama yüksek çözünürlüklerde oynarken sağa sola çeviremiyorum kafayı fena halde takılma oluyor, patchi filan da yükledim ama tam gaz devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oyun çok parlak ya gama ayarı minimuma çeksem bile noir havası yaratamadım oyunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 noir havası brightness kısarak olmaz ki? Renk tonlarıyla alakalı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 forever alonedan başka rage facelerde var oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nerde ne var bilen bi şeyttirirse makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 esas biri bana pmlesin forever alone nerde var ya, video gördüm nette ama yerini söylemiyodu sadece bi odadaydı işte. Bulduğum tüm odalardaki tüm postitleri inceledim bi göremedim şimdiye kadar, ama kaçırdıysam kahrolcam hakkaten :/ bir de bazı kitapların adları falan hoş, kasıp tek tek hepsinin adlarını okuyodum değişik şeyler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben bi tek su sprey boyalarin uzerindeki gozleri farkettim, bi de adamin sapkasinda bariz #chan yaziyodu onu farkettim. forever alone'u falan kacirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bir içim su gibi bitti :(( Oyunun son bölümleri kesinlikle zorlukta scale olmuyor. Normal'de bitirdim, son bölümleri laylay oynadım, Heavy Rifle <3 Bir de ilk boss fight, hepsinden zor, lol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bu ne obsesifliktir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nileppezdel said: esas biri bana pmlesin forever alone nerde var ya, video gördüm nette ama yerini söylemiyodu sadece bi odadaydı işte. Bulduğum tüm odalardaki tüm postitleri inceledim bi göremedim şimdiye kadar, ama kaçırdıysam kahrolcam hakkaten :/ bir de bazı kitapların adları falan hoş, kasıp tek tek hepsinin adlarını okuyodum değişik şeyler vardı Allahını seven PM göndersin ya, 10 sayfadır aynı muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=f1kh-8In_30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 forever alone nerde soyluorm cin'de bizim fabrikayi basan adami yoneten hacker'in mekanina gidiyoruz ya. hani ufak bi oda boyle iste orda. sonradan kaldigi daire degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Gangren said: Bir içim su gibi bitti :(( Oyunun son bölümleri kesinlikle zorlukta scale olmuyor. Normal'de bitirdim, son bölümleri laylay oynadım, Heavy Rifle <3 Bir de ilk boss fight, hepsinden zor, lol :p brn onun azına 3 roket soktuydum fazla zorlamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 decipher edebilen çıktı mı ki kodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 1st code : okM8-+Ds4Dui?IMh$Mzvm14SBqe7;G.I6=u74b?mkh-45Ki60d+98XBpCku7 2nd code : 5 - / ! f / f q / x c / q y / d 3 / ? x /t $ / j # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 evde deus ex bitmeden kaldi tatilden zevk alamiyorum akikeikaki nerdism at its best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar