razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mortis said: stealth mi gidiosunuz bu arada görevlerde? evet sonra boss fightlarda combatı dayıyolar ağzımıza süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 aslinda oyun tam bloodlines tadında. ondan dolayı doyumluktan çok keyife bakmak lazım.bu arada bone haklı çıktı o renk paleti bir yerden sonra iç sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 stealth gidiom ben... yatcam şimdi... uyandıımda oyun biter haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oyuna cift tıkladım, sözde yavaş yavaş oynayacaktım. 21 saatte bitirdim :) bodoz brute force oynadım, duvar muvar parcalaya parcalaya vakit nası geçti anlamadım. yatcam şimdi, burdan emp grenade e sevgi ve saygılarımı sunuyorum. o ve grenade launcher olmasa napardım bilmiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben 20 saatte daha anca cine gittim lan nasil oynuyosunuz deus ex adina ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bu gece bir sürprizleri varmış, Türkiye saati ile gece 1'de oyunda bir mesaj belirecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Give me a challenge seviyesinde, butun side questleri yaparak, nerdeyse her mail'i okuyarak, gordugum her hack'i yaparak oynadim ve 22 saatte bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 LathspeLL said: Bu gece bir sürprizleri varmış, Türkiye saati ile gece 1'de oyunda bir mesaj belirecekmiş. Sarif, Türklerin Zafer Bayramını kutlayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bloodlines gibi denmiş. Alıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 @Undisclosed EMP en yararlı şey oyundaki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ve oyun biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ilk oyunu wikiden okurken şuna rastladım çok ilginç bişi said: During sections of the game where the New York skyline is visible in the background, the two towers of the World Trade Center are noticeably missing; the real towers were destroyed a year after the game was released. Harvey Smith has explained that due to texture memory limitations, the portion of the skyline with the twin towers exists in the game's data files but had to be left out of the final game, with the other half mirrored in place of it. According to Smith, during the game's development, the developers justified the lack of the towers by stating that terrorists had destroyed the World Trade Center earlier in the game's storyline.[36] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 razzRaziel said: evet sonra boss fightlarda combatı dayıyolar ağzımıza süper oluyo ahah ya nası acı çektim ilk fightta diğerlerine hazırlıklı gittim ama tıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Boss fightlarda ben çok zorlanmadım. Kayserili cimri esnaftan beter bi şekilde lan ya iyi silahların mermisi biterse ya bulamazsam paranoyasından ve iyi silahları kullanmaya kıyamadığımdan 10mm tabancayla tum bolumleri gecmeye kastım, boss fightlarda 231 bomba 231 mayın direk tecavüz ettim hepsine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 abi iventory kapasitesi arttırma olayı şart di mi ben almadım sürekli onu at bunu al , aman yer kalmadı modundayım haha saçma sapan şeylere veriorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Inv arttirmadan once alman gereken birkac praxis var. Elektrik ve gaza karsi immune olayini kesin alin derim. Ayrica hacking de asiri kolaylastiriyo isinizi oyle boyle deil. Boyle butun side questleri yapip her yere girince praxis fazlaligi oluyor, ben o fazlaliklarla actim full inventory. Ama gerek degil bence. 2 tane silah yetiyor. Birisine tum upgradeleri verin, ki ben combat rifle'a yaptim, hayvan gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 LathspeLL said: Bu gece bir sürprizleri varmış, Türkiye saati ile gece 1'de oyunda bir mesaj belirecekmiş. "Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. -Adem Jensen." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Öf bulamadım bir türlü forever alone face olayını. Ama bir masada şey dikkatimi çekti, bütün postitler mirror image'dı. Ama aynadna bakmıyordum normal olarak masaya bakıyordum. Ayna tutup rsmini çeksem ya da mirror effect falan yapsan edit programıyla normal okunur olur. Bir de numara vardı, Amerikan numarası tabi, aynı numarayı hep gördüm sanırım 3. görevi (ilk adam gibi görev) yaparken. Arayan var mı Amerikanyada yaşayan patilerimizden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 googlelasana numarayı eidos ya da squarein no ise çıkar direkt zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 tamam oyuna gireyim de bakayım bi :D oops çok geç, üsse dönmüşüm :( ahaha final fantasy 27 sdfsdfsd ilk gelişimde kaçırmışım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Sağda solda gizli side questler var deniliyorö bu china townda bir hotelde kız buldum ben onun dışında pek denk gelemedim, çinden ne kadar daha devam ediyor bitiren var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nileppezdel said: Öf bulamadım bir türlü forever alone face olayını. Ama bir masada şey dikkatimi çekti, bütün postitler mirror image'dı. Ama aynadna bakmıyordum normal olarak masaya bakıyordum. Ayna tutup rsmini çeksem ya da mirror effect falan yapsan edit programıyla normal okunur olur. Bir de numara vardı, Amerikan numarası tabi, aynı numarayı hep gördüm sanırım 3. görevi (ilk adam gibi görev) yaparken. Arayan var mı Amerikanyada yaşayan patilerimizden? ben daha oyunu oynama firsati bulamadim ama merak ettiysen ver numarayi arayayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Numaraya tekrar ulaşamam sanırım ya, artık 2.. playthorugh'umda araştırım netten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Nomak said: Sağda solda gizli side questler var deniliyorö bu china townda bir hotelde kız buldum ben onun dışında pek denk gelemedim, çinden ne kadar daha devam ediyor bitiren var mı as you wish my lord yaw o çinli kız yardım istedikten sonra bi anda mafya babası gibi bişi oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 öhöm spoiler öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar