Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 arkadaki hakan şükür değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bi oyunda gördüğüm en güzel introduction olabilir bu <3 storytelling had safhada yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 oyun çok iyi spo değil oyun içi typo http://i.imgur.com/vGFNq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Açılışı oynadımda biraz iyiymiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Ilk questi bitirdim ben de simdi. Moar save istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 adamın omuzlara takıldım ben, bi karanfili eksik canıms <3 spo yok bişey belli olmasın diye duvara dayanıp aldım ssi no worries =P http://cloud.steampowered.com/ugc/541777522604204860/A086F6EFECEB69E5422166DAFA9F2F6EA4AB753B/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 2 gundur oynuyorum detroit bitti ikinci sehire gectim oyun efsane bence hackingleri bile zevkli yapmislar. Yalniz dx11 full ayarlarda ara sira oyun kapanip desktopa atiyor. Ayni problemi yasayan var mi? Bir de quick save yok sanirsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fizban said: sevgili gencler, oyunu pc'de mi oynamak lazım xbox'ta mı ? süreniz başladı. soru mu bu da yav pc tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya ben bunu oyniyim dedim de yani cover cover cover cover bu ne abi oynamadan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Valla ben ilk quest'i alarm caldirmama bonus'uyla falan bitirdim. Cover'la cok daha zevkli bence ama cover da sart degil ki. Herifleri dove dove ilerle istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 başlıyaacam şimdi bi 12 saat oynarım kalkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 keşke şu cover için başka bir sistem kullansalarmış ya, böyle bildigin tom clancy's deus recon 2: advanced human revolution olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Silphatos said: başlıyaacam şimdi bi 12 saat oynarım kalkmadan Görüyorum ve 18 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Oyunuda baya iyi optimize etmişler. DX11 ve Tessellation açık banamısın demiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 of pazartesi tatile çıkacaktım. tatile çıkmama sebebi olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Supradyn said: storytelling had safhada yarabbim evet oyunun genelinde böyle spo değil aslında adam jensen da 93'lüymüş lan, ıyy liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Deus Ex 1'i bitiremedim, yani çok eski geldi 2010'da oynayınca, birkaç saatten sonra sıkıldım. 2 zaten kötü diyorlardı ilişmedim de bu oyunu anlamak için şart mı onların tüm hikayelerini bilmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Genel bir fikrin olsa yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 İyi bari wikisini falan okur hatırlarım biraz başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Muhteşem bir belgesel, kesin izlemeniz lazım. http://www.youtube.com/watch?v=TW78wbN-WuU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 1dk 10sn loading screen bekliyoruz lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Belgesel ne iyiymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 şöle bi sorum var deus exi bitirememiştim küçükken ve hiçbişey hatırlamıyorum konusundan çok güzel bi oyun olduğu haricinde. napim önce bi deus ex mi oynasam acep? yoksa direk bunla mı başlasam. //edit: aa cevap gelmiş zaten üstte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bir önceki sayfada soruldu yav. çok bir şey kaybetmişsin, wiki'sini okuyup genel bir bilgi edinsen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yok ya oturim oynim ben. beklesin human revoluşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar