Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level'dan orijinal Painkiller: Black Edition

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

bende level takib ediyordum bi kaç senedir. öyle köşe yazısı, strateji rehberi, hileleri falan hic okumam, oyun incelemeleri ve haberleriyle falan ilgileniyorum. level kötü olmus falan serzenişleri üzerine oyungezer aldim ve acikcasi hic tatmin olmadim. bundan sonrada alacağımı sanmıyorum. egm ye baktım, o da bi hayli ince ama bi o kadar da ucuz. levelin oyun verdiğini görünce onuda alayim dedim madem ve okuyacak en cok materyali levelda buldum (oyun kapsaminda) madem bu ayda oyun veriyormuş leveldan devam ederim. ocakta allah kerim :P
Sosyal ağlarda paylaş

level sevmem ama oyun hediyeleri ve previewları iyidir, gerisi yalan...

oyungezer kadrosunu da az çok tanıyorum ama;
oyungezer'in piyasada tutunamayacağını herkez, kendileri bile biliyor...

hani ign, gamespot, eurogamer, metascore varken ve bana daha kolay ulaşabileceğim ve daha detaylı haber verirken Türk oyun dergilerinin bir olayı yok..

(tu)
thumbs up for level
Sosyal ağlarda paylaş

Ben içeriğini beğenmiyorum dergilerin. Daha evvelde fikirlerimi belirttim konuyla ilgili. Benim gibiler için incelemeler önemli değil dergilerde, internette bulamayacağınız bilgileri vermesi gerek dergilerin. Yani özel röportajlar, nete çıkmadan evvel sadece dergilere özel verilen yeni haberler, bilgiler falan. Bunlar olmadan dergicilik gereksiz.

Ben OGZ'yi kadrosunu tanıdığım için, destek mahiyetinde alıyorum. İçerik, yukarıda saydığım nedenlerden dolayı beni tatmin etmesede, piyasada ki diğer dergilerden üstün olduğu kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...