Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ulan tam 98'den beri aldığım tüm Level'larımı satmışım, artık gönül rahatlığıyla almayabilirim derken önce geçen ay Dreamfall'u verdiler ve şimdi de Painkiller'ı veriyorlar yahu off =) http://www.level.com.tr/level/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dreamfall u oynadığım için almamıştım. artık almak farz oldu. gelecek ay ne vercekler acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kapak müthiş olmuş lan. geçen sayının kapağı da iyiydi. painkiller black edition vardı ama bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kaç kağıt bu level? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6,50 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kapakta görünüyor zaten 6.5 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Lensi unuttum evde bi halt göremiyorum da idare edin :) edit: iyi ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Level çok sıkı girişiyor piyasada tekrar lider kalabilmek için. Açıkçası yazarların tarzlarına feci kıl olmaya başladım (subjektif görüş) ama çoğu da eski kadrodan olduğundan pek sesimi çıkarmıyorum (objektif görüş) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 walla 2002den beri alıodum. artık oyungezerle devam ediyorum. levelı alabilmem için orj. crysis falan vermesi lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dreamfall iyiymis de painkiller böyle gazete ile gelen ilave gibi bir oyun ehueh, üstüne para bile verirler reklam olsun diye. level'ın bu olayı hep takdir edilesi olmuştur. hey gidi vaktinde fallout verdiklerinde ne dumur olmuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Level piyasa'da kalabilmek için uğraşıyor. Kasım ayının Level'ını D&R'da gördüm açık halde, bakındım biraz, rezaletti dergi. Tasarım falan felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Biri bana level alıp Almanya'ya göndersin :(. Burdaki dergiler hep Almanca veriyor tam sürüm oyunları. *Ağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bende level takib ediyordum bi kaç senedir. öyle köşe yazısı, strateji rehberi, hileleri falan hic okumam, oyun incelemeleri ve haberleriyle falan ilgileniyorum. level kötü olmus falan serzenişleri üzerine oyungezer aldim ve acikcasi hic tatmin olmadim. bundan sonrada alacağımı sanmıyorum. egm ye baktım, o da bi hayli ince ama bi o kadar da ucuz. levelin oyun verdiğini görünce onuda alayim dedim madem ve okuyacak en cok materyali levelda buldum (oyun kapsaminda) madem bu ayda oyun veriyormuş leveldan devam ederim. ocakta allah kerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben yeni lvl i full oyun vermesi dışında beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 valla oyun vermeseler almayacaktım, bundan sonra ki aylar içinde geçerli bu.. ogzrulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 level sevmem ama oyun hediyeleri ve previewları iyidir, gerisi yalan... oyungezer kadrosunu da az çok tanıyorum ama; oyungezer'in piyasada tutunamayacağını herkez, kendileri bile biliyor... hani ign, gamespot, eurogamer, metascore varken ve bana daha kolay ulaşabileceğim ve daha detaylı haber verirken Türk oyun dergilerinin bir olayı yok.. (tu) thumbs up for level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 herhalde oyungezeri beğenmiyen bir tek ben varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben de hiçbirini beğenmiyorum sadece almak için alıyordum son 3-4 yıldır. O gökhan&batu'lu, berker'li zamanlar iyiydi yeni nesil yazarlar çok kötü her bakımdan, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben içeriğini beğenmiyorum dergilerin. Daha evvelde fikirlerimi belirttim konuyla ilgili. Benim gibiler için incelemeler önemli değil dergilerde, internette bulamayacağınız bilgileri vermesi gerek dergilerin. Yani özel röportajlar, nete çıkmadan evvel sadece dergilere özel verilen yeni haberler, bilgiler falan. Bunlar olmadan dergicilik gereksiz. Ben OGZ'yi kadrosunu tanıdığım için, destek mahiyetinde alıyorum. İçerik, yukarıda saydığım nedenlerden dolayı beni tatmin etmesede, piyasada ki diğer dergilerden üstün olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 eski pcgamer'larımı buldum geçende, baktım 2 3 sayıya gerçekten müthiş dosya konuları var. %100 çeviri olsa bile baya güzelmiş yazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 En sevdiğim dergidir zaten PC Gamer Türkiye. Hatta sayılarından birinde posta kutusu bölümünde mesajım var :D O zamanlarda yakınmışım Kablonet'ten falan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kertenkel said: oyungezer kadrosunu da az çok tanıyorum ama; oyungezer'in piyasada tutunamayacağını herkez, kendileri bile biliyor... İddaya girelim mi? *hrhr* O değilde Cd oyun'u okuyan var mı ya, ben ufakken elimden bırakmazdım teyy :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 CDOyun duruyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Okur muydunuz dicektim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben okurdum arada bir. Gameshowumsu bi amatör ruh olsa da dandikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar