firatram Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Benim gibi karakalem çalışmalarına ilgi duyan kişiler için, bir tutorial hazırlayabilirmisiniz veya var olan kaynakları paylaşabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 dasaaa said: foto! şu fotoğraf olayını en basitinden anlatabiliyorsanız anlatın yahu.. pek makule geçicek bişi.. ancak sadece milyorr hatta trilyen dolarlık dev SLR aletler için değil; diğer makinelerle de (ne biliim hatta poloraoid ile bile) kullanılabilecek basit bilgiler önemli. nasıl fotoğraf çekilmelidir, kadraj nedir, nasıl bir kompozisyon olmalıdır etc. yoksa yapamayacağım bi iş için gidip kontrilyoorr poundluk makineler almayacağım aşikar. yani hızlı hızlı gitmek yerine yavaş yavaş gitsin ancak basitten -çok basitten- başlasın, belki +1 fotoğraf düşkünü daha katılır. ha? lütfeeen slr makinelerin fiyatı yaratılmak istenen etkiyi katlamak için abartılmış olabilir. tipografik hatalardan kraliçe elizabeth sorumludur. ayrıca vakit oldukça çoook basit ps hedeleri ben de koyabilirim belki. bu arada hayırlı olsun efendim.. kalbimden, ruhumdan, bedenimden, benliğimden, maddiyatımdan, maneviyatımdan, dilimden, ellerimden, kısacası heryerimden dökülen kelimeler adeta =D bu posta koca bir +1 de benden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Görsel Sanatlar kapsamına giren her şey hakkında 0 dan başlayan tutoriallar çok hoş olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 elinin altında massive black tutorialı bulunan falan var mı diyecem ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ...ama, massive black'in tutorialları copyrightlı olduğu için elimizin altında olduğuyla kalacak malesef. Forumda copyright material paylaşmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Armentum said: Görsel Sanatlar kapsamına giren her şey hakkında 0 dan başlayan tutoriallar çok hoş olur bence mis gibi olurdu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sırf bunun ıcın konu acmıyım dedım de O kadar text bookki okurkan öldüm gülmekten, bi yandada cidden güzel bi referans koymak istedim buraya http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/1264074771650.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kimse benım heycanımı paylaşammış. paylaşın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hadi ben paylastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 arkadaşlar Adobe Illustrator tutosu arıyorum. kolay, anlaşılır bi tane olursa sevinirim. Photoshop bilgim biraz var ona göre baştan öğrenicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 silcem bunu bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Şöyle güzel bi fatoşhop tutoryali lazım sanırım. Bilmeyenlere yönelik. Ne tarz durumlarda ne yapılmalı, neyi abartırsan resmin boku çıkar afedersiniz, neyi az yaparsan hoş olmaz. Bu tarz bi tutoryal pilix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 soyle bir site onerebilirim, her daldan enteresan iyi ve kotu orneklerle her seviyeden tutoriallar dolaniyor. Biraz gezip zaman harcayarak "aha bunu diyodum iste, nasil yapmis hemen bakem" diyeceginiz ornekler cikabilir. http://psd.tutsplus.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Fotoğraflar için hangi plug-in leri kullanıyorsunuz bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 photoshop için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi yıllardır photshop kullanıyorum ve öyle after effectsteki gibi plug-in falan kurduğumu çok hatırlamıyorum. bir süre önce nik software'ın dfine addonunu kurdum ama o da error veriyordu baska da bişey denemedim. anlatmak istediğim ps de plug in olayı yok denecek kadar az. büün herşey programın kendisinde var zaten. işin aslı şunu şunu nasıl yapıyorlar diye sorarsan daha net anlatılacagına emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 teşekkürler soulcube :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mini isteğim, daha doğrusu sorum var. Güzel bi dolunay var mesela, ayın etrafındaki ışık parlamasının önüne nasıl geçebilirim? Google amca yardımcı olmadı http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/ay02.jpg Şöyle bi resim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 çift arı fotosu isteyen var mı? nikon d90 fokus olayını beceremiyorum direk arıların 1 cm önünden başlamış şöyle daha geniş alanı odaklı çekme ayarı var mıdır? sordum böyle de zaten makina benim değil yılda 10 kere aksiyon çıktıgında kullanıyorum ama olsun ayrıca isteğim var şöyle foto paylaşım topici açsanıza sticky filan bi tane fotograf koyıyım dedim istek bölümüne denk geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 focus olayında bi zorluk yok ama gözlerinde miyopluk falan var mı acaba? hani gözlüklüsündür gözlüksüz bakıp çekiyorsundur falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 anlatamadım ben demek istedigimi benim bahsettigim fotograflar muhtemelen baya oynanmış fotolardır da mesela arıların durdugu barın daha uzun bi kısmı net çıksın vs modundan bahsediyodum edit: evet miyopluk var baya hem de astigmat da var lens de astigmatsız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ya şu resimdeki gökyüzünün efekti ne olarak geçiyor? HDR olarak mı çekiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 hoğoğop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 hdr cok yuksek ihtimalle. en az 2 tane foto gerekir diye dusundum suyun ve gokyuzunun kontrastına bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar