BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bu kisma nette gorup ne guzelmis ne kadar entresanmis dedigim linkleri eklemeyi bolece ufakda olsa bi havuz olusturmayi dusunuyorum herkesin basvurabilecegi. Olurda sizinde eklemek istediginiz linkler olursa bana bi ozel mesajla yada msnden ulastirirsaniz buraya ekleriz. Bu arada bu topikide kitlemeyi dusunmuyorum isteyenner burda da tartisabilsin diye. Bu arada sunuda not dusmeliyim cok yeni yeni konsollarla ilgilenmeye basladigimdan ole cok kompleks seyler olmayabilir listede. Ama sizinde katkilarinizla eminim buyuyecek. Her turlu oyunlar modifiyeler programlar reviewlar hatta konsollarla alakali bloglar bu istede yerini bulur. Konsol Genel Tartisma Basliklari Playstation 3 Xbox 360 Wii DYI - Do It Yourself Guidelari Playstation 3 ile Bilgisayari baglayip medya transferi olayi Swap Switch PS3 icin Blue Ray driveriyla oynayarak PS2 oyunlarinin backuplariyla oynamayi saglayan bir duzenek How To - Build Yout Own Custom Guitar Hero Guitar Gercek bir gitari modifiye ederek orjinal gitar boyunda bir guitar hero gitari yapmak icin bir guide Bilgisayar ekraninizi ambilight yapin Benim gibi konsolunuz bilgisayar ekraniniza bagliysa deneyebileceginiz bir proje Epey bir Console moduna sahip bi blog Truth About HDMI Cables HDMI Kablolar hakkinda bilgi 1080 720 p i felan nedir temali bi yazi PS3 Farklı Versiyonlarının Teknik Özellikleri8 Oyunlar ve Reviewlar Game Rankings Buyuk oyun sitelerinin puanlamalarinin ortalamasini alarak istediginiz konsol icin bir liste cikarabileceginiz bir site. Game Spy Game Release Dates Istadiginiz her konsol icin oyunnarin cikis tarihlerine ulasabileceginiz bir site Game Trailers.com Oyunlarin HD videolarini indirebileceginiz guzel bi site Game Trailers Gene bir cok oyun trailerina ulasabileceginiz bir site http://img100.imageshack.us/img100/9683/imageshdmicable.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Reviewlar için benim saatlerce gezdiğim site : Game Trailers.Çok başarılı , bir de reviewlar dahil bütün videoları HD olarak izleyebiliyorsunuz . Tavsiye ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Gamevideos.com ile oldukça çok trailer'a ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oyun incelemeleri icin tothegame buda bayagi ilginc bir site incelemkte fayda var. stuckgamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konsol Üssü bilen var mı bilmiyorum ama, iki abi video oyunları incelemeleri yapıyor. baya kapsamlı eğlenceli ve bilgilendirici oluyor göz atmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 biliyoruz baya baya kötüler(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 neden öyle düşünüyorsun ? benim konsolum yok ama eğlenceli olduğu için izliyorum fırsat buldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 daha önce konusu açılmıştı konsolüssünün,birincisi adamlar çook fazla gereksiz konuşuyorlar.ev ortamında çekiyorlar videoları ve incelemeleri çok yetersiz.30-40 dk bir inceleme videosu yayınlıyorlar ama yarısından çoğu geyik ile geçiyor. 5-6 tane incelemelerini izledim,bütün videolar bu şekil mi bilemicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadettn1970 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 elımde sıfır jılatınınde 7 adet yenı oyun var satıyorum tel 0531 900 62 06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadettn1970 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 1 tane motor kombat komple edıtıon 1 tane blur 1 tane game of thrones 1 tane mass3 efect 1 tane pes2012 1 tane heavy fıre afganıstan 1 tane god of war collectıon 3 var ılgılenenler [email protected] eklesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 motor kombat forum ahalisinin gözünden mi kaçmış yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 motor kombat ne kardeş yeni mi çıktı edit: oha motor kombat diye oyun varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar