Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Oha yayınlamışlar yorumu ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 "Neymiş; yazar Murathan Mungan'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler Meclis'e gidip "DTP'ye destek" ziyaretinde bulunmuşlar!.. Murathan Mungan kim?.. "İ.ne"liğini, "homoseksüel"liğini, "gay"liğini gizlemeyen bir "bay!" İşte bu "bay gay" ve yazar-çizer dostları Meclis'e gidip mesaj vermişler: "DTP kapatılmasın!.. Partileri kapatmak bir çözüm değil!" Bu "bay"lara ve "gay"lere sormak gerekmez mi?.. Refah Partisi ve Fazilet Partisi kapatılırken nerelerdeydiniz?.. O zaman niye zahmet edip de Meclis'e gitmediniz, niye RP ve FP'ye destek vermediniz?.. Demek ki; "i.nelik" yani "gay"lik böyle bir şey!.." İçinde kalmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 giseydide i.nlerin bizi desteklemesine ihtiyacimiz yok diyicekti sonucta ne diyor escinsel adamla yanyana gezme konusma disla diyor amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Soyle yolda yururken iki travesti cekse sunu , bi guzel i.nelestirse sonra kesse micky sini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Standart öküz faşist vsv s ama bi saniye ya Ateizm.org ne ara kapatıldı. OHHHA OHA artık. Yetkili merci ne bu konuda. Hükümetten üstün olarak diyorum. Uluslararası mahkemeler falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yani hakikaten cok kalitesiz ve yalaka tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Halkın sesi Wakabayashi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Okuyanların eğitim seviyesine göre yazı bu oluyor. Aklı başında, eğitim almış kimse bu yazıya daha doğrusu yazı stiline, üslubuna gram değer vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ash lan o. Mahalle maçında kaleye koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben o elemanı senelerdir Makabayaşi olarak biliyordum. Ben şimdi Tusubasa ile ilgili birşeyler yazsam herhalde ilk mesajdaki köşe yazısı gibi birşeyler ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bakabayaşi degil miydi ya? wiki:Genzo Wakabayashi: (d. 7 Aralık) 22 numarayı giyen kalecidir. Taktığı şapka ile dikkat çeken, çok az gol yiyen bir kalecidir. Hislerini kendisine saklar ve takım arkadaşlarına saygılıdır. Çocukluğundan beri en büyük isteği dünyadaki en iyi kaleci olmaktır. değilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 o gayin saç teli kadar aklı olsa böyle bir yazı yazmazdı, ayrıca senin çoluk çocuğuna vereceğin ahlaka namusa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 adam kaç konuda faşist sayamadım yazayı okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 biri Ash demis Wakabayashi ye yaslandigimi hissettim cok feci... 10 yildan cok oluyo dimi Tsubasa ilk ciktigindan beri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gay liği savunmayın abi tamam ezmekde normal değil ama sonucta gaylik normal bişey değil bi hastalık bi sorun..Yani Erkek - Dişi ile birlikte olur doğa kanunudur bu eşeyli üreyenlerde bunu bozan hayvan görmedim hiç.Bozanlarıda savunmayın bu bi hastalık sorun vs. dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Dark Angel zamaninda da zencilere pis demisti beyazlar o yuzden irkcilik dogmustu biliyorsun dimi. Hic gay arkadasin veya etrafinda gay olan bi insan yok sanirsam. Gaylerle bir etkilesime girip konusmadan nasil dogal olmadiklarini savunabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 eşcinselliğe hastalık/sorun demek ezmek zaten. eşcinsellik hastalık değildir sıkmayalım gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 helena said: adam kaç konuda faşist sayamadım yazayı okurken :) Tebessüm ettiren bir yorum oldu bu. Ayrıca yazı gerçekten çok çirkin. Adam kendi dininin has ilkelerini anlayamamış, zekasının ne kadar olduğu da tartışılır, insanlığı da tabii. Ama bu bir tane adam. Zararlı olan alttaki yorumlar. Deli kuyuya taş atıyor da bir sürüsü de o taşı oradan çıkartamayalım diye uğraşıyorlar. Kaldı ki Fatih bile gay'di yani en tarikatçi semtin adını aldığı efsane padişahımız da gay, Osmanlı'da yüzyıllardır var olan ve yaşanan birşey bu, adamlar Osmanlı'ya dönmek istiyorlar ama haberleri yok tam olarak nasıl birşey olduğundan. Bence bu millet cidden aklını başına almalı ve titreyip kendine gelmeli ama o yazıyı yazan gibileri durdurmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dark angel said: Gay liği savunmayın abi tamam ezmekde normal değil ama sonucta gaylik normal bişey değil bi hastalık bi sorun..Yani Erkek - Dişi ile birlikte olur doğa kanunudur bu eşeyli üreyenlerde bunu bozan hayvan görmedim hiç.Bozanlarıda savunmayın bu bi hastalık sorun vs. dir. Valla gayleri savunduğumdan değil de zaten döllenme olmadığından ve olamayacağından onlarınkine üreme diyemeyiz değil mi? Argümanın hatalı senin ;) Edit: Ayrıca sokakta bir sürü eşcinsel köpek var. Defalarca şahit oldum bunlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 soapyla ayirmadiysan uc vakde kadar carpilican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yahu size giren çıkan bişi yoksa niye dokunur gayler size normal değil diyorsunuz kime göre normal değil neye göre normal değil hayvanalrda yok diyorsunuz insanların hayvanlardan başka konulardada farkı var yok gay may değilimde garip geliyor valla gaylere laf atanlar sizene yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hayvanlarda bile din yok ama bizde var. Hemen dinsizleşelim o zmn fln.. :P Hayvanlarla insanları medeniyet konusunda karşılaştıran zihniyet rulazz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @Nil Evet yanlış kullanmışım üreme kullanmamam gerekirki birlikte olmak olarak değiştirelim onu..Doğadada buna hiçbir örnek bulamazsınız kusursuz işleyen doğada düzeni bozan tek biziz.Tabiki gaylik düzeni bozuyor değil sadece bir örnek xD.Doğal olmadıklarına nerden karar veriyorsunun cevabını verdim sanırım ? Doğal ne demektir ? Doğaya uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @ DogMeat İnsanların hayvanlardan başka ne konularda farkı var belirtirsen çok memnun olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 E tamam insan da doğanın bi parçasıysa ve gayler de insansa insanların gay olması doğaya aykırı değil, yani doğal diyebiliriz Hı, insanı doğadan ayrı tutuyosan; hayvanlarda da var o olay, yani insanlara özgü değil, şimdi bu kusursuz bi düzen olmadığı anlamına mı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar