Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Vakit gazetesinden Hasan Karakaya'ya ait, buyrun; Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 "Evet, vatandaş bu gazeteye kendisi bakıyor ama, hiç olmazsa eşi ve çocuğunu koruyordu!.. Çünkü o zamanlar; Ar vardı, hâyâ vardı, namus vardı, ahlâk vardı." Bu argümandan kaybediyor bir kere, birşeyin yanlışlığını savunuyorsan sonuna kadar savunacaksın. Adamın bakmasından ahlak sorunu yok da evde kadının çocuğun bakmasından sonra mı arsızlık ahlaklık oluyor. Sadece fikrini desteklemek için kurulmuş başarısız bir argüman. Ve gerçekten böyle düşünüyorsa zaten burda bir iki yüzlülük var. "Onların sapık insanlar olduğunu öğrenince" bu noktada ise allah ve müslümanlık yolunu takip ettiğini söyleyen bir insanın hoş görü ve iyi niyet seviyesini görüyoruz. Ben bile bu adamdan daha müslüman gibi duruyorum bu durumda. Neyse devamını okumuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Çünkü Mahsun�un Kürtleri �erkek� insanlar!.. DTP ise, bir �i.ne�yi ölümüne destekleyecek kadar toplumdan kopuk!.. ahahaha, bu ne ya, bu adam kalemi kagidi nerden bulmusta yazi yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Al işte, hem yeşil, hem homofobik, hem de faşist bi adam. Bizim toplum cidden homofobik ya. Etraflarında sandıklarından 3-4 kat fazla eşcinsel olduğunun, hatta onların da insan olduğunun bile farkında diiller. Hala eşcinselliği hastalık olarak görüyolar. Birine "Rob Halford gaymiş" de, hemen şu yanıtı alırsın: hayda, hiç beklemezdim ondan ya, yazık. Bi de bu olay var. Uzun süredir tanıdıkları, sevdikleri, gıpta ettikleri birine eşcinselliği yakıştıramıyolar "olmaz öyle şey" deyip geçiştirmeye çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bunların kafalarını birbirine sürtünce faşist faşist diye ses çıkar @Kojiroh: Ian McKellen'ın gay olduğunu duyunca ben de öyle dediydim, yani o filmleri izledikten sonra hakkaten şaşırıyo insan. hiç umursamam da bazıları "olm adam böyle böyle" diyince aklında yer ediyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yorumları okudukça insanın seri katil olası geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu gene din tartışmasına döner çünkü homolar felan dinen sapık statusundedir. gel gör ki bence sapık felan değildirler. hatta çoğunun öyle olmak bence kendi elinde değildir. yani bir tercih felan değildir. elinde olmayan bir şey için onları suçlayamam. varsa yaratıcının hatası olabilir. sapık demek bence, tan gazetesi okuyup mahalledeki kadınlara kızlara huzur vermeyen, çoğu küçük esnaf akp tabanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ardeth said: "Evet, vatandaş bu gazeteye kendisi bakıyor ama, hiç olmazsa eşi ve çocuğunu koruyordu!.. Çünkü o zamanlar; Ar vardı, hâyâ vardı, namus vardı, ahlâk vardı." Bu argümandan kaybediyor bir kere, birşeyin yanlışlığını savunuyorsan sonuna kadar savunacaksın. Adamın bakmasından ahlak sorunu yok da evde kadının çocuğun bakmasından sonra mı arsızlık ahlaklık oluyor. Sadece fikrini desteklemek için kurulmuş başarısız bir argüman. Ve gerçekten böyle düşünüyorsa zaten burda bir iki yüzlülük var. Şunun sebebini şöyle yorumladım ben şimdi, muhtemelen bunu yazan beyimiz her gün o dergiyi okuyordu bu yüzden böyle bir mantığa giderek vicdanını rahatlattı daha ötesini söylemeye dili varmadı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Obaa süper bi yazı olmuş bence. Adamın homofobikliğini ve faşizan tutumunu falan geçiyorum direk ayna tutmuş topluma. Eleman kalıptan akpci belli, biz hürriyete iktidar yalakası derken o kendi değerlerini yok etmeye odaklı kötücül niyetli bir kurum olduğunu idda ediyor. Tıpkı örneklerine bu forumda da rastladığımız akp nefreti gibi (karşıtlığı değil bak nefreti) kendi değerlerini toplumun tüm tabakalarından kabul görüyormuşçasına savunuyor ve bu ülke için en iyi olanın kendi fikirleri olduğundan yüzde yüz emin. Hatta bizleri okudukça seri katil olup toplumu temizlemek geçiyordur içlerinden, belki hitleri de anlıyorlardır.. Bide o murathan mungan geyiğine en iyi cevabı kaos gl verdi geçende, biz gayliğine bakmayız icraata bakarız diye. Takdir ettim elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 said: Meselâ, bir genç kızın �mahalledeki delikanlı ile kırıştırması� ayıptı... Meselâ, bir delikanlının �komşu kızı�na yan gözle bakması �ayıp�tı!.. Bir kadın, yolda biraz kırıtarak yürüdü mü, ona �hafif kadın� gözüyle bakılırdı... Evine bir-iki erkek girip çıktığında, sadece ayıplanmakla kalınmaz, �mahalleden taşınması� sağlanırdı!.. Bir erkek, biraz orasını-burasını oynatsa, ona kimse selam vermez, kimse onunla yan yana gelmezdi. biri sopami getirsin said: Sonra ne oldu?.. Kartel, bütün �i.ne�leri �homoseksüel�leştirdi... İnsanımız, �homoseksüel�in ne olduğunu öğreninceye kadar yıllar geçti... Ama bu arada, �homoseksüel ilişki�leri normal bir şey sandı. Onların �sapık� insanlar olduğunu öğrenince ise, bütün �homoseksüel�ler �gay�leştirildi... Evet, homoseksüel baylar �gay� oldu!.. Adı ister �i.ne� olsun, ister �homoseksüel� olsun, ister �gay� olsun, birakin sopayi filan direk nukleerleri kaldirin getirin butonumu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yazı okunacak gibi değil ki... Yarısına kadar gelebildim, okunacak gibi değil kesinlikle... Yazık bu adama, başka bir şey diyemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 İşte düşünce özgürlüğü burda kısıtlanmalı.. Bu adam bu kadar rahat nefretini kusamamalı.. İnsanları dolduruşa getiriyor, toplum içi nefreti körüklüyor Bu herif Atatürk'ün kurduğu TC'de yaşıyor ya, ben ona yanıyorum.. Böyle yobaz örümcek kafalı pisliklerin ya öldürülmesi, ya işkence ile hayat boyu işe yaramaz hale getirilmesi ya da sınır dışı edilmesi gerekiyor.. Çünkü bu tip insanların hem ülkeye yararı yok, üstüne üstlük bu tarz nefret dolu konuşmalarla toplumda bölünme yaratıyorlar.. Evet bu adam yaşamayı haketmiyor, en azından bu ülkede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Çünkü Mahsun�un Kürtleri �erkek� insanlar!.. DTP ise, bir �i.ne�yi ölümüne destekleyecek kadar toplumdan kopuk!.. Harbi bu ne ya? Aeaheaheah şaka falan olmalı abi. Yani, bunu bir gazetede yazar olacak bir adamın yazabiliyo olmaması gerek. Ortaokulda küfretmeyi yeni öğrenmiş bir çocuğun elinden çıkmışcasına sığ ve anlamsız. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 İşin asıl korkutucu yanı, bu zırdeli herifin yazdıkları değil de, altındaki yorumlar... En kısa yoldan Türkiye'den kaçmak gerektiğini düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 asil acikli olan ikidebir bu sekilde ana avrat duz giden gazeteyi cumhurbaskanimizin "en sevdigim gazete" diye ovmesi edit: efendim b uadamalrin nasil samimiyetsiz oldugunu goruyoruz ateizm.org sansurlenmis devlet tarafindan gg diyorum dusunce ozgurlugu var akepe demokrasidir diyen liberal-muhafazakarlarimizada selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 limuzine binmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet o zaman ar vardı, haya vardı, namus vardı, ahlak vardı, erkekler doya doya tan okuyarak ahlaklarını bozabiliyordu. sonra çocuğundan karısından gizleyerek büyük bir marifet yapıyordu. erkeklerin komşu kızına yan gözle bakmasının ayıp olmasını savunuyor adam haha. cinsel dürtüleri tatmin etmek için sonra gidip tan okuyormuş adam. e komşu kızına bile bakamadığın ortamda kimle evleneceksin? görücü usuluyle evlenince de böyle adamlar ortada fink atıyor işte... ha bir de eşcinselliğe laf etmiş de, zaten anlattığı yaşamı sürerken eşcinsel gibi birşey oluyorsun. kadınlara ilgi gösteremedikten sonra gay olmuşsun straight olmuşsun ne farkedecek... tan okumakla mı straight olunuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 saçma olacak ama bende neden her satırda 10 tane kutu içinde soru işareti var... Yazıyı okuyamıyorum yaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ilginç, linkini verdiğiniz cafe siyaset'in gösterdiği gazetelere bakıyorum da: vakit, yeni şafak, zaman, haber7, radikal, sabah, hürriyet. vatan, cumhuriyet, tercüman, yeniçağ felan yok. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 said: 27/11/2007 07:28 - Genzo Wakabayashi yazmış: Hepiniz haksızsınız ve size laflar hazırladım Kendi erkekliğinizden şüphe etmiyorsanız, başkalarının feminenleşmesinden neden bu kadar çekiniyorsunuz? Yoksa "Ben de i..eleşiyorum muntazaman" mı diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 heaaaayth beaaah aslanim genzo wakabayashi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 gaylere durup dururken bu kadar alf atması acaba bazı şüphelerei ortadan kaldırmak..yada kendi vicdanını bastırmak ,bazı şeyleri kanıtlamak içinmi acaba (yani diyorumki belki kendisi yolludur) haeaeh vede şunu diyim o adamın yazısının doğruluğuna halkın büyük bir kısmı katılıyor. çoook büyük bir kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 %47.666 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Viktor said: ateizm.org sansurlenmis devlet tarafindan gg diyorum dusunce ozgurlugu var akepe demokrasidir diyen liberal-muhafazakarlarimizada selamlar Zindik satanist yetistirio o site, satanini al da git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar