Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 call of duty falan nasıl oynuyo millet anlamıyorum ya nişan almak falan çok zor geliyo joystikle level 9 oldum hala mal gibi oynuyorum nası çözücez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Klavye+Mouse kadar iyi performans bekliyorsan, bekleme boşuna. Ama benden sana bir tiyo: Eğer ki nişan alırken aim hedefe çok yakında az biraz oynatman gerekiyor ise, direk cursor'u oynatma. Sağa sola, ileri geri az yürüyerek ayarla. Özellikle, sniper ve assault rifle gibi uzak mesafe silahlarda epey işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Playstation 3'ü ses sistemine de bağladım bal kaymak gibi oldu enfes. O değil de, VCD oynatmıyor mu bu aletler ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oynatıyorlar, yoksa seninkisi oynatmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bi sorunum var benim. arada sirada ps3 takiliyor ve simsiyah ekran gozukuyor. kumandayla hic bi sey yapamiyorum, kapama tusuna basinca bazen kapaniyo bazen kapanmiyo ben de mecburen 0-1 tusuyla kapatip tekrardan aciyorum. fifa09 u aldiktan sonra oldu bu olay ve fifadan cikarken quit game yaptigimda 2 kere bu siyah ekrani verdi. oyunla alakali olabilir mi? bazen oyun acik degilken de oluyor, cd icinde ama bu sorunu yasamis biri varsa yardim etsin korkuyorum bozulucak diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 asiaplay mi ne öle bi site vardı, hani oyun siparişi için... neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 www.play-asia.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ps3'ü DVI'dan monitörüne bağlayan var mı? Varsa ses alma olayını nasıl yaptınız, monitörde dahili hoparlörü olmayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o olayın bizde çözümünü bulamadık ya. hdmi ile bağlioz monitörün ses çıkışı var ama 2+1 bağladın mı ses kalitesi bozuluyor, sesler geç geliyor kulaklıkla verim alınabiliyor bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ben X360'da şöyle yapmıştım. O DVI kablosunda 2 tane de ses için kablo vardı. Scart da kullanılan component kablolar gibi. O iki kabloyu tek çıkışa çeviren bir çevirici aldım. Ardından onu da Hoparlörlerin kulaklık girişine taktım. İlginç, hatta saçma fakat speakerlardan ses vermeye başladı. PS3'de nasıl ama bilmiyorum. Belki USB Speaker'lar çalışabilir. Bir google'la bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o çeviricinin tam olarak adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 adı filan yok abi. Bildiğin 1 ytl'lik odun bir zama-zingo :D. Bir resmini bulursam koyarım. Edit: Bu işte http://www.cablewholesale.com/specs/35mm-to-rca/30s1-01300.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bi de bende 4870X2 var şimdi. Bunun HDMI girişine ps3ü taksam elime ne geçiyor? Böyle deneyen olmuş mudur var mıdır bir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Arkadaşlar bu konu çok uzamış. Kısaca vardığınız nokta olarak; cd, dvd ve blueray disk oynatıcılarındaki performansı, kopya cd okuma, 40 ya da 80 gb'lık belleklerin kullanım amacı.. Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 I beg you pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben de soru cümlesini alsam yanıtlayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Cin Ruhi said: Arkadaşlar bu konu çok uzamış. Kısaca vardığınız nokta olarak; cd, dvd ve blueray disk oynatıcılarındaki performansı, kopya cd okuma, 40 ya da 80 gb'lık belleklerin kullanım amacı.. Şimdiden teşekkürler.. yok yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukkurbaaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 RabbiT said: Hafıza (Depolama) Çıkarılabilir 2.5'' HDD yuvası Ben simdi ps3 40 GB alıp, bu 40 GB lık hdd'yi cıkarıp onun yerine 2.5" lik 320 GB hdd takabiliyor muyum? Yoksa o 40 GB lik hdd'ye hic dokunmadan mı bu 320 lik takayorum? yoksa 2 sinide yapamıyorum da sadece ubs den external hdd mi bağlayabiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ps3u acip garantisini bozmayi goze alirsna evet sokup takablirsin ama externalda takiliyo ps3e hic gerek yok yane buyutmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukkurbaaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ps 3 alırsam linux yuklicem ustune desktop'u satıp bi tane dandik bir laptop alıcam windows için (hoş xp li gelen laptopta kalmadı piyasada) o yuzden sormustum. Sony servise fln gotursem garanti bozulmasın diye onlarda takmaz heralde dimi :) ? Birde eğer bu mumkunse millet niye gidip 80GB ye para veriyo fazladan alsın dusugunu kendi yukseltsin şimdi bir 160 GB lık da cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 BonePART said: ps3u acip garantisini bozmayi goze alirsna evet sokup takablirsin ama externalda takiliyo ps3e hic gerek yok yane buyutmeye sony servisine goturup garanti kapsamında boyle bir sey yaptırmak mumkun mu ? hdd bize ait olmak uzere tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 iyi de, hdd deiştirmek garantiyi bozmuyo buyrun kaynak : http://playstation.custhelp.com/cgi-bin/playstation.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=362&p_created=1193251723&p_sid=u_I4HVXi&p_accessibility=0&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTcmcF9wcm9kcz00JnBfY2F0cz0gJnBfcHY9MS40JnBfY3Y9JnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9aGFyZA**&p_li=&p_topview=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kucukkurbaaaa said: RabbiT said: Hafıza (Depolama) Çıkarılabilir 2.5'' HDD yuvası Ben simdi ps3 40 GB alıp, bu 40 GB lık hdd'yi cıkarıp onun yerine 2.5" lik 320 GB hdd takabiliyor muyum? Yoksa o 40 GB lik hdd'ye hic dokunmadan mı bu 320 lik takayorum? yoksa 2 sinide yapamıyorum da sadece ubs den external hdd mi bağlayabiliyorum? evet yakında oalcak 1 aya release olur, harddisk takıp versiyon yükleyip dilediğimiz oyunu artık oynayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 PSN Store dan satin almak istediklerim var. Avrupa ve Amerika ya degisik email lardan uye oldum. Herhangi bir TURK bankasinin verdigi kredi karti ile alisveris yapabilir miyim ? Veya, PSN store da nasil alisveris yaparim, var mi bir trick i biz turkler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ya daha önce illa sorulmuştur da şimdi benim external'da bikaç tane 720p film var mkv formatında. Bu external'ı nasıl tanıtırım alete? MKV oynatabilir mi yoksa AVI'ye falan mı dönüştürmeliyim? External'ın değişik bi formatta flan olması gerekir mi? Cevaplayabilirseniz sevinirim, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar