Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Klavye+Mouse kadar iyi performans bekliyorsan, bekleme boşuna.

Ama benden sana bir tiyo: Eğer ki nişan alırken aim hedefe çok yakında az biraz oynatman gerekiyor ise, direk cursor'u oynatma. Sağa sola, ileri geri az yürüyerek ayarla. Özellikle, sniper ve assault rifle gibi uzak mesafe silahlarda epey işine yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bi sorunum var benim.
arada sirada ps3 takiliyor ve simsiyah ekran gozukuyor. kumandayla hic bi sey yapamiyorum, kapama tusuna basinca bazen kapaniyo bazen kapanmiyo ben de mecburen 0-1 tusuyla kapatip tekrardan aciyorum.
fifa09 u aldiktan sonra oldu bu olay ve fifadan cikarken quit game yaptigimda 2 kere bu siyah ekrani verdi. oyunla alakali olabilir mi? bazen oyun acik degilken de oluyor, cd icinde ama
bu sorunu yasamis biri varsa yardim etsin korkuyorum bozulucak diye =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben X360'da şöyle yapmıştım. O DVI kablosunda 2 tane de ses için kablo vardı. Scart da kullanılan component kablolar gibi. O iki kabloyu tek çıkışa çeviren bir çevirici aldım. Ardından onu da Hoparlörlerin kulaklık girişine taktım. İlginç, hatta saçma fakat speakerlardan ses vermeye başladı. PS3'de nasıl ama bilmiyorum. Belki USB Speaker'lar çalışabilir. Bir google'la bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
RabbiT said:

Hafıza (Depolama)

Çıkarılabilir 2.5'' HDD yuvası

Ben simdi ps3 40 GB alıp, bu 40 GB lık hdd'yi cıkarıp onun yerine 2.5" lik 320 GB hdd takabiliyor muyum? Yoksa o 40 GB lik hdd'ye hic dokunmadan mı bu 320 lik takayorum? yoksa 2 sinide yapamıyorum da sadece ubs den external hdd mi bağlayabiliyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Ps 3 alırsam linux yuklicem ustune desktop'u satıp bi tane dandik bir laptop alıcam windows için (hoş xp li gelen laptopta kalmadı piyasada) o yuzden sormustum. Sony servise fln gotursem garanti bozulmasın diye onlarda takmaz heralde dimi :) ? Birde eğer bu mumkunse millet niye gidip 80GB ye para veriyo fazladan alsın dusugunu kendi yukseltsin şimdi bir 160 GB lık da cıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de, hdd deiştirmek garantiyi bozmuyo
buyrun kaynak : http://playstation.custhelp.com/cgi-bin/playstation.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=362&p_created=1193251723&p_sid=u_I4HVXi&p_accessibility=0&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTcmcF9wcm9kcz00JnBfY2F0cz0gJnBfcHY9MS40JnBfY3Y9JnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9aGFyZA**&p_li=&p_topview=1
Sosyal ağlarda paylaş

kucukkurbaaaa said:
RabbiT said:

Hafıza (Depolama)

Çıkarılabilir 2.5'' HDD yuvası

Ben simdi ps3 40 GB alıp, bu 40 GB lık hdd'yi cıkarıp onun yerine 2.5" lik 320 GB hdd takabiliyor muyum? Yoksa o 40 GB lik hdd'ye hic dokunmadan mı bu 320 lik takayorum? yoksa 2 sinide yapamıyorum da sadece ubs den external hdd mi bağlayabiliyorum?

evet yakında oalcak 1 aya release olur,
harddisk takıp versiyon yükleyip dilediğimiz oyunu artık oynayabiliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...