Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 admin ve mod kadrosunun despot birer ps3 fanboy'u olmasi uzucu. Xbox her daim bir numara arkadaslar, cabalariniz bosa. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu arada slimlerde other os opsiyonu olmamasi cok uzucu lan yane ilerde bi gun hane EK PROGRAMLAR cikarsa slimciler kullanamicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3 bu arada su linkteki tablo cok guzelmis lan first edition 60 gb war bende her ozellik olan tek alet eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bi dakka second generationda olabilirmis pff eve gidicne bakmak lazim ahueauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 burda ps3 slimler 450 lira bu arada sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 120gb aldım ben, 250 gereksiz fazlalık gibi geliyor bana tabii ki eğer psn'den oyun alıp hesabında stoklama gibi bir düşüncen yoksa :) 120 fazlasıyla yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bende 60 war yane kullanmis deilim ama oyun dl etmedim hic o war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi ilk ps3 aldım, hangi oyunları alayım vs. derken kafamdaki oyunların hepsinin demosunu çektim, yaklaşık 12-13 tane demo vardı hdd'deki o da yaklaşık 25gb falan ediyordu :) o da bazı demolar 2 gb falandı diye hehe 120 fazlasıyla yeter yani, oyun saveleri desen onlar zaten hiç yer kapatmıyor. En son GoW3'ün yapımcıları söylemişti GOW3 sadece 5mb yer harcayacak hdd'den diye :D hehe böyle işte edit: rakam yanlış yazmışım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 120 al yeter. türkiye den kullanan biri için çok fazla store dan dl edilebilecek birşey yok. hani film, dizi, müzik getirdiler store a ama kullanamıyoruz türkiye üzerinden. o olsa 250g mantıklı olur. hatta 250gb yetmez. slim in hdd nasıl değişiyo bilmiyorum ama ben 320gb hdd ile değiştirdim benim 40gb fat i. 100tl e aldım vatandan. yani sorun olmuyor hdd olayı ps3 için. hem ucuza hem kolayca halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hmm iyi o zaman 120lik alıyım biraz fiyat araştırması ypaıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sinad said: hmm iyi o zaman 120lik alıyım biraz fiyat araştırması ypaıyım ops bunun pm olması gerekiyordu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ustadlara bir kac sorum olacak her ay bi oyun aliyorum yada takasliyorum bazi oyunlarimi malum butce olayi.almayi planladigim 2 oyun var ama 2 sininde maliyeti cok yuksek ancak bir tanesini alabilecegim.oyunlarin bir tanesi kamerasi ile birlikte eye pet otekide guitar hero kizim israrla eye peti istiyor videosunu izledikten sonra basimin etini yemeye basladi endisem alirim aldiktan sonra oynamaktan sIkIlIrsa bosa gider paraciklarim :P . Psn hesabindan yeni modlar indirerek degisik oyunlar indirebilme sansimiz varmi ve eglencelimidir oyun. Oglumda guitar hero istiyor ps2 de oynuyodrdu guitar heroyu ps3 tede online varsa cok daha fazla severim diyor.Sizce ilk olarak hangisini almaliyim.fikir verirseniz sevinirim. saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi çok zor bir durum senin ki hehe kendimi yerine koydum da zor cidden hangisi daha ufaksa çocukların önce onu mutlu et bence, en azından ben onu yapardım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bu arada şu an PS3'üm kurulu diil de, geçen hafta PSN Store'da Soul Calibur 4 için Yoda satılıyo diye gördüm. Yanlış mı gördüm yoksa başka bi şey miydi? Bilen var mı ya da biri açıp bakabilir mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hep satılıyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Oha kafama edeyim o zaman ben. Şimdi bilemedim acaba Amerika'da rastgele bi adres verilmiş PSN hesabıyla alışveriş yapmak riskli mi hala? Kart kabul etmiyodu eskiden de şimdi nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ikinci el ps3 ler ne kadar ortalama ? bide hangisini almak lazım. şişko slim farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İkinci elini bilmiyorum da sıfırını söyleyeyim, şişman olanlar üretilmiyo artık. Sadece slim var PS2'deki gibi. İki modeli var onun da, biri 120GB öbürü 250GB. 250GB olanlar yine 1000 lira civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben çok pis biliyorum moriq bugün aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 en dandik 40gb fat'e 400'den fazla verme. ben 250 slim aldım 2 dual shock 2 ve 21 ay tr garantili 640'a. gow3 ve heavy rain falan oynadıktan sonra satarım heralde tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 uuu o zman dur bakim ben biraz para biriktirim senden alırım oyunlarla falan. artık bize bi güzellik yaparsın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 eheh çok bayılırsam satmama olasığım bende saklıdır ama sdf. bakalım ya satış ilanı açarsam mezarcılık yaparsın topicde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 satmazsan cain saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi 250 slimler ps2 oyunlarını çalıştırmıyor mu desteklenmiyor dedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar