Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

abi ilk ps3 aldım, hangi oyunları alayım vs. derken kafamdaki oyunların hepsinin demosunu çektim, yaklaşık 12-13 tane demo vardı hdd'deki o da yaklaşık 25gb falan ediyordu :) o da bazı demolar 2 gb falandı diye hehe

120 fazlasıyla yeter yani, oyun saveleri desen onlar zaten hiç yer kapatmıyor. En son GoW3'ün yapımcıları söylemişti GOW3 sadece 5mb yer harcayacak hdd'den diye :D hehe böyle işte

edit: rakam yanlış yazmışım hehe
Sosyal ağlarda paylaş

120 al yeter. türkiye den kullanan biri için çok fazla store dan dl edilebilecek birşey yok. hani film, dizi, müzik getirdiler store a ama kullanamıyoruz türkiye üzerinden. o olsa 250g mantıklı olur. hatta 250gb yetmez.

slim in hdd nasıl değişiyo bilmiyorum ama ben 320gb hdd ile değiştirdim benim 40gb fat i. 100tl e aldım vatandan. yani sorun olmuyor hdd olayı ps3 için. hem ucuza hem kolayca halledersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ustadlara bir kac sorum olacak
her ay bi oyun aliyorum yada takasliyorum bazi oyunlarimi malum butce olayi.almayi planladigim 2 oyun var ama 2 sininde maliyeti cok yuksek ancak bir tanesini alabilecegim.oyunlarin bir tanesi kamerasi ile birlikte eye pet otekide guitar hero kizim israrla eye peti istiyor videosunu izledikten sonra basimin etini yemeye basladi endisem alirim aldiktan sonra oynamaktan sIkIlIrsa bosa gider paraciklarim :P . Psn hesabindan yeni modlar indirerek degisik oyunlar indirebilme sansimiz varmi ve eglencelimidir oyun. Oglumda guitar hero istiyor ps2 de oynuyodrdu guitar heroyu ps3 tede online varsa cok daha fazla severim diyor.Sizce ilk olarak hangisini almaliyim.fikir verirseniz sevinirim.
saygilar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...