Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annem, onemli bir konu..

it

Öne çıkan mesajlar

kardeşini çek kenara.'kafanı patlatırım ulan seni doğurup büyüten kadına nasıl böyle davranırsın ukala köpek,her boku bildiğini zanneden ergen hallerini bırakta artık büyü biraz 17 yaşına geldin ezik herif...2 gün sonra anneme babama bişey olsa,ben de seni bıraksam ne bok yicen sen düşünmüyomusun hiç?zirzop gibi ortalıkta sürtme de sağına soluna bakın,noluyo ne bitiyo bi bak da ona göre davran sorumsuz köpek.' de.

onun aklı başına gelir.aynen böyle konuş ama argolar hakaretler hepsi dahil.işe yaricağını nerden biliyorum?zamanında benzer konuşmalar abimle aramda geçti ve akıllandım xD (hakaret etmez abim bana o ayrı ama senin kardeşin hakedicek ve biraz da kıt bi boyutta olduğu için hakaret yazdım =P )
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
kardeşini çek kenara.'kafanı patlatırım ulan seni doğurup büyüten kadına nasıl böyle davranırsın ukala köpek,her boku bildiğini zanneden ergen hallerini bırakta artık büyü biraz 17 yaşına geldin ezik herif...2 gün sonra anneme babama bişey olsa,ben de seni bıraksam ne bok yicen sen düşünmüyomusun hiç?zirzop gibi ortalıkta sürtme de sağına soluna bakın,noluyo ne bitiyo bi bak da ona göre davran sorumsuz köpek.' de.

onun aklı başına gelir.aynen böyle konuş ama argolar hakaretler hepsi dahil.işe yaricağını nerden biliyorum?zamanında benzer konuşmalar abimle aramda geçti ve akıllandım xD (hakaret etmez abim bana o ayrı ama senin kardeşin hakedicek ve biraz da kıt bi boyutta olduğu için hakaret yazdım =P )

çöşş ! derim ben bu konuşmadan sonra.. öyle derse bu sefer çocuk bunalıma girerse napıcan ?bence daha kibar bi dille mantıklı cümlelerle uyar olmadı dal !

hee girişmek netice getirirmi orası bilinmez..ama konuşmadan dalarsan daha kötü olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk hiçbişeye girmez merak etme.tam aksine çok tatlı dilden anlamaz.ne diyo ya bu mıy mıy der bi kulağından girer öbüründen çıkar.sonra burnunun dikine devam.herşeyi bilen ergen havası.abim sağolsun erken atlattım ben.o da az sert az düz konuşurdu benle böyle kendime geldim.böyle konuşmazsa olmaz ama orasını diyim.yaşımı merak edersen 15 i yeni doldurdum geçen ay.daha ufağım.ama öyle işte.kardeşinle bol bol konuş.ilki sert olsun.sonradan muhabbet edin beraber bak ben böyle yaptım şöyle ettim.hata yaptım kaybettim bunu yaptım kazandım filan.kişiliğin otursun adam gibi biri olmaya çalış artık filan başıboş havada gezme böyle filan...konuşsun işte
Sosyal ağlarda paylaş

hatta kardeşini öldürsün
temizinden kurtulur?
öeh ya.

oturup konus, olmadi uzman yardim al
paran yoksa okullarin, dershanelerin rehberlik hocalari var elbet bi tane insanina rastlanir
ya da bir aile buyugunu devreye sok, amca dayı dede?
onlar ceksin kulagini (mecazi)
ama dayak falan, daha neler
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

oturup konus, olmadi uzman yardim al
paran yoksa okullarin, dershanelerin rehberlik hocalari var elbet bi tane insanina rastlanir
ya da bir aile buyugunu devreye sok, amca dayı dede?
onlar ceksin kulagini (mecazi)
ama dayak falan, daha neler

uzman yardımı almak mantıklı olabilirde,anneye böyle davranabilen bi çocuk amcayı,dedeyi hiç ipleyeceğini sanmıyorum ben.Yani düşünsene,böyle bi anneye sen okadar kötü davranıyosan bunda bi sorun var demektir bence.Elbette herşey önce konuşarak ama,görünen o ki bu kardeş bişeyden anlayacak bi modda değil.Ben okadar hayvani zarar verecek şeyler yapılmasından yana değilim.Ama 2 gün kapı önüne koyarsanız,adam olur diye düşünüyorum.Yani ona yalnızlığı tattırın bence bi.Annesinin önemini görebilmesi için bi koşul yaratın,dayakta çözüm olmayabilir elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...