Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kardeşini çek kenara.'kafanı patlatırım ulan seni doğurup büyüten kadına nasıl böyle davranırsın ukala köpek,her boku bildiğini zanneden ergen hallerini bırakta artık büyü biraz 17 yaşına geldin ezik herif...2 gün sonra anneme babama bişey olsa,ben de seni bıraksam ne bok yicen sen düşünmüyomusun hiç?zirzop gibi ortalıkta sürtme de sağına soluna bakın,noluyo ne bitiyo bi bak da ona göre davran sorumsuz köpek.' de. onun aklı başına gelir.aynen böyle konuş ama argolar hakaretler hepsi dahil.işe yaricağını nerden biliyorum?zamanında benzer konuşmalar abimle aramda geçti ve akıllandım xD (hakaret etmez abim bana o ayrı ama senin kardeşin hakedicek ve biraz da kıt bi boyutta olduğu için hakaret yazdım =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Lorrotar said: kardeşini çek kenara.'kafanı patlatırım ulan seni doğurup büyüten kadına nasıl böyle davranırsın ukala köpek,her boku bildiğini zanneden ergen hallerini bırakta artık büyü biraz 17 yaşına geldin ezik herif...2 gün sonra anneme babama bişey olsa,ben de seni bıraksam ne bok yicen sen düşünmüyomusun hiç?zirzop gibi ortalıkta sürtme de sağına soluna bakın,noluyo ne bitiyo bi bak da ona göre davran sorumsuz köpek.' de. onun aklı başına gelir.aynen böyle konuş ama argolar hakaretler hepsi dahil.işe yaricağını nerden biliyorum?zamanında benzer konuşmalar abimle aramda geçti ve akıllandım xD (hakaret etmez abim bana o ayrı ama senin kardeşin hakedicek ve biraz da kıt bi boyutta olduğu için hakaret yazdım =P ) çöşş ! derim ben bu konuşmadan sonra.. öyle derse bu sefer çocuk bunalıma girerse napıcan ?bence daha kibar bi dille mantıklı cümlelerle uyar olmadı dal ! hee girişmek netice getirirmi orası bilinmez..ama konuşmadan dalarsan daha kötü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 çocuk hiçbişeye girmez merak etme.tam aksine çok tatlı dilden anlamaz.ne diyo ya bu mıy mıy der bi kulağından girer öbüründen çıkar.sonra burnunun dikine devam.herşeyi bilen ergen havası.abim sağolsun erken atlattım ben.o da az sert az düz konuşurdu benle böyle kendime geldim.böyle konuşmazsa olmaz ama orasını diyim.yaşımı merak edersen 15 i yeni doldurdum geçen ay.daha ufağım.ama öyle işte.kardeşinle bol bol konuş.ilki sert olsun.sonradan muhabbet edin beraber bak ben böyle yaptım şöyle ettim.hata yaptım kaybettim bunu yaptım kazandım filan.kişiliğin otursun adam gibi biri olmaya çalış artık filan başıboş havada gezme böyle filan...konuşsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 üzüldüm durumuna ya :( git döv falan diycem ama bi faydası olacagını da sanmıyorum. polise falan şikayet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 getir ben doveyim, gene sinirlendeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 oper said: polise falan şikayet ? asdasja,neye yararki polis bişey yapamaz zaten.dayaktan anlamayan ondan ne anlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kardesinin azina sic gir yane bekle bole anneni tersledigi an atla ustune ama ole yane itis kakis olmucak azina yumrugu eklicen bununa kafayi koyucan yere dustumu kan revan icinde kalana kadar yumruklucan o zaman akillanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hatta kardeşini öldürsün temizinden kurtulur? öeh ya. oturup konus, olmadi uzman yardim al paran yoksa okullarin, dershanelerin rehberlik hocalari var elbet bi tane insanina rastlanir ya da bir aile buyugunu devreye sok, amca dayı dede? onlar ceksin kulagini (mecazi) ama dayak falan, daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bazi insanlar siddetten anlar, mesela o kucuk kardes siddetten anlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dayaklan terbiye olmaz tamamen yannis bi laftir ozellikle 17 yasinda erkekse ve annesine kopek gibi davraniyosa abi dayagini haketmistir coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dory said: oturup konus, olmadi uzman yardim al paran yoksa okullarin, dershanelerin rehberlik hocalari var elbet bi tane insanina rastlanir ya da bir aile buyugunu devreye sok, amca dayı dede? onlar ceksin kulagini (mecazi) ama dayak falan, daha neler uzman yardımı almak mantıklı olabilirde,anneye böyle davranabilen bi çocuk amcayı,dedeyi hiç ipleyeceğini sanmıyorum ben.Yani düşünsene,böyle bi anneye sen okadar kötü davranıyosan bunda bi sorun var demektir bence.Elbette herşey önce konuşarak ama,görünen o ki bu kardeş bişeyden anlayacak bi modda değil.Ben okadar hayvani zarar verecek şeyler yapılmasından yana değilim.Ama 2 gün kapı önüne koyarsanız,adam olur diye düşünüyorum.Yani ona yalnızlığı tattırın bence bi.Annesinin önemini görebilmesi için bi koşul yaratın,dayakta çözüm olmayabilir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bilmem ben kendimden düşündüm babamdan hiç tirsmam, direk dayıp paylar şımarınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sopa lazim sopa sopayla terbiye lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tatli dil yilana bile "parande" attirir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 nus ile uslanmiyorsa etmeli tekdir tekdir ile uslanmiyo hakki kotektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Katılıyorum düzgün yazılmışına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 NUS İLE USLANMAYANIN HAKKI TEKDİR TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI H^ACKTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 konuyu okumadim, ama cok kotusun dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 rus ile uslanmayan hakkinin sonu tekbir tekbir ile uslanmayanin hakki cehennemdir seklinde de sacmalanabilir df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dory heçkırmısın? *Ercik'e havale eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yeah hekle beni bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 oper said: polise falan şikayet ? polis hayatını gengler malum bu aralar dengesizler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya bu tarz durumlarda polise şikayet etmek işe yarıyor. ama babayı aileden uzaklaştırıyolar mı napıyolar bişeler vardı.. yapıyolar yani, ama şikayet edersen. tabi şikayet ettikten sonra durumun daha da kötüye gitmesi ihtimali var bi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 iide baba düzelmiş annadığım kadarıyla kardeşini hayatından uzaklaştırması lazım..onuda polis yaparmı acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar