Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Evet gençler evde rakı usulu soğuk demlenme yapıyoruz. Gereken malzemeler: -kişiye göre 35 lik, 50 lik, 70 lik, 100 lük yeni rakı -2 rakı bardağı, çay bardağı da olur ama pek tasvip etmiyoruz, piknikte miyiz lan(lex?) -1 paket winston box -1 adet msn(muhabbet için) -1 adet winamp veya media player(şarkılar sırasıyla önceden hazırlanmış olmalı) -sürahi içinde buz gibi su Yapılışı: *Öncelikle rakımızı(burada 50'lik kullanılmıştır) bir adet rakı bardağına özenle boca ediyoruz.(duble diye tabir ettiğimiz miktar) *Ardından suyumuzu diğer boş bardağa boca ediyoruz. Su:http://img144.imageshack.us/img144/9432/fotoraf0046dm2.jpg Bardakların son hali:http://img139.imageshack.us/img139/4544/fotoraf0044wi1.jpg Not: Dileğe göre rakı koyduğumuz bardağa su da ilave edilebilinir. Hatta ben ettim de çekmeye üşendim. *Tüm bu işlemler bittikten sonra sigaramızı açıyoruz.(sağlığa zararlıdır içmeyin) Kül tablamızı da hazırladıktan sonra iki defa bu önceki işlemi yapıyoruz(içtikten sonra tabi, dökülür yazık olur zira) 2 dublemizden sonra msn imizi, winamp ımızı açıyoruz.http://img48.imageshack.us/img48/5089/fotoraf0047en9.jpg bakın ne muntazam açmışım, aferin. ayrıca bu işlemler müzik seti, kumanda ve pilot kalem olmadan olmaz. her resimde poz vermiş şerefsizler. başlıkta soğuk yazmasının nedeni ise, laptop u falan alıp balkonda yapıyoruz bu işlemleri. yıldızlar falan. ulan yazarken kafam güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Guzel bir tuto olmus ama rakiyi biraz az koymussun abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 e sabaha kadar napacaz? 70 lik olaydı keşke. bi de sizi de düşündüm şimdi : P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Arkadaşa kanmayın. Rakı en az 1/2 olacak! Hülen tekirdağlıyız. Onu bırak trakyalıyız 3 aydır adam gibi içemedik. Sınırda kalmayı özledik bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hehe eyvalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Rakı mezesiz gitmiyor ki be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 meze dediğin sigara. hayır bi ezme, bi tarator falan olsa güzel olur da genelde boş içiyorum. iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 peynire dayan bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gerek yok olm. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 pearl jam'dan black de süper gider rakının yanında haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Rakı usulü soğuk demlenme iyimiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 rakı ortamsız içilmez. böyle rakı içmeye hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 4. dubleden sonra eski sevgiliyi aramamışsın, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Yalnız başına rakı içmek olmamış :( Yazık etmişsin rakıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 rakı için ortamda 2 veya daha fazla insan olmalı.meze olmalı.dertler olmalı.konusulcak mevzular konular aşklar olmalı arkadan kısık sesle ama beynin içindeki anıları canlandırıcak,göz önüne getiricek şekilde yavaş damar şarkıları calınmalı.yabancı parça olmamalı kesinlikle. ayda bir yılda bir de olsa bu şekilde içilmeli diyorum ben rakının yeri diğer içkilerden tamamen ayrıdır yani.ne bir viski ne bir vodka ne bir tekila gibi içilmez.içilmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 rakı zevk için içiliyorsa öyle toplanılıp içilir, rakı alışkanlık olmuşsa böyle de içilir öyle de içilir. kafalar rahat olsun maksat, bak açtım büyüğümü, melül melül bakıyor bana. çın çın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 rakının oldugu yerde haberleşme aracı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 rakı için sofra olmalı tercihim sek bence su tadını bozuyor aama sekte rakının gelenegini bozuyor karışık duygular içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sıcak buzsuz rakı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 rakı ortam içkisidir. gidin viski falan için tek başınıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ulan her gün adam mı bulacam ben rakı içmek için? öyle alkolik vardı da biz mi içmedik beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Uygulamalı da denedik sayısız kez ama canlısını Laraken'den izlemek ayrı bir güzellik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 eger alkolıksen baka bısey ıc yalnız basına mesela vıskı votka bıra ama rakı kesınllıkle tek ıcılmez vede mezesız.meze dedıgımde bıreye gore degısır soguk,sıcak meze balık kırmızı et ... ayrıca rakıyı her gun ıcersen bı anlamaı kalmaz en sık haftada bır olmalı bence kı butun hafta tadı damagında gezesın.harıka bı ıckı bu rakı nasıl kı japonlar katanalarına saygı gosterıp selamlıyolarsa bence bızde ole davran malıyız rakımıza(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 olm çok mu biliyosunuz diyesim geldi kaç zamandırki mesajlara. anaa kitabı mı var lan bunun? alkolğim ve rakı içiyorum ayrıca, sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 duble 2/3tür arkadaşlar. resimdeki tek olmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar