Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Uzun yıllardır star veriyor şampiyonlar ligini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Inter maca Liverpool tadinda cikacak muhtemelen, seyirci beklentileri ve burda yenmis olmamizin etkisiyle. Onun icin 8 tane yemesek de 2-3 yememiz lazim normalde. Bir surpriz olur da FB beklenenden iyi veya Inter beklenenden kotu oynarsa puan almamiz mumkun, imkansiz degil yani. Selcuk haberi biraz moral bozucu olsa da napalim artik, kader :p Turu garantilersek gevseyip liderlige hic ugrasmazlar muhtemelen, garantilemezsek de son mac bir surpriz falan olur Allah korusun, onun icin PSV macinda nolsun istiyorum hala karar veremedim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Şampiyonlar ligi maçlarını kimin verdiğini bilmemek için aşağıdaki üç kümeden birinin elemanı olmanız lazım: -Futbolla ilgilenmeyenler kümesi -Türkiye'de yaşamayanlar kümesi -Kafayı bulmuşlar kümesi Ben 8 yaşındaydım Star veriyordu hala star veriyor (kassam 8 yaşında çocuğum olurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 3-1 inter çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 çok zor bir maç,çeseka maçının skoruna bakar, üst biter, inter alır ama karşılıklı goller olur 3-2 mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Farkettiyseniz on eleme maclarini D-Smart verdi, basit bir soru sorulmus yani teyit icin. kaldi ki soran kisi yurtdisinda yasayan, bu siralar Turkiye'de olan biri olabilir, vs. Ne kadar meraklisiniz abuk subuk laf itelemeye, OHAHAHA BILMIYON MU LAN falan diye, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ön eleme maçlarını hiç star vermedi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Sonuc? Bu sene kac kiside duydum ben bu muhabbeti, "bu sene on elemeleri veriyolar, 1-2 sene sonra komple verecekler, yav simdi maclar Star'da mi D-Smart'ta mi" gibisinden. Fazla ilgilenmeyen olur, kafasi karisan olur, burada yasamayan olur, ombak'in dedigi kategoriler gibi. Yok 20 senedir Star veriyor, nasil bilmezsin, ne bunlar yani, duzgun cevap vermek zor mu bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 iyide bu şampiyonlar liginin ilk maçı değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Absolut said: İşallah keyifli ve fenerin avantajına yarıyacak bir maç olur. En iyi yorum olarak seçtim bunu. Bende fenerbahçeliyim. Absolut a katiliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 işallah absolut babamızın dediği gibi olur fakat ondan önce şu çeseka yense de sevinç turumuzu atsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 böyle salak bi gol yok ya.. 0-1 psv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yuh spiker kendi takımı atmış gibi sevindi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ya Psv de hiç bi numara yok ama Vagner Love ve Jo suz bir CSKA %50-60 daha güçsüz bir CSKA demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 CaNNi said: Yuh spiker kendi takımı atmış gibi sevindi... konuya sonradan dalmış biri olarak psv maçının herhangi bi kanalda verilip verilmediğini sormak istiyorum ve soruyorum; hangi kanalda bu psv maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Star tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Evet:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Link var mı beyler?Digiturk'ü yatırmayı unutmuş ark,pert oldu maç zevkim =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 vagner love ve joe niye yok? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 PSV çıksın Fener'de UEFA'ya gitsin diye kasıyolar... allahsız ruslar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Böyle bir durum varsa bile CSKA'nın çıkarı ne PSV'nin gitmesinden?Ne yarası var ki Fenere =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 allahsız ruslar işte... adamların nerde ne zaman ne şekilde vuracaklarını tahmin edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 fener cska'yı istanbul'da havada karada yener çıkar yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Caner de kendini Ronaldinho sandı 3 kere kıçından başından pas attı sonuncu tuttu :) ama güzel oynuyor sevdim alalım biz Caneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Her ne kadar fener avrupada güzel oynuyor olsa da... fener sonuçta :) cska maçında iki edu bir lugano 0-3 kaybederiz valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar