Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inter Milan - Fenerbahce SK Champions League

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Inter maca Liverpool tadinda cikacak muhtemelen, seyirci beklentileri ve burda yenmis olmamizin etkisiyle. Onun icin 8 tane yemesek de 2-3 yememiz lazim normalde. Bir surpriz olur da FB beklenenden iyi veya Inter beklenenden kotu oynarsa puan almamiz mumkun, imkansiz degil yani. Selcuk haberi biraz moral bozucu olsa da napalim artik, kader :p

Turu garantilersek gevseyip liderlige hic ugrasmazlar muhtemelen, garantilemezsek de son mac bir surpriz falan olur Allah korusun, onun icin PSV macinda nolsun istiyorum hala karar veremedim eheh.
Mesaj tarihi:
Şampiyonlar ligi maçlarını kimin verdiğini bilmemek için aşağıdaki üç kümeden birinin elemanı olmanız lazım:
-Futbolla ilgilenmeyenler kümesi
-Türkiye'de yaşamayanlar kümesi
-Kafayı bulmuşlar kümesi

Ben 8 yaşındaydım Star veriyordu hala star veriyor (kassam 8 yaşında çocuğum olurdu)
Mesaj tarihi:
Farkettiyseniz on eleme maclarini D-Smart verdi, basit bir soru sorulmus yani teyit icin. kaldi ki soran kisi yurtdisinda yasayan, bu siralar Turkiye'de olan biri olabilir, vs.

Ne kadar meraklisiniz abuk subuk laf itelemeye, OHAHAHA BILMIYON MU LAN falan diye, vay be.
Mesaj tarihi:
Sonuc? Bu sene kac kiside duydum ben bu muhabbeti, "bu sene on elemeleri veriyolar, 1-2 sene sonra komple verecekler, yav simdi maclar Star'da mi D-Smart'ta mi" gibisinden. Fazla ilgilenmeyen olur, kafasi karisan olur, burada yasamayan olur, ombak'in dedigi kategoriler gibi. Yok 20 senedir Star veriyor, nasil bilmezsin, ne bunlar yani, duzgun cevap vermek zor mu bu kadar?
Mesaj tarihi:
CaNNi said:
Yuh spiker kendi takımı atmış gibi sevindi...

konuya sonradan dalmış biri olarak psv maçının herhangi bi kanalda verilip verilmediğini sormak istiyorum ve soruyorum;
hangi kanalda bu psv maçı?
  • Yeni Oluştur...