eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 özelden mi hakaret ediyorlar topicte hakaret göremedim ben ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben konuyu bilmiyorum ki zaten genel bi yazı yazdım ve kimse için her ne olursa olsun forumu bırakıp gitmenin mantıklı bir iş olmayacağını söylemek istedim. O haklıdır yada bu haklıdır bilemem, dediğim gibi konuyuda bilmiyorum.. Şahsi bi yorumda da bulunmadım hiç kimseye kimse üstüne alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 RabbiT said: Abi çok densiz var burda haklısın, aha. den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abi çok densiz var burda haklısın mesela. hayır herşeyden alınmak serbest madem ben de alınıyorum ozaman ozaman konuyu bi okusak önce? densiz demeden önce? bi anlasak olayı önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 he onu sana söylememiştir diye düşünmüştüm ben aslında ama öyle de algılanabilir tabi... ama genel söyledim demiş işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Evet var yok mu var belki birileri senin için öyle düşünüyor ve sende birileri için öyle düşünüyorsundur. Benim gördüğüm bir kaç kişi var ve onlar ile muhabbet kurmamaya bakıyorum zaten. Seni öyle görmediğimi sende biliyorsun zaten hiç boşuna üstüne alınma bende patlatmaya gerek yok torpili yahu noluyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hehe amma uzamış konu ya=) hakkaten boşuna alınganlık etmiş arkadaş,öyle pek de cidid söylememiş besbelli,gülmüş etmiş fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 boş insan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 neyse yanlış anlaşılır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bana dedin demi! İvy Ban!!.. :P Arkadaşlık, dostluk ne güzel. Analar babalar sizde nasıl vicdan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 slickers a demiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hayır Tayip'e dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Şuraya bir mesaj atmamı bile eleştiren denyolar varya en kısa zamanda buluşma basıp çekicem bizzat kulaklarını kökünden. Uzatmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bende bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bold yapmayı unutmuşun aga, yeteri kadar elit olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bu sanal ortamda böyle işte insanlar birbirlerini vurup,kulaklarını çekebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 RedallHoor said: Şuraya bir mesaj atmamı bile eleştiren denyolar varya en kısa zamanda buluşma basıp çekicem bizzat kulaklarını kökünden. Uzatmayın arkadaşlar. gidiyon hocam ne oldu bu türkler böle heaa bütün gün hiç bişi konuşmazlar tam gidicekleri zaman milyonlarca şey sölerler aehfuaehfuaehfa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Öyle bir olay yüzünden herkes ayrılsa adam kalmaz forumda. Axedice'a, Saeros'a ayar üstüne ayar veriyorum adamlar yüzsüz. Gitmiyorlar. Şaka bir yana ya bu kadar alıngan olmayacaksın. Ha ille ısrar ediyorsan duygularım incindi diye, bb. Edit: Baktım alınacak birşey falan da yok, bildiginiz gibi eyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Benim kalkıpta buraya bir mesaj atmam bile bir çoğunuzu rahatsız etmiş. Sırf laf olsun diye birileri BOLD dan girmiş birileri Elit kullanıcı gibi laflar söylemiş. Ben buraya gidiyorum yazıyorsam bitmiştir. Ben mesajımı atmışımdır açıklamamı yapmışımdır. O adam gitti nede olsa, ben bunun üstünden şimdi biraz prim yapayım kendime, dönüp birşey derse '' sen gitmemişmiydin '' derim, Ohhh babalar gibi biraz daha prim. Benim bu forumlarda uzun zamandır fazla post atmadıgımı sizde görmüşsünüzdür eskisi kadar yazı yazmıyorum. Benim forumlardan soğuma olayım baya uzun zamandır var. Sorun Ivy nin albumdeki yaptıgı yanlış hareket degil sorun Paticik nüfusundaki gereksiz insan sayısının artması. Ve bu nedenle bırakıyorum zaten burayı. Bir dahada mesaj atma gereği duymuyorum ben buraya ne desem o denyolardan biri çıkıp. '' aaaa boldla yazmamışsın ağa '' tarzında mesajlar yazacak beyinsizliğe sahip nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Redall biz de rahatsızız bazı şeylerden ama çıkıpta drama yapmıyoruz yada alakasız insanlara bu nedenle patlamıyoruz. Ivynin de yaptığı yanlış bi hareket yok. Ayrıca tepki çekmen normal, gürültüyle değil sessizce gidilir. Pirim olayını da anlamıyorum. E madem gittin hala ne işin var? Senin üzerinden prim mi yapıyorum ben şimdi? Nası bişey bu pirim? Nedir yani niye herşeyi prim yapmak ilgi çekmek vsye bağlıyorsun? Yanlış yaptım de, yetemedim de olsun bitsin. Hatta deme, madem gittin daha da bişey deme. Selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bende gidiyorum dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Denyo falan ne oluyor? Gozunu sevdigimin forumunda herkes horace olur iste cezasini vermezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Anladigim kadariyla redal fazla hassas.Topiktede kriz gecirmis.En iyisi biraz ara verip sessiz sakin geri donmen.Bi de gereksiz insanlar artti falan gibi laflara sert ayar alabilirsin.İnanilmaz cumlelerim var ancak soylemiyorum.Hos degil yan3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 her gidenin bi laf çakıp gitmesi adet oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar