Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Size iyi sohbetler.

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Ben konuyu bilmiyorum ki zaten genel bi yazı yazdım ve kimse için her ne olursa olsun forumu bırakıp gitmenin mantıklı bir iş olmayacağını söylemek istedim. O haklıdır yada bu haklıdır bilemem, dediğim gibi konuyuda bilmiyorum.. Şahsi bi yorumda da bulunmadım hiç kimseye kimse üstüne alınmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet var yok mu var belki birileri senin için öyle düşünüyor ve sende birileri için öyle düşünüyorsundur. Benim gördüğüm bir kaç kişi var ve onlar ile muhabbet kurmamaya bakıyorum zaten. Seni öyle görmediğimi sende biliyorsun zaten hiç boşuna üstüne alınma bende patlatmaya gerek yok torpili yahu noluyo. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir olay yüzünden herkes ayrılsa adam kalmaz forumda. Axedice'a, Saeros'a ayar üstüne ayar veriyorum adamlar yüzsüz. Gitmiyorlar.

Şaka bir yana ya bu kadar alıngan olmayacaksın. Ha ille ısrar ediyorsan duygularım incindi diye, bb.

Edit: Baktım alınacak birşey falan da yok, bildiginiz gibi eyleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kalkıpta buraya bir mesaj atmam bile bir çoğunuzu rahatsız etmiş.

Sırf laf olsun diye birileri BOLD dan girmiş birileri Elit kullanıcı gibi laflar söylemiş.

Ben buraya gidiyorum yazıyorsam bitmiştir. Ben mesajımı atmışımdır açıklamamı yapmışımdır.

O adam gitti nede olsa, ben bunun üstünden şimdi biraz prim yapayım kendime, dönüp birşey derse '' sen gitmemişmiydin '' derim, Ohhh babalar gibi biraz daha prim.

Benim bu forumlarda uzun zamandır fazla post atmadıgımı sizde görmüşsünüzdür eskisi kadar yazı yazmıyorum. Benim forumlardan soğuma olayım baya uzun zamandır var.

Sorun Ivy nin albumdeki yaptıgı yanlış hareket degil sorun Paticik nüfusundaki gereksiz insan sayısının artması. Ve bu nedenle bırakıyorum zaten burayı.

Bir dahada mesaj atma gereği duymuyorum ben buraya ne desem o denyolardan biri çıkıp.

'' aaaa boldla yazmamışsın ağa '' tarzında mesajlar yazacak beyinsizliğe sahip nede olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Redall biz de rahatsızız bazı şeylerden ama çıkıpta drama yapmıyoruz yada alakasız insanlara bu nedenle patlamıyoruz. Ivynin de yaptığı yanlış bi hareket yok. Ayrıca tepki çekmen normal, gürültüyle değil sessizce gidilir.

Pirim olayını da anlamıyorum. E madem gittin hala ne işin var? Senin üzerinden prim mi yapıyorum ben şimdi? Nası bişey bu pirim? Nedir yani niye herşeyi prim yapmak ilgi çekmek vsye bağlıyorsun? Yanlış yaptım de, yetemedim de olsun bitsin. Hatta deme, madem gittin daha da bişey deme. Selametle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...