RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Anten forum kullanıcı üyesinde artış olması nedeni ile artık bu forumda dolaşmaktan keyif almıyorum. Ve bu nedenle artık bu forumda bulunmayacağım. Hadi size iyi sohbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eyv bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesajlarına baktım , biriyle mi tartışmış diye , bugün 4 tane mi ne mesaj var , diğerleri de en az 2 günlük , tartışma falan yok . Bu kadar elitist takılmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Benim birileri ile tartışmama gerek yok zaten bu forumlardan uzaklaşmam için. Albume daha önce koymuş oldugum fotoları tekrar koydum. Fotoları koymamdaki amaç yakın bir arkadaşımın resimleri görmek istemesiydi. Daha önce koydugum fotoları sayfalar arasında aradım fakat bulamadım. Gelen cevap ? Gerekli ilgiyi göremediğindenmi tekrar fotoları koyuyorsun oldu. Sizi bilemicem belki şaka kaldırabilirsiniz fakat ben bu tür muhabbetlere pek fazla gelemiyorum. 2002 den beri burdayım eskiden çocuk kafa ile gülüp eğleniyordum fakat şimdi aynı tepkileri veremiyorum. Ki eskiden güldüğüm şeylerin çoğu böyle dalga mevzular değil gayet samimi şeylerdi. Uzatmaya fazla gerek yok, ben sadece sitemle karışık bir veda yazısı yazmak istedim ve yazdım. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aaa hiç gerek yok o insanlar için ama bende bişi oldu sandım. nolcak abi he de geç sanane? de falan sallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Gereksiz insan bol zaten de böyle yaptıkça şımarıyorlar bir de . Gereksiz insanlar yüzünden gerekli insanlar soğuyor forumdan işte , tbr . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Açıkçası bu forumda takılan herkes birbiriyle kanka,enseye tokat,köte parmak muhabbetine giriyor ama ; herkes bunu kaldıramaz normal hayatta gayet seviyeli dialogları olan insanlar bu üslupları sindiremezler.Ben de bundan çok rahatsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 mutabikiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Razien said: Açıkçası bu forumda takılan herkes birbiriyle kanka,enseye tokat,köte parmak muhabbetine giriyor ama ; herkes bunu kaldıramaz normal hayatta gayet seviyeli dialogları olan insanlar bu üslupları sindiremezler.Ben de bundan çok rahatsızım işte o enseye şaplak göte parmak muhabbetini yapabileceğin adamlar sayılıdır kendine göre onu yapabildiğin adamlara yap gerisinden kaç olcak ben kalkıpta tanımadığım bi adam naber dallama gibi bi yaklaşımda bulunurmuyum hayır ha sende redal 2 3 densizin lafıyla bıraktıysan eyw yani ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 redall paso bi yerleri bırakıon olm değmez abi boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bi yeni üye olarak sana şunu söylemek istiyorum;bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Açıkçası forumun son halinden ben de pek memnun değilim. Herkeste bir ayar verme merakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Neden bunu duyurma ihtiyaci hissettin ki? Bekledigin ilgiyi aradigin yer yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 -Wissy said: Neden bunu duyurma ihtiyaci hissettin ki? Bekledigin ilgiyi aradigin yer yanlis. sana ne? kisisel tamamen dogru bir yer ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bırakma gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 üzüldüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 termal yap gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 e artık bırakmazsın heralde bu kadar kişi bırakma yönünde rey'ini kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 -Wissy said: Neden bunu duyurma ihtiyaci hissettin ki? Bekledigin ilgiyi aradigin yer yanlis. Uff çok pis eziyorsunuz psikolojim bozuldu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 teşekkürler ,güle güle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kkthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gidiceksen sessizce gidiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 allahın adını verdim bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Boyle bir neden icin birakmaya degmez, ama birakmaya karar vermissin o yuzden hoscakal, kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar