Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 -Baba Baba *Nayır nolamazzz nen nenim noğlum nolamazsın.
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 CaNNi said: b said: Sinema dünyası şu sıralar 1979 yılında hayata gözlerini yuman Ayhan Işık'la ilgili bir dedikoduyla çalkalanıyor. Bu ne be ? ahah Valla biri birilerini fena calkalamista, o kisinin Ayhan Isik oldugun hic sanmiyorum :P
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 akıllıca bir yorum değil ama "nicole kidman benim annem" yorumu. yani...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abdullah gülle ayhan ışık arasında nasıl bir bağlantı oluyor bu durumda
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi başlıkları açıklayıcı pls. yok artık oha şuna bakın diyip giriyoruz hayal kırıklıgı yani.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 olabilir ayhan ışık çok sevicidir..
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 arkadaşlar haber yalan. çünkü george clooney benim oğlum. aslında kızım. ama hikaye karışık sonra anlatırım bi ara
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 loparat editlemişin mesajı. allaanı seversen söyle ne yazıyodu önceki halinde :D
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kuzenim yazıyodu da dışardan bakınca ciddi diyomuşum gibi göründüğünden daha zırva bişi yazdım =D edit : loparat değil lotorat
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Benicio Del Torro da Turist Ömer'in oğluymuş.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 pwn dostum bu forumda lorrotarın nikini bi tek ben deforme edebilirim. sana yer yok dostum :D
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ee yuh ne alaka habercilerden korkar oldum
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hmmm hayalgücü ble bisey iste...gidip stayjeri olucam bu haberı cıkaranın atlıyorum ucaga.. eminim sonrasında lotr tarzında bi senaryo cıkarıcak duzeye gelebılırm :)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 konu başlıklarında daha açıklayıcı olunuz! bunun ilerisi gerisi yok, birkaç defa daha uyarırım, sonra lambır lumbur girişirim ben, çok da eğlenirim bi de yani, süfer olar, etraf neşeli thread isimleriyle dolar filan. mis gibi threadlerinizi benim manyak fantazilerime kurban vermek istemiyorsanız, lütfen daha açıklayıcı konu isimleri yazınız! konu dışı moderasyonu süfer günler diler.
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 puaha adamın biride nicole kıdman benim annem:P said: demiş x)
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ulahn bide bu gerçek çıkarsa üstüne kızılderelerin türk olduğu kanıtlanırsa ve bunların açıklandığı gün bir adet ufo dünyaya iner ve içinden iki uzaylı -lahn olm nerde sigara içcez biz -valla o değilde benimde tuvaletim geldi muabbeti yaparak çıkarsa ne yapcaz biz?
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 adamınbiri said: ulahn bide bu gerçek çıkarsa üstüne kızılderelerin türk olduğu kanıtlanırsa ve bunların açıklandığı gün bir adet ufo dünyaya iner ve içinden iki uzaylı -lahn olm nerde sigara içcez biz -valla o değilde benimde tuvaletim geldi muabbeti yaparak çıkarsa ne yapcaz biz? kızılderililerin türk olduğu kanıtlandı abi zaten sen kaçırmışsın büyük şef çıktı bi tv programına senesini hatırlamıyorum süper geyik bişeydi ya şefin adını söylememe gerek yok tabi
Öne çıkan mesajlar