Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 -Baba Baba *Nayır nolamazzz nen nenim noğlum nolamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 CaNNi said: b said: Sinema dünyası şu sıralar 1979 yılında hayata gözlerini yuman Ayhan Işık'la ilgili bir dedikoduyla çalkalanıyor. Bu ne be ? ahah Valla biri birilerini fena calkalamista, o kisinin Ayhan Isik oldugun hic sanmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 akıllıca bir yorum değil ama "nicole kidman benim annem" yorumu. yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abdullah gülle ayhan ışık arasında nasıl bir bağlantı oluyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi başlıkları açıklayıcı pls. yok artık oha şuna bakın diyip giriyoruz hayal kırıklıgı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ::o yok artık ali sami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 inandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 olabilir ayhan ışık çok sevicidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 arkadaşlar haber yalan. çünkü george clooney benim oğlum. aslında kızım. ama hikaye karışık sonra anlatırım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ve eternalus benim kayınbiraderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 helal olsun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 loparat editlemişin mesajı. allaanı seversen söyle ne yazıyodu önceki halinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kuzenim yazıyodu da dışardan bakınca ciddi diyomuşum gibi göründüğünden daha zırva bişi yazdım =D edit : loparat değil lotorat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 lolotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Benicio Del Torro da Turist Ömer'in oğluymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 pwn dostum bu forumda lorrotarın nikini bi tek ben deforme edebilirim. sana yer yok dostum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abisi olaya karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ee yuh ne alaka habercilerden korkar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hmmm hayalgücü ble bisey iste...gidip stayjeri olucam bu haberı cıkaranın atlıyorum ucaga.. eminim sonrasında lotr tarzında bi senaryo cıkarıcak duzeye gelebılırm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 konu başlıklarında daha açıklayıcı olunuz! bunun ilerisi gerisi yok, birkaç defa daha uyarırım, sonra lambır lumbur girişirim ben, çok da eğlenirim bi de yani, süfer olar, etraf neşeli thread isimleriyle dolar filan. mis gibi threadlerinizi benim manyak fantazilerime kurban vermek istemiyorsanız, lütfen daha açıklayıcı konu isimleri yazınız! konu dışı moderasyonu süfer günler diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 puaha adamın biride nicole kıdman benim annem:P said: demiş x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ulahn bide bu gerçek çıkarsa üstüne kızılderelerin türk olduğu kanıtlanırsa ve bunların açıklandığı gün bir adet ufo dünyaya iner ve içinden iki uzaylı -lahn olm nerde sigara içcez biz -valla o değilde benimde tuvaletim geldi muabbeti yaparak çıkarsa ne yapcaz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 adamınbiri said: ulahn bide bu gerçek çıkarsa üstüne kızılderelerin türk olduğu kanıtlanırsa ve bunların açıklandığı gün bir adet ufo dünyaya iner ve içinden iki uzaylı -lahn olm nerde sigara içcez biz -valla o değilde benimde tuvaletim geldi muabbeti yaparak çıkarsa ne yapcaz biz? kızılderililerin türk olduğu kanıtlandı abi zaten sen kaçırmışsın büyük şef çıktı bi tv programına senesini hatırlamıyorum süper geyik bişeydi ya şefin adını söylememe gerek yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar