KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 güzelmiş 2 bölüm dl ediyorum yaklaşık 30kb/sn civarı iyi... torrentten iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Volfied said: amerika ugrasmaz mi oyle seylerle, dikkatli olun derim telif hakki olan sovlari direct download ile veriyorsunuz. Youtube de her gun kac video cikartiliyor farkinda misiniz bu sebep yuzunden. Amerikada en cok ugrasilan sey o, MPAA ve RIAA sayesinde. ehue eed telif haklari icerde ve disarda cok onemli konular, sunucuda isminizin yazmasina da gerek yok. ip adresleri veya sayfalardaki dokumanlarin hangi makineden ciktigi gibi bilgilerle bulabilirler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 keske divx bilgileri felan olsaydi, subtitle felan kolay olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 SAKIN İNDİRMEK İÇİN KASMAYIN 2x06 2x07 HEROES bölümleri %10'u iniyor. KIL OLDUM ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 100kb ile iniyor Prison Break. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 site güzel olmuş da türkçe domain ingilizce içerik kötü olmuş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 çok güzel olmuş. elinize sağlık. çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. vip üyelik açılırsa istiyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 zuhauha premyum ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Herşey iyi güzel idare ederde neden sitenin ilk girşine bir syfa hazırladın onu pek anlamadım yani zaten adam siteye direk girebilcekse bunun birde Giriş/Enter ile belirtmek ne alaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 how i met your motherda 40 mb kadar indiriorm sorna gg anlamadım downloadda bi problem felanmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Asil Turkiye ugrasmaz bu siteyle; bir tane turk yapimi sey yokki, hepsi yabanci. :) Birde Amerika ugrsamaz demissiniz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 site güzel olmuş ama yasal değil ve forum kurallarına aykırı, malesef başlıgın kapanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Teşekkürler. MÜTHİŞ olmuş. Direk DL linkleri... Rapidle uğraşmak yok torrent gibi sancılı değil. ŞAHANE. Altyazı olayı nasıl olacak, tek düşündüren odur. Pek deneyimli değilim ben div-x olayında. bilen biri kısaca özetleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bsplayer veya benzeri programla divxplanette alt yazısını 2 sanıyede bulcaksın ustune suruklıceksın ahanda sana alt yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 CthuLhu said: site güzel olmuş da türkçe domain ingilizce içerik kötü olmuş (:P) Bugün alıcam ingilizce domain 4Ever said: Herşey iyi güzel idare ederde neden sitenin ilk girşine bir syfa hazırladın onu pek anlamadım yani zaten adam siteye direk girebilcekse bunun birde Giriş/Enter ile belirtmek ne alaka :) Güzel soru ben hazırlamadım onu ortak hzırlamış. pwnbot said: zuhauha premyum ciksin. Forumda böle salakça espriler yaparak popüler olabileceğini falan mı sanıyosun ? Bence hiç uğraşma öyle popüler olamazsın. KillJoy said: SAKIN İNDİRMEK İÇİN KASMAYIN 2x06 2x07 HEROES bölümleri %10'u iniyor. KIL OLDUM ABİ Yurdum insanı. Tamam güzel hoşda büyük yazı ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abi cok guzel olmus, xaty belli sabanci arsivini somurmus : ) ama basiniz cok buyuk belaya girer, warez degil dizi oldugundan. Biliyorsunuz su an senarist grevi var, bu DVD'den senaristlerin gelirini artirmak icin yapilan birsey. Bu bir sekilde cozulecek, sonucu fiyatlara yansitmamak icin de cok buyuk tahminimdir ki DVD satimi artirilmaya calisilacak. DVD satisinin karsisindaki tek problem bu netten izlenen diziler. Bence kokunu kurutmaya girisecekler bu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Onca hitli site varkene benimkine zor sıra gelir. Zaten ilk önce uyarıyorlarmış silin dosyaları diye bizde sileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abi TV de gösterilen bir dizi, isteyen kaydeder dağıtır yani. Televizyonda gösteriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Flameoffear said: Abi TV de gösterilen bir dizi, isteyen kaydeder dağıtır yani. Televizyonda gösteriyorsun. yok öyle değil işte. http://216.239.59.104/search?q=cache:fayo3A-0wS0J:www.iletisimfakulteleri.gen.tr/cgi-bin/mevzuat/Telif_Haklari_Yasasi.doc+Telif+hakk%C4%B1+yasas%C4%B1&hl=en&ct=clnk&cd=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Madde 7- Hak sahibinin rızasıyla umuma arz edilen bir eser alenileşmiş sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 said: 7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar. yeni forum kuralları da açıklandı bir de yöneticilere danışın bence forum için bi sakıncası var mı diye hayır bizim için çok iyi yaptığınız şey dizileri bi tıkla indirebiliyoruz torrent vs bi ton zahmetten kurtardınız ancak sizin için sorun teşkil etmesin yani demek istediğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 My name is Earlü arıyordum çok iyi oldu bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Zep said: said: 7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar. yeni forum kuralları da açıklandı bir de yöneticilere danışın bence forum için bi sakıncası var mı diye hayır bizim için çok iyi yaptığınız şey dizileri bi tıkla indirebiliyoruz torrent vs bi ton zahmetten kurtardınız ancak sizin için sorun teşkil etmesin yani demek istediğim o Mesajda o tür bir içerik yok. Sadece dizi paylaşan bir sitenin reklamı. İnternet sayfalarının reklamlarının da internet bölümünde serbest olduğu söylenmiş zaten. toggie said: site güzel olmuş ama yasal değil ve forum kurallarına aykırı, malesef başlıgın kapanması lazım. yukarda da belirttim zaten. forum kurallarında w.a.rez, c.ra.ck vs içerik denmiş. içeriğe bakarsan sadece site adı olduğunu göreceksin. bu da başlığın içerisi değil reklamı yapılan sitenin içeriğiyle alakalı. reklamın da serbest olduğu (internet siteleri için internet bölümünde) belirtilmiş kurallarda. bu belki kurallarda şimdilik olan bir açık olabilir ama kurallar geriye dönük uygulanamaz sonuçta(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben nie giriş yapamiyom siteye kapali mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Penthesilea said: Abi cok guzel olmus, xaty belli sabanci arsivini somurmus : ) şimdiye kadar olanlar önceden topladıklarım zaten de arşiv bitti bendeki sömürmem gerekiyor da doğru düzgün full dizi paylaşan yok. herkeste parça parça var :( rapid'le iş görüyorum da onlar da oyun bozanlık yapıyo bi haftadır.. @Baluuu: Şimdi denedim ve giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar