Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuan için 150GB dizi...

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Volfied said:
amerika ugrasmaz mi oyle seylerle, dikkatli olun derim telif hakki olan sovlari direct download ile veriyorsunuz. Youtube de her gun kac video cikartiliyor farkinda misiniz bu sebep yuzunden.

Amerikada en cok ugrasilan sey o, MPAA ve RIAA sayesinde.

ehue eed telif haklari icerde ve disarda cok onemli konular, sunucuda isminizin yazmasina da gerek yok. ip adresleri veya sayfalardaki dokumanlarin hangi makineden ciktigi gibi bilgilerle bulabilirler sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
site güzel olmuş da türkçe domain ingilizce içerik kötü olmuş (:P)

Bugün alıcam ingilizce domain

4Ever said:
Herşey iyi güzel idare ederde neden sitenin ilk girşine bir syfa hazırladın onu pek anlamadım yani zaten adam siteye direk girebilcekse bunun birde Giriş/Enter ile belirtmek ne alaka :)

Güzel soru ben hazırlamadım onu ortak hzırlamış.

pwnbot said:
zuhauha premyum ciksin.

Forumda böle salakça espriler yaparak popüler olabileceğini falan mı sanıyosun ? Bence hiç uğraşma öyle popüler olamazsın.

KillJoy said:
SAKIN İNDİRMEK İÇİN KASMAYIN
2x06 2x07 HEROES bölümleri %10'u iniyor.
KIL OLDUM ABİ

Yurdum insanı. Tamam güzel hoşda büyük yazı ne oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cok guzel olmus, xaty belli sabanci arsivini somurmus : ) ama basiniz cok buyuk belaya girer, warez degil dizi oldugundan.

Biliyorsunuz su an senarist grevi var, bu DVD'den senaristlerin gelirini artirmak icin yapilan birsey. Bu bir sekilde cozulecek, sonucu fiyatlara yansitmamak icin de cok buyuk tahminimdir ki DVD satimi artirilmaya calisilacak.
DVD satisinin karsisindaki tek problem bu netten izlenen diziler. Bence kokunu kurutmaya girisecekler bu isin.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Abi TV de gösterilen bir dizi, isteyen kaydeder dağıtır yani. Televizyonda gösteriyorsun.

yok öyle değil işte.

http://216.239.59.104/search?q=cache:fayo3A-0wS0J:www.iletisimfakulteleri.gen.tr/cgi-bin/mevzuat/Telif_Haklari_Yasasi.doc+Telif+hakk%C4%B1+yasas%C4%B1&hl=en&ct=clnk&cd=3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar.

yeni forum kuralları da açıklandı bir de yöneticilere danışın bence forum için bi sakıncası var mı diye

hayır bizim için çok iyi yaptığınız şey dizileri bi tıkla indirebiliyoruz torrent vs bi ton zahmetten kurtardınız ancak sizin için sorun teşkil etmesin yani demek istediğim o
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:
said:
7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar.

yeni forum kuralları da açıklandı bir de yöneticilere danışın bence forum için bi sakıncası var mı diye

hayır bizim için çok iyi yaptığınız şey dizileri bi tıkla indirebiliyoruz torrent vs bi ton zahmetten kurtardınız ancak sizin için sorun teşkil etmesin yani demek istediğim o

Mesajda o tür bir içerik yok. Sadece dizi paylaşan bir sitenin reklamı. İnternet sayfalarının reklamlarının da internet bölümünde serbest olduğu söylenmiş zaten.

toggie said:
site güzel olmuş ama yasal değil ve forum kurallarına aykırı, malesef başlıgın kapanması lazım.

yukarda da belirttim zaten. forum kurallarında w.a.rez, c.ra.ck vs içerik denmiş. içeriğe bakarsan sadece site adı olduğunu göreceksin. bu da başlığın içerisi değil reklamı yapılan sitenin içeriğiyle alakalı. reklamın da serbest olduğu (internet siteleri için internet bölümünde) belirtilmiş kurallarda. bu belki kurallarda şimdilik olan bir açık olabilir ama kurallar geriye dönük uygulanamaz sonuçta(?)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Abi cok guzel olmus, xaty belli sabanci arsivini somurmus : )

şimdiye kadar olanlar önceden topladıklarım zaten de arşiv bitti bendeki sömürmem gerekiyor da doğru düzgün full dizi paylaşan yok. herkeste parça parça var :( rapid'le iş görüyorum da onlar da oyun bozanlık yapıyo bi haftadır..

@Baluuu: Şimdi denedim ve giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...