Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım pls

eisenheim

Öne çıkan mesajlar

şimdik şöyle bi durum var..
aslında hep gözümün önündeydi okulda ama tanışıp konuşmuşluğum yoktu..sonra ben mezun oldm vs.. internet ortamında konuşma fırsatı buldk ve baya sohbet ettk filan.. sonra bi yerde görüşme fırsatımız oldu yanında kuzenleride vardı.. ordada sohbet muhabbet ii güzel vs..sinemaya davet ettim tmm dedi..vizelerim bitince sinemaya götürcem yani :)
bu kız çok güzel.. yani açıkçası benim standartlarım ötesinde..benden hoşlanabilceği pek aklımdan geçmiyo ama belkide onun standartları düşüktür bilmiyorum yani olabilirde..ben bi umut taşıyorum yinede..
nyse işte sinemaya gittiğimde sinemadan sonra bi yerde oturup bişeyler yeriz ordan biyere bişeyler içmeye giderz ve benim orda ondan çok hoşlandığımı filan söylemem lazım..yani çocuk gibi "benimle çıkarmısın" demek istemiyorum..
tek çarem o olmasa gerek ?
nası anlatabilirim derdimi ona..
daha önceki ilişkilerimde (son ilişki hariç) hep "benimle çıkarmısın" dedm ve öyle başladı.ama bu öyle olmamalı
ne yapmalıyım ?
yardım edin yau ! :S

konuyu buraya açmakla doğru yapmışımdır umarım..
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:

1)bu kız çok güzel.. yani açıkçası benim standartlarım ötesinde..benden hoşlanabilceği pek aklımdan geçmiyo ama belkide onun standartları düşüktür bilmiyorum yani olabilirde..ben bi umut taşıyorum yinede..

2)konuyu buraya açmakla doğru yapmışımdır umarım..

bak iki tane hata yapmışsın daha baştan. kaybetmişsin olm. güven kendine birazcık.
Sosyal ağlarda paylaş

benimle çıkar mısın ne ya!
offffffffffffffffffffffffffffffffff
tam kabus
saçmalama sakın
vize mize demişsin demekki ünidesin
çıkmak ne arkadaşım?

sinemaya çağırmışsın
tamam demiş
sinemadan sora bişiler yemeğe götürürsün
sonra da akşam dersin ben çok eğlendim bi daha ne zaman gidiyoruz bi yerlere diye
verceği cevaba göre de tamam sen uygun olunca haber ver seni süper bi yere götürmek istiyorum dersin
sora kendine süper bi yer bulur götürürsün
Sosyal ağlarda paylaş

Sinema çıkışı waffle yemeğe götür.. Hatun kişi waffle yediği zaman, yediği waffle'ın verdiği rahatlık, sevecenlik ve trip-free durum daha rahat kaynaşmaya vesile oluyor..

Bi yandan yersiniz bi yandan filmi tartışırsınız şu sahne çok küseldi cart curt diye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...