eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şimdik şöyle bi durum var.. aslında hep gözümün önündeydi okulda ama tanışıp konuşmuşluğum yoktu..sonra ben mezun oldm vs.. internet ortamında konuşma fırsatı buldk ve baya sohbet ettk filan.. sonra bi yerde görüşme fırsatımız oldu yanında kuzenleride vardı.. ordada sohbet muhabbet ii güzel vs..sinemaya davet ettim tmm dedi..vizelerim bitince sinemaya götürcem yani :) bu kız çok güzel.. yani açıkçası benim standartlarım ötesinde..benden hoşlanabilceği pek aklımdan geçmiyo ama belkide onun standartları düşüktür bilmiyorum yani olabilirde..ben bi umut taşıyorum yinede.. nyse işte sinemaya gittiğimde sinemadan sonra bi yerde oturup bişeyler yeriz ordan biyere bişeyler içmeye giderz ve benim orda ondan çok hoşlandığımı filan söylemem lazım..yani çocuk gibi "benimle çıkarmısın" demek istemiyorum.. tek çarem o olmasa gerek ? nası anlatabilirim derdimi ona.. daha önceki ilişkilerimde (son ilişki hariç) hep "benimle çıkarmısın" dedm ve öyle başladı.ama bu öyle olmamalı ne yapmalıyım ? yardım edin yau ! :S konuyu buraya açmakla doğru yapmışımdır umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ı ıh burda pek ciddiye alınmaya bilir burası çöplük keşke kişisele açsaydın ama şöle bi yanıt veriyim ben...montla sıçsan yapamazsın bu güvensizlikle doğaçlama yap takıl kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yanlız olduğunuzda(bunu sn sağlıycaksın) temas ederek(omuzlarını tutabilirsin elinle) gözlerinin içine bak seni seviyorum de içinden gelenleri söyle gözlerini kaçırmasına izin verme olmazsa da üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sinemada yapış dudaklarına öperkende benimlen çıkarmısın de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eisenheim said: 1)bu kız çok güzel.. yani açıkçası benim standartlarım ötesinde..benden hoşlanabilceği pek aklımdan geçmiyo ama belkide onun standartları düşüktür bilmiyorum yani olabilirde..ben bi umut taşıyorum yinede.. 2)konuyu buraya açmakla doğru yapmışımdır umarım.. bak iki tane hata yapmışsın daha baştan. kaybetmişsin olm. güven kendine birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya ben kendime güveniyorum konuşcam yani ama.. kız okadar güzelki lan sen kim oluyon dese ozaman montla sıçmış olurum yani :D öyle dicek bi kız deil aslında.. peki ya üff filan derse triplere girerse ayar veriimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Seni istemeye geliyoruz de. Sözlenin bayramdan sonra evlenirsiniz. Babası vermezse kızı o zaman montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 dostum montla sıçmak istemiyorum ben o kızı istiyorum ! daha orjinal fikirler lazım ? gözlerinin içine bakmak güzel fikir mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 edit: topic e pek ters düşmüşüm yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eisenheim said: ya ben kendime güveniyorum konuşcam yani ama.. kız okadar güzelki lan sen kim oluyon dese ozaman montla sıçmış olurum yani :D öyle dicek bi kız deil aslında.. peki ya üff filan derse triplere girerse ayar veriimmi yok boynunu bük. ayarın kralını ver olm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 seni seviyorum? senden hoşlanıyorum? diyebileceğin tonla şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bide şu ilk konuya giriş konusunda biraz daha taktik.. nası bi ayar veriim onuda söyleyin madem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Suudi Arabistan'da olsaydık tecavüz ederdin, kıza 60 kırbaç cezası verirlerdi sende muahhauahah khauhauhauhahau diyer gülerdin ayar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 benimle çıkar mısın ne ya! offffffffffffffffffffffffffffffffff tam kabus saçmalama sakın vize mize demişsin demekki ünidesin çıkmak ne arkadaşım? sinemaya çağırmışsın tamam demiş sinemadan sora bişiler yemeğe götürürsün sonra da akşam dersin ben çok eğlendim bi daha ne zaman gidiyoruz bi yerlere diye verceği cevaba göre de tamam sen uygun olunca haber ver seni süper bi yere götürmek istiyorum dersin sora kendine süper bi yer bulur götürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 alternatif olarak benimle teletubbies izler misin? de diyebilirsin şimdi düşündüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya dedim ya işte çıkma teklifi die bişey istemiyorum ben.. ozaman şöyle diim ben olurmu löp diye giriyorum : -ben senden çok hoşlanıyorum.sen çok tatlısın.seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum.. devamını siz getirin ya tıkandım kaldım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eskiden öğretmenler derdi siz anca merdivenleri çıkarsınız diye. gülmezdik... gülemezdik... senden hoşlanıyom vakit geçircem e hadi ama der gibi olmaz sanki. kimseyle çıkmadım şu ana kadar da olmaz yani, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ardeth said: alternatif olarak benimle teletubbies izler misin? de diyebilirsin şimdi düşündüm de bence basariliymis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ivy said: benimle çıkar mısın ne ya! offffffffffffffffffffffffffffffffff tam kabus saçmalama sakın vize mize demişsin demekki ünidesin çıkmak ne arkadaşım? amerigan olmuş ivy görmeyeli heyytt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sinema çıkışı waffle yemeğe götür.. Hatun kişi waffle yediği zaman, yediği waffle'ın verdiği rahatlık, sevecenlik ve trip-free durum daha rahat kaynaşmaya vesile oluyor.. Bi yandan yersiniz bi yandan filmi tartışırsınız şu sahne çok küseldi cart curt diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sinemadan sora mc domaltsa götüreyim die düşündüydüm yemekten sorada ivy nin dedii gibi bidaha ne zaman görüşürz olayına bağlarım.. ama böyle yapıncada yavaş adım atmış olucam..daha net bi şekilde tavrımı belli etmem lazım yardım yine :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çok aç gözlüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 -bak kızım benim niet ciddi okadar bilet paranıda verdim karşılığını görmek isterim -ay ne diosun sen -sen anladın beni ne yiyeceksin onu söle bana şimdilik -ay git başımdan yaaaa -olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 acelen ne be yavaş yavaş sabret azcık mcdonaldsa götürme çok kalori:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kumpirde yemessin sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar