Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Abi imdb'de 37bin küsür kişiden 8.1 almış film harika birşey olmalı. Tim Burton ne çekse izlerim de. Müzikal gayet güzel bir türdür o müzikal olmasaymış keşke diyip düşük puanlar yazanlar müzikal türüne ne kadar yakınlar merak ettim? Yani çok güzel müzikal örnekleri olabiliyor, filmi daha izlemedim tabii ama imdbden o kadar puan alan beğenmediğim film yok, Johnny Depp'in beğenmediğim filmi yok, Tim Burton'ın beğenmediğim filmi yok. Müzikal filmlerden fazla ağır değillerse çok hoşlanırım. Bence beğeneceğim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Depp bu filmle Oscar'a aday olmuş.Ona çok şaşırdım,birçok rolünden daha kötüydü bu,Hollywood'un Müzikallere olan sempatisinden olsa gerek.

Bu arada Tim Burton en iyi yönetmen dalında aday olmalıydı bence ama,Hollywood Tarantino'yu nasıl görüyorsa Burton'ı da öyle görmeye devam ediyor sanırım.İsmi geçmiyor adamın.

Filmi sinema için bekledim,divxine sahip olmama rağmen dün gidebildim maçı ekme pahasına,güzeldi beğendim görüntüler falan hoştu ama kanlar bariz sulandırılmış salçaydı hehe =]
Sosyal ağlarda paylaş

Tim Burton tüm zamanların en over rated insanlarından bir tanesi. Bu film de bence gereğinden fazla beğenilen bir film.

Kesinlikle beğenmedim, kesinlikle aldığı övgüleri hak etmiyor. Johnny Depp her zamanki gibi, iyi oynamış. Makyajlar, kıyafetler falan güzel, onun dışında hiç bir şey anlatmayan, bomboş, gereksiz bir film. Beğenene saygı duyarım, ama kendi adıma boşa harcanmış para ve zaman. Açıkcası, bir çok insanın "beğenilmesi gerektiğini düşündüğü için" beğendiği bir başka film olduğunu düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz bi film ya, çok klas

diyecek laf bulamıyorum, 10/10 veriyorum. fanboylukla alakası yok, tam tersine çok büyük önyargıyla yaklaştım filme müzikal oldugu için, müzikal sevmem bayarım, korkuyodum buda öyle sıkacak falan diye, ilk izlediğimde hatta çoğu müzikal kısımda sıkıldım, keşke diyaloglu olsaymış niye müzikal yapmışlarki dedim,

ama 3. izleyişten sonra ilk izlediğimde öf pöf yaptıgım johanna'lı kısımları bile müthiş keyif alarak izledim :)

kendimi tekrar ediyorum belki, bunları önceki sayfalarda da yazmıştım ama yazılanları görünce duramadım :P

çok sanatsal, hem kulağa hem göze inanılmaz hitap eden bi film olmuş, ayrıca Depp oscarı rahatlıkla alır bu performansıyla diyorum, ve uzuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
37 bin kişi haksız sen haklısın.

tamam oke babs.

yaş kaç? tepkilere bak. burası forum ve fikrimi belirttim. illa gelip mükemmel yazmam gerekmiyor kimseyede gitmeyin filme tü kaka demedim bence müzkileri kötü begenmedim dedim ki ben tim burton severim ama overrated film işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Cast itibariyle Harry Potter filmi gibiydi.film zaten bikaç kişinin etrafında dönüyor o bikaçın yarısıda Harry Potter castından ve Dark Side dandılar.İlginçti.Kaderleri bu heralde.
I feel you Johanna bayıktı onun dışında iyidi.Olay örgüsü kolpa gibiydi,oldu ve bitti,klişelerle doluydu.Fakat o dilenci kadın çok güzel "mischief" diyordu.izlenmesi gereken bir film,özellikle Mrs.Lovelett'in hayalinde Johnny Depp in çizgili bi mayoyla olan hali bakıp bakıp gülünesi..Bulan lütfen bana ulaştırsın o resmini..
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
37 bin kişi haksız sen haklısın.

tamam oke babs.

Hayatımda gördüğüm en sinir bozucu sözlerden biri. Bu ne demektir yahu? Bir insan 37bin kişiden farklı düşünemez mi? Dünyanın tamamının, güneşin dünya etrafında döndüğüne inandığı zamanlar yok muydu? O bilmem kaç milyon kişi haklıydı da Galileo mu haksızdı yani?

Onu geçtim, beğeni zaten subjektif bir şey, haklı, haksız söz konusu bile değil bu konuda...
Sosyal ağlarda paylaş

Tim Burton döktürmüş yine. Zaten bu konuyu bu konsepti de başka biri böyle güzel aktaramazdı.

Kendi tarzının biraz dışında daha vahşi olmuş ama yine de makyajlar melankolik hava ve hikaye akışı tamamen Tim Burton'umsu.

Çok sevdim ben. Müzikler biraz fazlaydı evet, ama yapacak bir şey de yok ona. Müzikalden çevrim sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...