nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Abi imdb'de 37bin küsür kişiden 8.1 almış film harika birşey olmalı. Tim Burton ne çekse izlerim de. Müzikal gayet güzel bir türdür o müzikal olmasaymış keşke diyip düşük puanlar yazanlar müzikal türüne ne kadar yakınlar merak ettim? Yani çok güzel müzikal örnekleri olabiliyor, filmi daha izlemedim tabii ama imdbden o kadar puan alan beğenmediğim film yok, Johnny Depp'in beğenmediğim filmi yok, Tim Burton'ın beğenmediğim filmi yok. Müzikal filmlerden fazla ağır değillerse çok hoşlanırım. Bence beğeneceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ben daha once de çok müzikal izledim ama bu en berbatıydı gayette. millet bence artık tim burton çok popüler oldu diye kötülemeye mi çekniyor nedir anlamadım begenilecek bi yanı yok filmin görüntüleri dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 37 bin kişi haksız sen haklısın. tamam oke babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 37 bin kişi kıstas değil ama, beğenmek zorunda değil kimse. ben eğlenerek izledim evet ama en iyi filmler arasına sokmam hiç bi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bir filmi beğenmemek ayrı birşey, beğenilmemesi gerektiğini söylemek ayrı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 luriel'e söylediysen beğenilecek bir yanını bulamadığını söylemiş kendi fikrince. gitmeyin beğenmesseniz dediğini görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yalnız Depp bu filmle Oscar'a aday olmuş.Ona çok şaşırdım,birçok rolünden daha kötüydü bu,Hollywood'un Müzikallere olan sempatisinden olsa gerek. Bu arada Tim Burton en iyi yönetmen dalında aday olmalıydı bence ama,Hollywood Tarantino'yu nasıl görüyorsa Burton'ı da öyle görmeye devam ediyor sanırım.İsmi geçmiyor adamın. Filmi sinema için bekledim,divxine sahip olmama rağmen dün gidebildim maçı ekme pahasına,güzeldi beğendim görüntüler falan hoştu ama kanlar bariz sulandırılmış salçaydı hehe =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Tim Burton tüm zamanların en over rated insanlarından bir tanesi. Bu film de bence gereğinden fazla beğenilen bir film. Kesinlikle beğenmedim, kesinlikle aldığı övgüleri hak etmiyor. Johnny Depp her zamanki gibi, iyi oynamış. Makyajlar, kıyafetler falan güzel, onun dışında hiç bir şey anlatmayan, bomboş, gereksiz bir film. Beğenene saygı duyarım, ama kendi adıma boşa harcanmış para ve zaman. Açıkcası, bir çok insanın "beğenilmesi gerektiğini düşündüğü için" beğendiği bir başka film olduğunu düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 inanılmaz bi film ya, çok klas diyecek laf bulamıyorum, 10/10 veriyorum. fanboylukla alakası yok, tam tersine çok büyük önyargıyla yaklaştım filme müzikal oldugu için, müzikal sevmem bayarım, korkuyodum buda öyle sıkacak falan diye, ilk izlediğimde hatta çoğu müzikal kısımda sıkıldım, keşke diyaloglu olsaymış niye müzikal yapmışlarki dedim, ama 3. izleyişten sonra ilk izlediğimde öf pöf yaptıgım johanna'lı kısımları bile müthiş keyif alarak izledim :) kendimi tekrar ediyorum belki, bunları önceki sayfalarda da yazmıştım ama yazılanları görünce duramadım :P çok sanatsal, hem kulağa hem göze inanılmaz hitap eden bi film olmuş, ayrıca Depp oscarı rahatlıkla alır bu performansıyla diyorum, ve uzuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 müzikal sevmem , sevdirdi film sonlarını tahmin ederdim ,ettirtmedi. Son 10 dakika heyecan dorukta. Sevdim ben 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ssj4songoku said: 37 bin kişi haksız sen haklısın. tamam oke babs. yaş kaç? tepkilere bak. burası forum ve fikrimi belirttim. illa gelip mükemmel yazmam gerekmiyor kimseyede gitmeyin filme tü kaka demedim bence müzkileri kötü begenmedim dedim ki ben tim burton severim ama overrated film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bilmiyorum da filmi izlerken gereksiz baydı.hem alan rickmanın hem de johny deppin sevmediğim filmi yoktu.ikiside bu filmle sonlanmış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ssj4songoku said: 37 bin kişi haksız sen haklısın. tamam oke babs. 37 bin kişi bir yerden atlasa sen de atlayacakmısın yani. Zevk meselesi sonuç itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Cast itibariyle Harry Potter filmi gibiydi.film zaten bikaç kişinin etrafında dönüyor o bikaçın yarısıda Harry Potter castından ve Dark Side dandılar.İlginçti.Kaderleri bu heralde. I feel you Johanna bayıktı onun dışında iyidi.Olay örgüsü kolpa gibiydi,oldu ve bitti,klişelerle doluydu.Fakat o dilenci kadın çok güzel "mischief" diyordu.izlenmesi gereken bir film,özellikle Mrs.Lovelett'in hayalinde Johnny Depp in çizgili bi mayoyla olan hali bakıp bakıp gülünesi..Bulan lütfen bana ulaştırsın o resmini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ssj4songoku said: 37 bin kişi haksız sen haklısın. tamam oke babs. Hayatımda gördüğüm en sinir bozucu sözlerden biri. Bu ne demektir yahu? Bir insan 37bin kişiden farklı düşünemez mi? Dünyanın tamamının, güneşin dünya etrafında döndüğüne inandığı zamanlar yok muydu? O bilmem kaç milyon kişi haklıydı da Galileo mu haksızdı yani? Onu geçtim, beğeni zaten subjektif bir şey, haklı, haksız söz konusu bile değil bu konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Filmi beğenmedim, görsellik ve makyajlar güzeldi sadece. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 karpuz said: Tim Burton tüm zamanların en over rated insanlarından bir tanesi. Karpuzcum yavaş gel saçın başın dağılmasın :) Tim Burton'a laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu akşam izlicem bende nihayet zaten izleyenlerin yarısı "omigad süper mükemmel ötesi" diğer yarısı da "iğğğrenç eeööğk bok gibiydi" demiş iyicene merak ettim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 valla insan ikinci kez izleyince daha çok seviyor filmi. joanna kısımları daha az geliyor kulağınıza, müzikler daha düzgün geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 of gidemedim ya,yer yok dedi gişedeki kadın hayal kırıklığına uğradım.cloverfield'e gittik bizde o da fena değildi peh içimde kaldı ama ya,en kısa zamanda gitmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 beğenmedim. bbcnin çektiği mi ne var 2006 yapımı. o daha başarılı geldi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Tim Burton döktürmüş yine. Zaten bu konuyu bu konsepti de başka biri böyle güzel aktaramazdı. Kendi tarzının biraz dışında daha vahşi olmuş ama yine de makyajlar melankolik hava ve hikaye akışı tamamen Tim Burton'umsu. Çok sevdim ben. Müzikler biraz fazlaydı evet, ama yapacak bir şey de yok ona. Müzikalden çevrim sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ya muzikal olmasından ziyade, ben sarkıların hicbirini sevemedim. Cok uzatılmıs geldi, uyumsuz geldi bi de vokalleri bence aktörlerin cok kotuydu. Ne biliym yani hic gidip de "vay be guzel soyluyo" diyemedim. Tamam, pretty woman haric. Onda eglendim ama sahneden dolayı da olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Evet şarkılarda bi bayıklık vardı genel olarak o doğru da, film genel olarak hala çok güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 johaaaaaaaaaannnaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar